Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@23:22:43 GMT

معاون استاندار: صندوق کشمش در قزوین تشکیل می شود

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۹۱۴۱۵

معاون استاندار: صندوق کشمش در قزوین تشکیل می شود

قزوین-ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین گفت: صندوق کشمش در آینده نزدیک به منظور رفع مشکلات تولید کنندگان، در این استان تشکیل می شود.

به گزارش ایرنا، منوچهر حبیبی روز یکشنبه در نشست بررسی وضعیت تشکیل صندوق کشمش استان قزوین افزود: تشکیل صندوق کشمش یکی از مصوبات مهم سفر هیات دولت به استان قزوین است که با هدف حمایت از توسعه بخش کشاورزی، در جهت تبدیل کشاورزی سنتی به مدرن، انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: صندوق کشمش با 51 درصد سهم تولید کنندگان و 49 درصد سهم دولت فعالیت های مقدماتی را آغاز کرده و به زودی با تشکیل مجمع ، هیات مدیره صندوق تعیین می شود .
این مسئول گفت: یارانه تخصیص داده شده از سوی دولت نیز به استان ابلاغ شده که به حساب این صندوق واریز می شود تا با توانمندی های مالی صندوق مشکل باغداران تاکستان مرتفع شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین افزود: باید این صندوق ظرف یک ماه آینده در جهت گره گشایی از مشکلات مردم تشکیل شود و با تشکیل آن انسجام لازم بین تاکداران ایجاد شود تا امیدواری بین باغداران بوجود آید .
فرماندار تاکستان نیز در این نشست گفت : همزمان با واریز سهم دولت به زودی هیات مدیره صندوق در استان انتخاب می شوند .
فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان نیز با تشریح روند شکل گیری صندوق کشمش اظهار کرد: به منظور تشکیل هیات مدیره صندوق ، طی روزهای آینده سهم دولت به حساب صندوق واریز خواهد شد.
استان قزوین رتبه نخست تولید کشمش را در کشور به خود اختصاص داده است.
6104/6012 خبرنگار:ناصر نیلی ** انتشار دهنده: علی حیدر شاه حسینی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۱۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی

محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

به گزارش ایرنا، وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت که اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

به گزارش ایرنا، بررسی آمارهای اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران در استان کرمانشاه نشان می دهد این استان در فصل بهار سال گذشته با ۱۵/۴ رتبه اول بیکاری کشور، در فصل تابستان با نرخ بیکاری ۱۳.۶ رتبه دوم بیکاری و در فصل پاییز با نرخ ۱۲.۹ در رتبه سوم بیکاری کشور قرار گرفت.

استان کرمانشاه که با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۱.۵ درصد از مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت کشور را در بر می‌گیرد، از سال ۱۳۵۵ یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده و تاکنون نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایین‌تر نیامده است بطوریکه چهار درصد از بیکاران کشور در این استان قرار دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طرح اشتغالزایی بهبود یافتگان مراکز یاورشهر اجرایی شد