Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرستان بیجار با قدمت هفت هزار ساله دارای قابلیت ها و استعدادهای فراوانی در حوزه صنایع دستی، گردشگری، تاریخی ، فرهنگی و طبیعی است که می تواند محور توسعه این شهرستان قرار بگیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بیجار بام ایران ، منطقه ای گروس بخشی از سرزمین ایران است که دارای گذشته پرفراز و نشیب و تاریخی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرستان بیجار با قدمت هفت هزار ساله دارای آثار تاریخی، جاذبه های دیدنی و سنتی فراوانی است که به علت عدم اطلاع رسانی دقیق از طرف مسئولین ذی ربط این آثار به صورت مهجور در گوشه و کناره این شهرستان باقی مانده است.

این شهر به لحاظ داشتن قدمت تاریخی و مناظر طبیعی و جغرافیای خاص خود از مکان های دیدنی و جذاب برخوردار است که در اقصی نقاط این شهرستان پراکنده است.

دیار بیجار گروس در جنگ اول و دوم جهانی خسارت فراوانی دیده و تقرییا نیمی از جمعیت خود را از دست داد و همین عامل رکود این منطقه گردید.

 

طبق اسناد موجود در کتاب "بیجار گروس در گذرگاه تاریخ"نوشته محمد مریوانی ،در جنگ های ایران و روم در زمان پادشاهی خسرو پرویز،عاقبت لشکریان رومی منطقه ی کردستان را اشغال کردند و در حمله ی هراکلیوس سپاه ساسانی با شتاب عقب نشینی کرد و به سمت جنوب آذربایجان به راه افتاد و از ناحیه ی اردلان گذشت و به کوه ههای زاگرس رسید.

بیجار گروس از لحاظ منابع طبیعی و خدادای دارای پتانسیل های بالقوه خوبی است که استفاده بهینه از آن موجب پیشرفت این منطقه می شود.

با توجه به داشتن ظرفیت های کشاورزی، دامپروری، باغداری و معادن این شهرستان در حال حاضر وضعیت خوبی ندارد.

مهاجرت روستائیان به شهر و شهرنشینان به شهرهای بزرگ مهمترین معضلی است که این شهرستان را تهدید می کند.

طبق آمار و اطلاعات موجود از سرشماری سال 90 تا 95 حدود 6 هزار نفر از مردم شهرستان بیجار مهاجرت کرده اند و هم اکنون با رشد منفی جمعیت مواجه هستیم.

اما هر از چند گاهی خبرهای خوشی از گوشه و کنار به گوش می رسد که نوید بخش روزهای خوب برای بیجار گروس است.

بهرام نصرالهی زاده رئیس سازمان مدیدیت و برنامه ریزی استان کردستان در حاشیه نشست هم اندیشی با جمعی مسئولان بیجار در گفت و گو با خبرنگار ما از برگزاری همایش گروس شناسی با هدف معرفی قابلیت های گردشگری و فرهنگی بیجار در بهار سال 97 خبر داد.

 

وی هدف از برگزاری این نشست را استفاده از نظ*رات کارشناسان برای برگزاری هر چه بهتر این همایش اعلام کرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان گفت: شهرستان بیجار با قدمت هفت هزار ساله دارای قابلیت ها و استعدادهای فراوانی در حوزه صنایع دستی، گردشگری، تاریخی ، فرهنگی و طبیعی است که می تواند محور توسعه این شهرستان قرار بگیرد.

نصراللهی زاده در خصوص برنامه های دولت برای توسعه شهرستان بیجار عنوان کرد: راه اندازی شهرک صنعتی شماره 2  در راستای شکوفایی اقتصادی در بیجار از مهمترین برنامه های دولت در این شهرستان است.

وی از تصویب 205 میلیارد تومان اعتبار برای تامین زیر ساخت های این شهرک خبر داد و بیان داشت: در این راستا موافقت نامه های هم با شرکت شهرک های صنعتی استان امضاء شده است.

رئیس سازمان مدیدیت و برنامه ریزی استان کردستان تصریح کرد: یکی دیگر از برنامه های مهم دولت در بیجار ایجاد جاذبه های تفریحی توریستی با توجه به قابلیت های موجود است.

نصراللهی زاده یادآور شد: تکمیل پیست اسکی نسار و استفاده از ظرفیت های طبیعی این شهرستان از دیگر قابلیت توسعه این شهرستان است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۱۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه گروهی عکاسان کازرون با نام «سِی کو» در حال برگزاری است

مدیر هنری نمایشگاه گروهی عکاسان کازرون در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این مطلب بیان کرد: در این نمایشگاه که از سوی بنیاد توسعه کازرون‌پژوهی و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کازرون برگزار می‌شود، در مجموع ۴۶ اثر از ۲۳ هنرمند کازرونی با هدف معرفی هنرمندان عکاس کازرون و حمایت از آنها به نمایش در خواهد آمد.

