Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از رشت، مصطفی سالاری در کارگروه توسعه اقامتگاه‌های بوم گردی استان گیلان که در محل سالن اجتماعات اداره کل بنیاد مسکن استان برگزار شد با اشاره به وجود جدیت، علاقه و انگیزه در بخش‌های مختلف استان برای اجرای طرح  بوم‌گردی تصریح کرد: با تحقق این مهم خواهیم توانست علاوه برایجاد اشتغال و رونق روستاها، از ساخت و سازهای غیرمجاز به صورت پراکنده که همیشه مخاطره آسیب‌رساندن به محیط زیست، جنگل‌ها و مراتع را به همراه دارد، جلوگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از جانمایی واحدهای بوم‌گردی با محوریت بنیاد مسکن در داخل طرح‌های هادی روستای خبر داد و افزود: احداث این واحدها علاوه بر اشتغالزایی روستاییان ساکن در روستا، برای آن دسته از روستائیانی که مهاجرت کرده و اکنون تمایل  بازگشت به روستای خود را دارند فرصت مناسبی بوجود آورده است.

نماینده عالی دولت در گیلان بر ضرورت در نظر گرفتن معماری سنتی در واحدهای بوم‌گردی تاکید کرد و افزود: طراحی‌های لازم در این زمینه صورت پذیرفته تا ضمن احیاء هویت فرهنگی، مجدداً چهره روستاها به سبک معماری زیبای سنتی گرایش پیدا کند.

استاندار گیلان افزود: چنانچه مردم بدانند با احداث اقامتگاه‌های بوم گردی، ضمن ایجاد اشتغال و درآمدزایی، به‌زیبایی روستا نیز کمک خواهد شد مطمئناً از مدافعان جدی حریم روستا و حفاظت از فرهنگ معماری و جنگل‌های پیرامون آن خواهند بود.

سالاری از هدف‌گذاری احداث 5 هزار واحد بوم‌گردی در استان تا 18 ماه آینده خبر داد و افزود: ان‌شاء‌الله با این روند پیش‌رو خواهیم توانست این تعداد واحد اقامتی را محقق کنیم.

وی گفت: با احداث 5 هزار واحد بوم‌گردی صرفاً 5 هزار شغل ایجاد نخواهد شد بلکه حلقه‌های زنجیره گردشگری مجاور همانند رستوران، شناگاه‌، بازار و بخش مختلف نیز رونق گرفته و فرصت‌های شغلی دیگر ایجاد خواهد شد.

نماینده عالی دولت در گیلان اجرای 5 هزار واحد بوم‌گردی پیش‌بینی شده را  کاری کاملاً مردمی دانست و افزود: البته تسهیلات ، نظارت و سیاست‌گذاری لازم در این بخش از سوی دولت و نهادهای عمومی صورت خواهد پذیرفت.

سالاری با انتقاد از اجرای سبک یکسان معماری در شهر و روستا اظهار داشت: متأسفانه در روستاها  از همان سبک معماری که برای احداث ساختمان‌های شهری که با محدودیت زمین ، منظر مواجه هستند بهره گرفته می‌شود.

استاندار گیلان خواستار اشاعه معماری سنتی در روستاها شد و افزود: اشاعه معماری سنتی، علاوه بر زیباسازی چهره روستا و اقدام فرهنگی، موجبات رونق اقتصادی، درآمدزایی را برای روستاییان عزیزدر پی خواهد داشت .

وی با ابراز خوش‌بینی به آینده طرح بوم‌گردی در استان اظهار داشت: چنانچه ادامه کار با همین انگیزه‌ای که اکنون شاهد آن هستیم پیش رود ان‌شاء‌الله تا 18 ماه آینده شاهد اجرای 5 هزار واحد بوم‌گردی در استان خواهیم بود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۸۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی هدایت رئیس سازمان نوسازی شهر تهران امروز ١٧ اردیبهشت در جمع خبرنگاران، گفت: سال گذشته ٣ درصد از بافت فرسوده بر اساس برنامه چهارم انجام شد و امسال هم این امر رخ می‌دهد.

وی با بیان اینکه کلنگ زنی بیش از ١۵٠ هزار واحد مسکونی در تهران از ماه آینده آغاز می‌شود، گغت: نقش ما تسهیل گری است و در ماه اینده این کار در شهر تهران آغاز می‌شود و این واحد در بافت فرسوده، محدوده‌های ناپایدار و اراضی ناکار امد ساخته می‌شود.

هدایت ادامه داد: در شهر تهران باید سالیانه ١۵٠ هزار واحد ساخته شود تا جلوی فرسودگی شهر گرفته شود و در سال‌های قبل ۴٠ تا ۶٠ هزار واحد ساخته شد و عقب ماندگی در این زمینه داریم.

هدایت به موضوع مسکن استطاعت پذیر اشاره کرد و گفت: در این باره هدف گذاری شده است.

وی به پروژه‌های بازآفرینی باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) و پروژه نفرآباد اشاره کرد و گفت: پروژه بازآفرینی باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) که چند سالی است با هدف توسعه گردشگری و برقراری عدالت اجتماعی در حال ساخت است، به مرحله تکمیل و بهره برداری نزدیک شده و در طی ماه‌های آینده در دسترس شهروندان تهرانی قرار می‌گیرد.

هدایت با بیان اینکه طرح احداث باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) به وسعت حدود ۱۰ مکیلومتر با هدف کاهش شکاف اجتماعی، افزایش سرانه فرهنگی و رفاهی در سال ۱۳۸۳ شروع شده است، گفت با پیگیری‌های انجام شده و تلاش پیمانکاران فعال در پروژه به مرحله پایانی و بهره برداری رسیده است، این طرح به عنوان محور گردشگری مناطق ۱۷ و ۱۸ محسوب می‌شود.

این خبر ادامه دارد...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • تی‌بی‌ام خط ۲ متروی اصفهان تا یک ماه آینده به ایستگاه ابن‌سینا است
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود
  • آغاز ساخت ۱۵۰۰۰۰ واحد مسکونی در تهران از ماه آینده
  • بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • واگذاری ۶۰ واحد نهضت ملی مسکن شاهدیه یزد
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس