Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حسین حسینی محمدی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: همچنین براساس ماده 42 قانون رفع موانع تولید حداکثر 10درصد از حقوق دولتی به ازای پژوهش به واحدهای معدنی برگشت داده می شود.
وی اضافه کرد: علاوه براین طبق دستورالعمل جدید سازمان توسعه و نوسازی صنایع معدنی (ایمیدرو ) واحد های معدنی که در زمینه ارتقا فناوری وبهره وری فعالیت کنند حداکثر 300میلیون ریال تسهیلات حمایتی به آنان پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسینی محمدی بیان کرد: با توجه به اینکه یکی از ابزار های رویکرد دانش بنیان ایجاد واحد تحقیق و توسعه است برای حمایت از پژوهش در واحد های صنعتی و معدنی ظرفیت های خوبی در قانون رفع موانع تولید در نظر گرفته شده که در این ارتباط باید صنایع استان بوشهر در این مسیر بجد گام بردارند.
وی بیان کرد: هر فناوری دارای طول عمری محدود است، چنانچه واحد های تولیدی مبادرت به افزایش طول عمر فناوری نکنند ماندگاری آنها در بازار کاهش می یابد.
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان بوشهر افزود: برای ایجاد رویکرد ذهنی مبنی برضرورت تحقیق و توسعه و اهمیت آن ازسال 1395 اقداماتی نظیر برگزاری همایش آشنایی با قوانین و مقررات و فرآیند های تحقیق و توسعه با حضور نماینده معاونت علمی ریاست جمهوری، تشکیل جلسات مشترک با واحد ها تولیدی، پارک علم وفناوری استان، ایجاد کمیته های آموزش و پژوهش و فناوری، همایش تبیین وظایف صندوق صنایع الکترونیک، تهیه بروشور اهمیت و ضرورت تحقیق و توسعه و دوره پنج روزه تحقیق و توسعه برای مدیران صنایع و معادن استان بوشهر اجرا شده است.
وی گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته در زمینه افزایش کمی واحدهای تحقیق وتوسعه استان در مرحله اول به واحدهای دارای اشتغال بالاتراز 50 نفر اطلاع رسانی شده که تاکنون منجر به صدور 9 فقره گواهی و پروانه تحقیق و توسعه شد.
حسینی محمدی ادامه داد: در مرحله دوم در سال جاری واحدهایی که دارای اشتغال بالاتر از30 نفر بودند انتخاب و با هماهنگی صورت گرفته، تاکنون چهار واحد تولیدی اقدام به گرفتن گواهی و یا پروانه تحقیق و توسعه کردند.
7212/6043**
خبرنگار: عبدالصمد شهریاری** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۱۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم

به گزارش قدس آنلاین، بابک احمدی رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در نشست تخصصی دومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به اینکه توسعه همکاری با کشورهای آفریقایی در اولویت‌های همکاری‌های بین المللی ایران قرار دارد، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد کشورهای آفریقایی در سال‌های اخیر تحرک خوبی در عرصه توسعه صنعتی داشته اند به طوری که بیشتر اقلام ۱۰ گروه اول وارداتی به این قاره، محصولات و ماشین آلات صنعتی است.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد ۸ کشور از ۱۰ کشور اول صادرکننده به آفریقا جزء فهرست ۱۰ کشور اول واردکنندگان از این قاره هستند که این امر نشان می‌دهد راهکار مناسب همکاری با کشورهای آفریقایی در ایجاد یک رابطه دوطرفه است.

معاون وزیر صمت در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و منابع طبیعی قاره آفریقا در ۳ بخش معادن، نفت و گاز و زمین‌های حاصل‌خیز کشاورزی، هدفگذاری فعالیت ایران در آفریقا را در ایجاد یا تکمیل زنجیره صنایع معدنی، نفت و گاز و صنایع تبدیلی بیان کرد.

احمدی تصریح کرد: ایران نگاه برابر برای همکاری با کشورهای آفریقایی دارد و به دنبال یک رابطه برد- برد و استفاده مکمل از ظرفیت‌های یکدیگر است.

رئیس هیات عامل ایدرو، صدور خدمات فنی و مهندسی و توسعه مدیریت را از دیگر بسترهای همکاری عنوان و ابراز امیدواری کرد: ایران و کشورهای آفریقایی در حوزه همکاری‌های صنعتی با صبر و حوصله و استمرار تعاملات به سطح مناسبی از همکاری‌های دو جانبه برسند.

در ادامه این نشست «انگت روبارد هیپولیت جین پاول» وزیر صنایع کوچک و متوسط کشور آفریقای مرکزی گفت: ما نیاز مبرم به توانمندی‌های صنعتی، دانش فنی و همچنین نیروی انسانی متخصص داریم.

وی با تاکید بر ابنکه سیاست کلی کشورش در گسترش همکاری‌های جنوب-جنوب (کشورهای در حال توسعه) است، تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های بانکی درصدد این هستیم که بحث صادرات و واردات دو طرفه باشد تا بخشی از این مشکلات حل شود.

نشست تخصصی صنعت دومین اجلاس ایران و آفریقا با حضور معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیران صنایع و تجارت سه کشور آفریقایی و فعالان بخش خصوصی در محل پژوهشگاه سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم