Web Analytics Made Easy - Statcounter

الجزیره-ایرنا-«عیسی جرادی» نویسنده و روزنامه نگار الجزایری در مقاله ای در خصوص نوع تفکر آمریکایی ها در برخورد با مردم دیگر کشورها نوشت: آن ها تاجراند و در پی کسب سود بیشتر و در نتیجه نباید از آن ها انتظار نیکی داشت.

به گزارش روز شنبه ایرنا، جرادی در مقاله ای در روزنامه «البلاد» الجزایر تحت عنوان 'از آمریکایی ها انتظار چیزی نداشته باشید' نوشت: آمریکایی ها مانند برخی کشورهای دیگر، در جهت اهداف بشردوستانه کاری انجام نمی دهند، آن ها در گذشته کاری در جهت اهداف بشردوستانه انجام نداده اند و در زمان کنونی و در زمان های آینده نیز اوضاع تغییر نخواهد کرد، این یعنی اینکه آمریکایی ها تاجر اند و اگر جایی می روند، برای کسب سود است نه برای نیکی و احسان کردن به دیگران.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این نویسنده الجزایری در ادامه نوشت: «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا اخیرا «آنروا » را که نیازهای اولیه آوارگان فلسطینی های در اردوگاه های پناهندگان را تامین می کند، از کمک های آمریکایی محروم کرد، این سیاست ها یعنی اینکه آمریکایی ها تاجر اند و نه کمک کننده ، آن ها اگر جایی پا می گذارند برای این است که سود به دست آورند نه اینکه باعث شوند دیگران در حوزه ای خاص موفق شوند.
جرادی در پایان نوشت: دولت الجزایر هم باید بداند در شراکت با آمریکایی ها چیزی به دست نمی آورد.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا پنجشنبه گذشته در جلسه ای در کاخ سفید، مردم هائیتی و کشورهای آفریقایی را گند و کثافت خوانده و گفته بود بهتر است به جای آن ها مهاجران نروژی به آمریکا بروند.
اگرچه ترامپ خود این مطلب را تکذیب کرده اما بسیاری از مقام های آمریکایی حتی هم حزبی های ترامپ سخنان او را نژادپرستانه دانستند و آن را محکوم کردند.
دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد نیز روز جمعه اظهارات توهین آمیز ترامپ را«نژادپرستانه» دانست.
از سوی دیگر نمایندگان کشورهای آفریقایی در سازمان ملل جلسه ای برای ارزیابی اظهارات توهین آمیز دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درباره ملت های آفریقا برگزار کردند.
شرکت کنندگان در این نشست رویکرد مستمر و در حال رشد در دولت آمریکا علیه آفریقا و آفریقایی تبارها را نگران کننده توصیف کردند.
سفیران کشورهای آفریقایی در سازمان ملل از 'اظهارات زشت و نژادپرستانه' دونالد ترامپ ابراز انزجار کرده و خواستار عذرخواهی او شدند.
خاورم **2041**انتشار دهنده: سید شاهپور حسینی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۷۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پل آستر نویسنده معروف آمریکایی درگذشت

«پل آستر»، نویسنده آمریکایی سه‌گانه «نیویورک»‌ درگذشت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «پل آستر» نویسنده‌ ۳۴ کتاب از جمله سه‌گانه مشهور «نیویورک» در سن ۷۷ سالگی درگذشت. «گاردین» نوشت، «جکی لیدن»، دوست و همکار این نویسنده اعلام کرد که «آستر» در روز سه‌شنبه در پی عوارض ناشی از سرطان ریه درگذشت.

داستان‌های او مملو از مضامین اتفاقات تصادفی، شانس و سرنوشت نوشته شده‌اند. بسیاری از قهرمانان داستان‌ها، خود نویسنده هستند و مجموعه آثار او خودارجاعی است و شخصیت‌هایی از رمان‌های اولیه دوباره در رمان‌های بعدی ظاهر می‌شوند.

«آستر» در سال ۱۹۴۷ میلادی در «نیوجرسی»‌ متولد شد. به گفته خود این نویسنده، او روند نگارش را از سن هشت سالگی و زمانی آغاز کرد که امضا گرفتن از یک بازیکن بیسبال را به این دلیل از دست داده بود که نه او و نه والدینش با خود مداد همراه نداشتند. از آن زمان به بعد «آستر» همه جا با خود مداد می‌برد. «آستر»‌ در مقاله‌ای در سال ۱۹۹۵ نوشته بود: «اگر یک مداد با خود در جیبتان داشته باشید، احتمال زیادی وجود دارد که یک روز وسوسه‌ شوید که از آن استفاده کنید.»

«آستر» در «دانشگاه کلمبیا»‌ تحصیل کرد و در اوایل دهه ۷۰ میلادی به پاریس مهاجرت کرد و به فعالیت‌های مختلفی از جمله ترجمه کردن پرداخت. او در سال ۱۹۷۴ میلادی به ایالات متحده آمریکا بازگشت و ازدواج کرد.

در ژانویه سال ۱۹۷۹ میلادی پدر «آستر» درگذشت و این رویداد به دلیلی برای نگارش نخستین کتاب خاطرات این نویسنده تبدیل شد. «اختراع انزواء» در سال ۱۹۸۲ میلادی منتشر شد.

«آستر» با انتشار «شهر شیشه» در سال ۱۹۸۵ که نخستین جلد از سه‌گانه «نیویورک» بود به موفقیت چشمگیری دست یافت.

این نویسنده به طور مرتب در دهه ۸۰، ۹۰ و ۲۰۰۰ میلادی بیش از ده‌ها رمان از جمله «قصر ماه»(۱۹۸۹)،‌ «موسیقی شانس»(۱۹۹۰)، «کتاب توهم»‌(۲۰۰۲) و «شب پیشگویی»(۲۰۰۳) منتشر کرد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین
  • نویسنده اسرائیلی: پیروزی در رفح در انتظار ما نیست/ نتانیاهو از ترس فلج شده است
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط پلیس نقاب دروغین حقوق بشر را از چهره ایالات متحده انداخت
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • آمریکایی‌ها درباره حقوق بشر فقط لفاظی می‌کنند
  • ظریف: اسرائیلی‌ها به آمریکایی‌ها هم لگد زدند | اسرائیل به هیچ کس رحم نکرد | آنانکه دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد
  • پل آستر نویسنده معروف آمریکایی درگذشت
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • تمجید دونالد ترامپ از دستگیری دانشجویان معترض 
  • «کمی دیرتر» به چاپ هفدهم رسید