Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران در بازدید از خانه نیما یوشیج، گفت: سازمان میراث فرهنگی در خروج خانه نیما از فهرست آثار ملی کوتاهی کرده و در تلاشیم تا این اثر حفظ شود.

به گزارش اقتصاد آنلاین، حسن خلیل آبادی صبح امروز در بازدید از خانه علی اسفندیاری (نیما یوشیج) بیان داشت: از وقتی متوجه شدیم خانه نیما از فهرست آثار ملی خارج شده و دیوان نیز حکم بر عدم ارزش میراثی این بنا را داده پیگیری های خود را آغاز کردیم و با همکاری دوستان در شهرداری تلاش شد فعل و انفعالات ساختمانی در اینجا صورت نگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خلیل آبادی ادامه داد: در همین راستا جلسه ای با حضور نماینده مالکان و نیز مسئولان شهرداری منطقه برگزار شد که نتایج خوبی هم در پی داشت و امیدواریم با قول مساعدی که نماینده مالکان و دوستان شهرداری دادند این بنا پا برجا بماند.

رییس کمیته میراث فرهنگی شورا افزود: نیما جدای از اینکه پدر شعر نو است حق بزرگی بر گردن ادبیات فارسی دارد و لذا باید در حفظ و نگهداری این مکان تمام سعی و تلاش خود را داشته باشیم.

وی اضافه کرد: امیدواریم شهرداری توافق مالکان را برای حفظ این بنا بگیرد و این بنا در اختیار شهرداری قرار گیرد. متاسفانه در طی ۱۶ سالی که این بنا در اختیار سازمان میراث فرهنگی بوده (۱۳۸۹-۱۳۹۶) هیچ اقدامی در جهت نگهداری این بنا نشده و همچنین میراث در خروج این اثر از فهرست آثار ملی کوتاهی کرده و دفاعیات خوبی نداشته است.

خلیل آبادی تصریح کرد: امیدواریم این بنا حفظ شود و همانند خانه پدری نیما در مازندران به محلی فرهنگی و پر جاذبه تبدیل شود.

خلیل آبادی با بیان اولویت کمیته میراث فرهنگی و گردشگری در حفظ خانه های مفاخر فرهنگی، گفت: شناسایی این بناها، معرفی به جامعه و برانگیختن حساسیت جامعه از مهمترین اولویت های کمیته میراث فرهنگی در حفظ و نگهداری خانه های مفاخر فرهنگی است و امیدواریم این بنا ها نیز همانند اماکن مقدس حفظ شوند.

رییس کمیته میراث فرهنگی شورا تاکید کرد: از همین جا اعلام می کنم که سمن ها و نهاد های مردمی نقش مهمی در این امر دارند و منتظر یاری آنان هستیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۳۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا ایزدی بعدازظهر شنبه ضمن بازدید از محدوده عمارت خسروآباد سنندج و حضور در جلسه هم‌اندیشی که با حضور، مشاور امور مجلس و استان‌ها، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، معاون میراث‌فرهنگی و کارشناسان این اداره‌کل در استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: اجرای ضوابط اختصاصی حریم بناهای تاریخی یکی از نکات حائز اهمیت در حفظ و نگهداری بافت‌های تاریخی است.

مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث‌معنوی و طبیعی کشور افزود: باید حریم‌ها را با لحاظ اینکه مردم کمتر دچار آسیب شوند، اصلاح کنیم.

وی با اشاره به لزوم همکاری دستگاه‌های مربوطه به‌ویژه شهرداری سنندج در خصوص بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج عنوان کرد: امیدواریم با اعمال اصلاحات و بازنگری، عرصه و حریم قانونی آثار حفظ شود.

در این جلسه مقرر شد مشاور واجد شرایط و صلاحیت کار در بافت‌های تاریخی تعیین و موضوع در کوتاه‌ترین زمان انجام شود.

عمارت قاجاری خسروآباد در سنندج که با شماره ۱۴۹۱ در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده بنایی واجد ارزش‌های معمارانه است که به دلیل باغ و بنا در کنار هم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6090228

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • آتش و فراموشی؛ روایت استاد فلسطینی از زندگی خانواده او در غزه