Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، امیر قادری عصر شنبه در جریان بازدید از سد عباس آباد (کیله) و خط انتقال اب به شبکه شهری بانه اظهار کرد: خط انتقال آب سد عباس آباد اکنون به شبکه آب شرب بانه وصل شده و در دهه مبارک فجر به بهره برداری می رسد.
وی یکی از دغدغه های اصلی مسئولان بانه را تامین آب شرب اعلام کرد و افزود: با توجه به کاهش نزولات آسمانی و کاهش بارندگی، نگرانی ها برای تامین آب شرب بانه بیشتر شده است به همین دلیل شرکت آب و فاضلاب استان انتقال آب از سد عباس آباد را به صورت اضطراری در دستور کار خود قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قادری با بیان اینکه مصرف آب شرب در شهر بانه 250 لیتر در ثانیه است، اضافه کرد: انتقال آب سد عباس آباد به شبکه آب شرب بانه چند ویژگی دارد از جمله اینکه آب سد کیفیت بهتری دارد دوم اینکه مشکل کمبود آب شرب بانه برای سال های آینده را بر طرف می کند.
وی احداث خط انتقال اضطراری آب از سد عباس آباد به شبکه آب شرب بانه را اقدامی موقت دانست و یادآور شد: تا انجام کار اصلی، شرکت آب منطقه ای این خط انتقال را در 2 فاز با همکاری آب منطقه ای اجرا کرد که فاز اول آن به پایان رسیده است.
وی تاکید کرد: فاز دوم خط انتقال آب سد عباس آباد به شبکه آب شرب بانه شامل تصفیه خانه شماره 2 است که باید در فاصله زمانی مشخص به اتمام برسد و به نگرانی های شهروندان در مورد تامین آب شرب پایان دهد.
معاون استاندار کردستان گفت: اعتبار این پروژه 60 میلیارد ریال است که 30 میلیارد ریال توسط وزارت نیرو تامین اعتبار شده و 30 میلیارد ریال دیگر نیز از محل منابع داخلی شرکت آب و فاضلاب استان تامین می شود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری کردستان نیز در حاشیه این بازدید گفت: خط انتقال اضطراری تامین آب شرب بانه با هدف تامین 250 لیتر آب در ثانیه طراحی شده و سیستم تصفیه شبکه انتقال نیز به همین میزان ظرفیت دارد.
محمدحسین محمدی اظهار کرد: پروژه اضطراری تامین آب شرب بانه شامل تصفیه خانه به ظرفیت 250 لیتر آب در ثانیه، احداث خط انتقال به طول 6500 متر، بهره برداری از یک مخزن 5 هزار متر مکعبی، ایجاد ظرفیت پمپاژ برای 180 لیتر در ثانیه و بازسازی تاسیسات موجود که توان 40 درصد انتقال آب را دارد، است.
وی افزود: پروژه اضطراری خط انتقال آب سد عباس آباد به شبکه آب شرب شهری در 2 فاز اجرا شد که فاز اول ان ابتدای آبان وارد مدار شد و 90 لیتر آب در ثانیه وارد شبکه شهری بانه کرد و فاز دوم نیز دهه مبارک فجر امسال به بهره برداری می رسد.
به گزارش ایرنا، سد عباس آباد بانه از پروژه های مصوب سفر مقام معظم رهبری به استان کردستان بود که عملیات اجرایی آن سال 89 آغاز شد و در سال جاری به بهره برداری رسید و 16 میلیون متر مکعب ظرفیت دارد.
سد فعلی شهر بانه چهار میلیون متر مکعب ظرفیت دارد و با توجه به جمعیت 126 هزار نفری شهر بانه، در فصول تابستان و پاییز شهروندان بانه ای با کمبود آب مواجه هستند.
ظرفیت سد عباس آباد بانه 16 میلیون متر مکعب است که اکنون آب شرب 100 روستا و زمین های کشاورزی روستاهای اطراف سد را تامین می کند و پیش بینی می شود با احداث این خط انتقال آب شرب مورد نیاز شهر بانه برای 30 سال آینده را تامین کند.
خبرنگار: زینب طلایی**انتشار دهنده: سلیمانی
7469/9102
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۶۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود

تین نیوز

با اشاره به اینکه از سه مسیر سازمان برنامه و بودجه، مولدسازی و فروش نفت برای تامین منابع پروژه راه آهن تلاش هایی صورت گرفته است، بیان کرد: فعالیت اجرایی در این پروژه زمان بر است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، ابوطالب شفقت در حاشیه بازدید از پروژه راه آهن دورود - خرم آباد با اشاره به اینکه این پروژه یکی از پروژه های مهم و راهبردی لرستان است اظهار داشت : این طرح یکی از مطالبات جدی مردم استان به ویژه مردم خرم آباد است.

استاندار لرستان با بیان اینکه قرارداد ساخت این پروژه سال ۹۱ با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) منعقد و عملیات اجرایی آن همان سال آغاز شد؛ اما در پیچ و خم کمبود اعتبار ماند، افزود: پیشرفت فیزیکی این طرح تا سال ۹۷، حدود ۳۸ درصد بود.

وی با اشاره به اینکه این طرح در دولت سیزدهم جزو مصوبات سفر رئیس جمهور قرار گرفت، افزود: طی یک سال گذشته این طرح ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

شفقت با اشاره به اینکه از سه مسیر سازمان برنامه و بودجه، مولدسازی و فروش نفت برای تامین منابع پروژه راه آهن تلاش هایی صورت گرفته است، بیان کرد: فعالیت اجرایی در این پروژه زمان بر است.

وی به اجرای ۳۳ کیلومتر تونل در این طرح اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه مردم استان انتظار تسریع در روند ساخت این طرح را دارند، از قرارگاه خاتم درخواست بازدید از پروژه را داریم.

وی افزود: برای تامین اعتبار ادامه اجرای طرح مراوداتی بین قرارگاه خاتم الانبیا (ص) و دولت بوده و املاکی در قالب مولدسازی در اختیار قرارگاه خاتم قرار داده شده است که می تواند به مرور از این منابع استفاده کند و این مهم در حال پیگیری است.

شفقت با تاکید بر اینکه حجم اعتبار پروژه بسیار سنگین است، افزود: پیگیر تامین منابع آن هستیم و از گرفتن سهم استان کوتاه نخواهیم آمد.

استاندار لرستان رقم مطالبات قرارگاه خاتم از پروژه راه آهن لرستان را ۸۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • تامین زمین ۲۰۰ مشمول جوانی جمعیت در نجف آباد
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار
  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد
  • افتتاح طرح انتقال آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • تأمین آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • بارش باران سیل آسا به زمین‌های کشاورزی روستای عباس آباد خسارت زد + تصاویر