Web Analytics Made Easy - Statcounter


یک مقام مسئول گفت: کاهش نرخ سود بانکی به صنعت بیمه ضرر زده است و شرکتهای بیمه تا شصت درصد از کاهش نرخ سود بانکی متاثر شده اند و البته رکود در ملک نیز شرکتها را دچار مشکل کرده است.

به گزارش امتداد نیوز، مجید مشعلچی در چهارمین همایش مدیریت ریسک و بیمه گفت: اگر صنعت بیمه را به مثابه ظرف در نظر گرفت، یکی از مهمتربن موضوعات آن، مدیریت ریسک است که مهمترین بخش بیمه به شمار می رود و البته درون صنعت بیمه ریسک هایی وجود دارد که حل مشکلات مربوط، با استفاده از تمام ظرفیتهای صنعت بیمه، این مجموعه ریسک ها را مدیریت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید خود را برای مدیریت ریسک های صنعت بیمه آماده کنیم و بر این اساس امسال در چهارمین همایش مدیریت ریسک و بیمه، رویکرد ریسک های مالی مدنظر قرار گرفته که نیاز فعلی و آتی صنعت بیمه است.

این مقام مسئول در صنعت بیمه خاطرنشان کرد: در رابطه با ریسک و مباحث مالی در شرکتهای بیمه، چند دغدغه وجود دارد؛ به این معنا که اولین دغدغه موضوع EPS در صنعت است که همه ارکان شرکت در جهت مهندسی مالی آن گام بردارند که این موضوع، ما را از هدف دور می کرد که بر این اساس بیمه مرکزی و بورس خواستار اصلاح صورتهای مالی شده و البته اجرای IFRS شده اند.

مشعلچی، عدم وجود ذخایر کافی در شرکتهای بیمه را یکی از مشکلات عنوان کرد و گفت: با مدیریت بیمه مرکزی این مشکل در حال حل شدن است؛ ضمن اینکه مطالبات شرکتها نیز دغدغه دیگر است که بیست درصد پرتفوی شرکتها معوقات سررسید شده است و پنجاه درصد دیگر مطالبات شرکتها است.

وی اظهار داشت: دغدغه دیگر سرمایه گذاری در شرکتهای بیمه است؛ اما کاهش نرخ سود بانکی به صنعت بیمه ضرر زده است و شرکتهای بیمه تا شصت درصد از کاهش نرخ سود بانکی متاثر شده اند و البته رکود در ملک نیز شرکتها را دچار مشکل کرده است.

true برچسب ها : بیمه نرخ سود بانکی نظام بانکی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۸۳۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه

امتداد - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با اشاره به جایگاه وزین بیمه دی در صنعت بیمه کشور، گفت: برای پیشرفت و ارتقای ضریب نفوذ بیمه در کشور باید برنامه قابل اندازه گیری و نقشه راه داشت.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، اسماعیل قزل سفلی در اجلاس سراسری مدیران بیمه دی، با عنوان”جهش فروش و یکپارچگی سازمانی” که روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور مدیرعامل، معاونین و اعضاء هیات مدیره در شهر شیراز آغاز به کار کرد، با اشاره به اینکه بیمه دی در صنعت بیمه کشور جایگاه مناسبی پیدا کرده، گفت: با نگاه به برنامه هفتم توسعه و جهشی که قرار است در صنعت بیمه به وجود بیاید، جایگاه بیمه دی وزین خواهد بود، زیرا مدیران این شرکت در سطوح مختلف دارای انگیزه و برنامه اند که این موضوع این شرکت را منسجم تر خواهد کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با اشاره به پیشرفت بیمه دی در ماه های اخیر گفت: کوتاه شدن پرداخت معوقات، کاهش زمان پرداخت مطالبات جامعه هدف به کمتر از دو ماه، گسترش پوشش بیمه ای از حیث انعقاد قرارداد با بیمارستان ها و مراکز درمانی و سهم بالای بیمه دی در قراردادهای بیمه تکمیلی، از نقاط خوب و موفقیت آمیز این شرکت بوده که من هم به سهم خودم از کارکنان این مجموعه تشکر می کنم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • نرخ سود بین بانکی تغییر کرد/ جزییات
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • قول استاندار کرمان برای رفع مشکلات کارگران
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم