Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: در جمهوری اسلامی ایران، اراده جدی بر فراهم‌سازی و تسهیل ارتباط علمی و فرهنگی نخبگان و اندیشمندان ایران و آسیای مرکزی و قفقاز و ترکیه وجود دارد. ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۶ استانها مازندران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابلسر، سید محمد حسین هاشمی امروز در همایش بین المللی گفت‌وگوی فرهنگی ایران، آسیای مرکزی و قفقاز در دانشگاه مازندران اظهار داشت: این کنفرانس گام عملی ارزشمندی در مسیر توسعه و گسترش مناسبات علمی و فرهنگی در این منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این کنگره نتایج راهگشا و مطلوبی را در جهت فهم مشترک از ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و چالش‌ها و تقویت همکاری مشترک در مسیر تحکیم پیوندها و تقویت تعامل فرهنگی میان نخبگان و اندیشمندان ایران و کشورهای آسیای مرکزی، قفقاز و ترکیه را فراهم می آورد.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به اینکه در جمهوری اسلامی ایران، اراده جدی بر فراهم‌سازی و تسهیل ارتباط علمی و فرهنگی نخبگان و اندیشمندان ایران و آسیای مرکزی و قفقاز و ترکیه وجود دارد، تصریح کرد: توسعه ارتباطات علمی و فرهنگی با کشورهای منطقه از اولویت‌های روابط فرهنگی جمهوری اسلامی ایران است.

وی با بیان اینکه این نشست در پی آن است تا پیوندهای تاریخی و فرهنگی را به فرصتی برای گفت وگو بین اندیشمندان و نخبگان ایران و شرق آسیا تبدیل کند، افزود: اندیشمندان شرکت کننده در این کمیسیون ضمن بررسی و شناسایی مشترکات و میراث تاریخی و فرهنگی و عرفانی که سرمایه‌های ارزشمند برای پی‌ریزی و گسترش همکاری‌ها و همگرایی بین ایران و آسیای مرکزی قفقاز و ترکیه بوده، چشم اندازی روشن از تعاملات رو به رشد علمی و فرهنگی میان این حوزه‌های فرهنگی و تمدنی ترسیم می‌کنند.

این مسئول سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به اینکه پیوندهای جغرافیایی، تاریخی، فرهنگی و سیاسی مردمان این منطقه با ایرانیان علیرغم حوادث و فراز و فرودهای آن، هنوز از استواری و پایداری برخوردار بوده و اصالت خود را از دست نداده است، گفت: شناخت تاریخ و هویت مشترک و آشنایی هر چه بیشتر با زمینه‌ها و حوزه های همکاری و تبادل فرهنگی به ضرورتی انکار ناپذیر بدل کرده است.

هاشمی با بیان اینکه منافع مشترک ایران، آسیای مرکزی، قفقاز و ترکیه و ارتباط مستقیم ثبات که توسعه و امنیت این منطقه بر ثبات و امنیت آسیا، بر کسی پوشیده نیست، افزود: یکی از دیرینه ترین مناسبات فرهنگی ایرانیان با دیگر جوامع را به روابط فرهنگی و تجاری ایران آسیای مرکزی و قفقاز باید دانست.

وی یادآور شد: در این تعاملات علاوه بر تاثیر متقابلی که در رشد، بالندگی و تکامل فرهنگی و تمدنی برای ایرانیان و جوامع منطقه در پی داشته با فرهنگ، هنر و ادب ایرانی و اسلامی بویژه عرفان و تصوف توانست در کانون توجه مردم این منطقه قرار داده و منشا تحولات فکری و فرهنگی بسیاری شود.

معاون سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تصریح کرد: زبان فارسی و بار عرفانی و معنوی موجود در آن را باید عمده ترین سوغاتی برشمرد که ایرانیان توانستند به مردم این منطقه هدیه کنند.

وی با بیان اینکه بخش عمده ای از دایره وسیع واژگانی شعر فارسی را مضامین عرفانی و مفاهیم تصوف گسترش داده است، افزود: عرفان و تصوف برای راهیابی به احساسات و عواطف جوامع بشری از شعر و ادب بهره گرفته به جهت همین ویژگی موجود در زبان فارسی بود که ادبیات عرفانی زبان فارسی در معرفی و گسترش اسلام در آسیای مرکزی و قفقاز تاثیر فراوانی به دنبال داشته است.

هاشمی تاکید کرد: امروزه فرهنگ و مراودات فرهنگی بستر اصلی مناسبات ایران، آسیای مرکزی قفقاز و ترکیه بوده و باید اعتراف کنیم که تنها بخش اندکی از این ظرفیت امروزه فعال بوده و زمینه‌ها و ظرفیت‌های بسیاری در حوزه همکاری‌های علمی و فرهنگی بین ایران و آسیای مرکزی و قفقاز غیرفعال مانده است.

وی بیان کرد: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بر فعالیت‌های خود در رایزنی‌های فرهنگی که مسئولیت توسعه و گسترش ارتباطات فرهنگی را دنبال کرده با تاسیس دبیرخانه گفت وگوهای فرهنگی بین المللی عزم جدی خود را جهت کمک به تسهیل ارتباط نخبگان و دانشگاهیان ایران، آسیای مرکزی و قفقاز فراهم می‌کند.

انتهای پیام/

R41358/P1494/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۵۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد

ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» در جلسه ۸۹۷ مورخ هشتم اسفند ۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسید که آیت الله سید ابراهیم رئیسی رییس جمهور و رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی آن را برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه فرهنگیان و هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی ابلاغ کرد.

براساس اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی، متن ابلاغیه ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، به شرح ذیل است:

وزارت آموزش و پرورش

دانشگاه فرهنگیان

هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی

ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه ۴۶۶ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است، به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ می‌گردد:‌

«ماده واحده - با استناد به بند «ج» ماده ۲ مصوبه سیاست‌ها و ضوابط کیفیت بخشی دانشگاه فرهنگیان (مصوب جلسه ۸۷۹ مورخ ۱۴۰۲/۰۱/۲۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی)، ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان به شرح بند‌های ذیل تعیین می‌شود:

الف- اعضای حقوقی:

وزیر آموزش و پرورش (رییس هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان)

رییس دانشگاه فرهنگیان (نایب رییس و دبیر هیأت مرکزی جذب دانشگاه فرهنگیان)

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها یا نماینده تام الاختیار وی

دبیر ستاد نظارت و راهبری تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی

دبیر هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

رییس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

ب- اعضای حقیقی:

اسدالله اسدی گرمارودی

سعید غیاثی ندوشن

سیدنقی موسوی

فهیمه فرهمندپور

فخرالسادات نصیری

تبصره- مدت زمان عضویت اعضای حقیقی ۴ سال است».

سید ابراهیم رئیسی
رییس جمهور و رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ارمنستان چه می‌کند؟
  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • جمهوری اسلامی با جنگ‌ها و تحریم‌ها قوی‌تر می‌شود | حمله به اسرائیل همه جهان را آرام کرد | در عملیات وعده صادق هیچ ایرانی از واکنش دشمن نترسید
  • مبارزه کاراته‌کاران خراسان رضوی در مسابقات آسیای مرکزی
  • پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • وزیر صنایع کوچک و متوسط آفریقای مرکزی با وزیر خارجه دیدار کرد
  • آشنایی با حریفان جوانان ایران در لیگ ملت‌های والیبال آسیای مرکزی
  • رقبای جوانان ایران در لیگ ملت‌های والیبال آسیای مرکزی