Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان نظام مهندسی استان تهران گفت:« اساسا بعد از سال ها پیگیری هنوز بافت های فرسوده بازسازی نشده و دورنمای آن نیز مطلوب نیست.»

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبرآنلاین، حسن قربان خانی درباره شیوه ساخت وساز مسکن، اظهار داشت:«ما در تهران ۵ هزار هکتار بافت فرسوده با جمعیتی حدود ۲ میلیون نفر داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بافت فرسوده یعنی ساختمان هایی که اساسا قابلیت بهره برداری شان را از دست دادند و به طور طبیعی اگر زلزله ای اتفاق بیفتد، این نقاط بسیار آسیب پذیر خواهد بود.»

وی افزود:«بیشترین بافت فرسوده نیز در مرکز تهران است؛ اگر خدایی نکرده زلزله شدیدی در تهران رخ دهد، این ساختمان ها اساسا قابلیت بهره برداری خود را از دست داده اند. راه مقابله با زلزله، بازسازی بافت فرسوده است.»

رییس سازمان نظام مهندسی استان تهران عنوان کرد:«سوال این جاست که آیا این موضوع در تهران به نحو مطلوب پیش می رود؟ خیر. اساسا بعد از سال ها پیگیری هنوز بافت فرسوده ما با وجود این که کارهایی انجام شده، اما بازسازی نشده و دورنمای آن نیز خوب نیست.»

قربان خانی تصریح کرد:«بر همین اساس، رییس جمهور آقای ترکان را را به عنوان دستیار ویژه خود برای اصلاح روند بافت های فرسوده کرده اند.شاید رییس جمهور احساس کرده نیاز است در رابطه با کسانی که در حوزه بافت های فرسوده فعالیت دارند، دخالت مستقیم پیدا کند.»

وی متذکر شد:«در حکم رییس جمهور آمده از توان نظام مهندسی نیز استفاده شود و ما اعلام کردیم که هر کمکی از دست ما بر آید، انجام می دهیم.‌ حتی ما داوطلبانه تعرفه خدمات مهندسی را در حوزه بافت فرسوده کاهش دادیم.»

رییس سازمان نظام مهندسی استان تهران تاکید کرد:«امیدوارم سیاست ها به حدی هماهنگ باشد که بتوانیم خروجی مطلوبی در این زمبنه داشته باشیم.»

قربان خانی خاطرنشان کرد:«ما در تولید مسکن داریم از همان روش های سنتی گذشته و افرادی که آموزش های لازم را ندیدند، استفاده می کنیم. همچنین مصالح ساختمانی اصلا کنترل نمی شود.»

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۸۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان این که ۴۴درصد از بافت این محله فرسوده است، اظهار داشت: علی‌رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، به دلیل ریزدانگی، نزدیک به ۱۰۰فقره پروانه نوسازی بافت فرسوده در این محله صادر شده است.

به گزارش ایلنا، عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان این که شهرداری در روز‌های اخیر به‌خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مساله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کما این که در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته‌اند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس محله جوادیه در حال ریزش است، تصریح کرد: تجمع ده‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین درخواست‌های مردم محله جوادیه شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آن‌ها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه‌آهن است که هیچ‌یک به مسئولیت شهرداری بازنمی‌گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است