علیرضا عباسی همچنین به روند برگزاری نمایشگاه اشاره کرد و افزود: با توجه به پیشینه تاریخی و ظرفیت‌های فعلی هنر عکاسی در کازرون، یکی از حوزه‌های کاری بنیاد توسعه کازرون‌پژوهی، شناسایی و حمایت از هنرمندان عکاس این منطقه در نظر گرفته شده و بر این اساس، سال گذشته جشنواره عکسی برگزار و در کنار عکاس‌هایی که شناخته شده بودند و فعالیت داشتند، با عکاس‌های دیگری نیز آشنا شدیم.

وی افزود: در ادامه، فراخوانی برای انتشار کتابی از آثار عکاسان کازرونی داشتیم که ۲۵ نفر از هنرمندان عکاس به این فراخوان پاسخ داده و آثارشان را ارسال کردند. در جلسه‌های مشورتی و برنامه‌ریزی که داشتیم، تصمیم گرفتیم برای معرفی و حمایت هرچه بیشتر از این هنرمندان عکاس، نمایشگاهی از آثار ارسال شده را برگزار کنیم.

مدیر هنری نمایشگاه عکاسان کازرون در بخش دیگری از گفتگوی خود با خبرنگار ما، ضمن اشاره به اینکه سعی شده از تمام عکاس‌هایی که فعالیت مستمر دارند و آثارشان دارای استانداردهای نمایشگاهی است، دعوت شود، افزود: موضوع این نمایشگاه آزاد است و آثار ارسال شده به انتخاب عکاس‌ها و بر اساس ژانرهای مختلفی بوده که آنها در آن حیطه به فعالیت عکاسی مشغول هستند و ما صرفاً تأکید داشتیم در ارسال آثار، جنبه‌های فنی و نکات اولیه زیبایی‌شناسی مدنظر عکاس‌ها باشد. در نهایت هم با توجه به ظرفیت نمایشگاه و پشتیبانی که حامی مالی از این برنامه داشت، از هر هنرمند، دو اثر را در اندازه‌های ۷۰*۵۰ و ۴۰*۳۰ به نمایش گذاشته‌ایم.

وی در پایان با تشکر از تیم اجرایی بنیاد توسعه کازرون‌پژوهی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کازرون، افزود: قاعدتاً ممکن است عکاس‌هایی وجود داشته باشند که یا خودشان تمایل نداشته باشند در نمایشگاه و کتاب حضور داشته باشند و یا اینکه افرادی هم باشند که ما شناختی از آنها نداریم و تلاشی هم نداشتند که خودشان را معرفی کنند و کسی هم آنها را به ما معرفی نکرده است و بنابراین در نمایشگاه حضور نداشته‌اند. با این وجود ما همچنان آماده استقبال از این هنرمندان و پشتیبانی از فعالیت‌های هنری‌شان در فعالیت‌های بعدی بنیاد توسعه کازرون‌پژوهی هستیم.

گفتنی است نمایشگاه گروهی هنرمندان عکاس کازرون که با نام «سِی کُو» برگزار می‌شود، از ۸ تا ۱۸ اردیبهشت‌ها ماه در تالار پرنیان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کازرون دایر خواهد بود. در این نمایشگاه آثاری از محمد بشارتی، محمودرضا پولادی، لیلا جلیل‌پور، عبدالله حاجی‌پور، محمدعلی حاجی‌پور، رضا دادوند، احسان درخشنده، سعید دهقان، محمدهاشم دهقان، رضا شاه‌امیری، مهران عبادی، فضل‌الله عباسپور، محسن عباسپور، علیرضا عباسی، فرشاد فرشته‌حکمت، شیما کارمند، محمدعلی مرادی، علی مسیب‌زاده، پگاه مهرزاده، محمد میرزایی، سعید نجف‌زاده، علی نغماچی و مهدی هنرجویان، هنرمندان عکاس کازرون به نمایش در خواهد آمد.

کد خبر 6090921

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی در شهرستان اردل + فیلم
  • برگزاری همایش جهش تولید در دیم زار‌های روستای امام قیس شهرستان بروجن
  • نمایشگاه گروهی عکاسان کازرون با نام «سِی کو» در حال برگزاری است
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • موزه مردم شناسی رختشویخانه - زنجان
  • همایش علمی خلیج فارس هویت ملی و تاریخی
  • برگزاری همایش "پیاده روی خانوادگی " در بوستان جنگلی سرخه حصار
  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • کسب سهم مناسب از بازار با کار گروهی در سال ۱۴۰۲
  • مدیرعامل بانک ملی:کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی