Web Analytics Made Easy - Statcounter


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با بیان اینکه تعیین تکلیف افراد بدون هویت نیازمند اصلاح قانون مدنی نیست، گفت:‌ درحال حاضر برخی افراد دارای پدر ایرانی نیز شناسنامه ندارند.

به گزارش امتداد نیوز، شکور پورحسین در خصوص اصلاح قانون مدنی در دولت برای اختصاص شناسنامه برای افراد بدون هویت، گفت:‌ اختصاص شناسنامه به افراد بدون هویت نیازمند اصلاح قانون مدنی نیست، باید قوانین جدیدی در این خصوص تصویب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 قانون مدنی دچار مشکل نبوده و تنها باید مجلس شورای اسلامی قانون موردنظر برای این موضوع تصویب کند.

نماینده مردم پارس آباد در مجلس شورای اسلامی افزود:‌ افراد بدون هویت بی شناسنامه شرایط زندگی سختی داشته و باید با سیاستگذاری مناسب شرایط و نوع زندگی این افراد را به صورت مجاز در کشور زندگی می کنند را هر چه سریعتر تعیین تکلیف کرد، متاسفانه طی سالیان گذشته افرادی که از مادر ایرانی و پدر خارجی درکشور متولد شدند به دلیل نداشتن شناسنامه و هویت مشخص دچار مشکلات بسیاری شدند؛ البته تاکنون اقداماتی درراستای قانونگذاری برای این افراد صورت گرفته اما به دلایلی به کامل و جامع نبوده است.

وی با بیان اینکه مشکل اساسی حال حاضر کشور نبود شناسنامه برای افراد دارای پدر و مادر ایرانی است، تصریح کرد:‌ عدم اخذ شناسنامه برای یک فرد ایرانی بنا به هر دلیلی در کشور مجازات های سنگینی دارد، یعنی اگر پدر و مادر یا سرپرست یک فرد اقدامی درجهت اخذ شناسنامه نکند؛ به طورقطع جرمی مرتکب شده که درقوانین فعلی مجازات آن پیش بینی شده است، اما بخشی از افراد بدون هویت اتباع افغانی هستند که درایران ازدواج کرده و فرزندانشان بدون هویت هستند؛ بنابراین تکلیف این افراد را دولت باید با ارسال لایحه به مجلس مشخص کند.

پورحسین با اشاره به اینکه دولت تاکنون اقدامی درجهت رفع مشکلات افراد بدون اوراق هویتی نداشته است، گفت:‌ درشرایط فعلی البته مسئولان درگام اول تا پیش از تعیین تکلیف فرزندان حاصل  از ازدواج مردان خارجی و زنان ایرانی افراد ایرانی بدون هویت را تعیین تکلیف کند، بارها دیده شده افرادی که به دلایل مختلف به محاکم قضایی مراجعه کردند بدون شناسنامه بوده و این افراد برای جامعه خطرناک هستند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با بیان اینکه متاسفانه عوامل مختلفی درعدم دریافت شناسنامه ازسوی مردم وجود دارد، افزود:‌ حداقل اینکه دولت و حاکمیت پس ازدستگیری و شناسایی این افراد نسبت به تعیین تکلیف آنها اقدام کند.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت،‌ احمد میدری، معاون رفاه وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت:‌ در هفته اخیر اصلاح قانون مدنی به تصویب کمیسیون لوایح دولت رسیده و اکنون باید در مجلس رای بیاورد. بر این اساس کودکانی که از مادران ایرانی متولد می‌شوند مانند کودکانی که از پدران ایرانی متولد می‌شوند، می‌توانند صاحب شناسنامه شوند.

true برچسب ها : آسیب اجتماعی شکور پورحسین مجلس شورای اسلامی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۴۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف در مصاحبه رادیویی، گفت: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است. یعنی یک سری خدمات نهادهای دولتی باید در بستر الکترونیکی انجام شود. یک سری مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده و در ادامه نیز بحث الکترونیکی شدن روی داد که در دستور کار دولت است.

رستگار تاکید کرد: الکترونیکی کردن مجوزها نیازمند آن است که تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد باید کد یکتا را داشته باشند.

وی گفت: کد یکتا متصل به حساب بانکی افرادی می‌شود که فعالیت اقتصادی دارند. بیشتر افراد باید جسم مجوز را با خود می‌بردند و یا استعلامی از نهادهای ذیربط انجام می‌شد تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد. با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا نیازی نیست که اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه کسب هستند مجوز را با خود ببرند.

این مقام صنفی یادآور شد: مهمترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند آن است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند. سپس آنکه این مجوزها مورد تأیید درگاه ملی مجوزها باشد. با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند هم افرادی که مجوز دارند و یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به روز رسانی خود را انجام می‌دهند.

وی گفت: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتماً باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارائه می‌کنند.

کد خبر 6095507

دیگر خبرها

  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • تخصیص زمین به خانواده ۳ فرزند به بالا در استان همدان
  • ایرانی‌هایی که در کشور خود هم برگ هویت ندارند
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • لزوم قانون‌مندی کاندیدهای مجلس برای رقم زدن انتخاباتی پرشور و بدون حواشی
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • قانون شورا‌ها باید اصلاح شود
  • ۱۰۰۰ کانتینر کالای بدون هویت در بندر شهید رجایی شناسایی شد