Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

آیت الله علوی گرگانی گفت: انسان تکلیف سنگینی در برابر محیط زیست برعهده داشته و جمادات، نباتات و حیوانات حقوق بسیاری بر انسان دارند.

به گزارش جماران، آیت الله سید محمدعلی علوی گرگانی در دیدار مدیرکل و معاونان اداره کل حفاظت محیط زیست استان قم اظهار کرد: امروزه با مشکلات و چالش های زیست محیطی بسیاری در کشور و در استان قم مواجه هستیم و مردم و مسؤولان باید به شدت نسبت به حفظ و حراست از محیط زیست مراقبت و توجه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اهمیت و جایگاه محیط زیست در آموزه های دینی و توجه اهل بیت عصمت و طهارت(ع) نسبت به این مسأله خطیر و حساس، خاطرنشان کرد: انسان تکلیف سنگینی در برابر محیط زیست برعهده داشته و جمادات، نباتات و حیوانات حقوق بسیاری بر انسان دارند و برای حفظ حقوق آنها باید اهتمام داشته و ائمه اطهار(ع) را الگو و اسوه خویش قرار دهیم. 

این مرجع تقلید با بیان اینکه متأسفانه در کشورمان نسبت به مسأله محیط زیست و ضرورت حفاظت از طبیعت و محیط زیست آنچنان که باید و شاید توجه نمی شود، تصریح کرد: سلامتی مردم و جامعه در گرو محیط زیست سالم است و امروزه ریشه بسیاری از بیماری ها به دلیل آلودگی های زیست محیطی است، به ویژه در کلانشهرها که بیماری های سخت بسیار افزایش پیدا کرده است. 

وی در پایان با اشاره به اهمیت خدمت به مردم در دین مبین اسلام، بهترین راهکار حفظ محیط زیست را توجه به حقوق انسان ها و جانوران دانست و گفت: حفظ محیط زیست به معنای فراهم آوردن محیطی بهتر و سالم تر برای زندگی تمامی جانداران است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: امروز روحانیت و حوزه های علمیه باید مبانی و بایدها و نبایدهای زیست محیطی را از میان آموزه های دینی و آیات و روایات استخراج کرده و برای مردم بیان کنند. 

تورج همتی در دیدار با آیت الله علوی گرگانی با اشاره به فرارسیدن هفته هوای پاک، اظهار کرد: گرد و غبار، صنایع آلاینده و خودروها از مهمترین عوامل آلاینده هوای استان است.

وی با بیان اینکه برخورداری از هوای پاک از حقوق مسلم شهروندی است، خاطرنشان کرد: امروز عزم و اراده جدی در میان همه دستگاههای اجرایی استان قم برای مقابله با آلودگی های زیست محیطی وجود داشته و اقدامات بسیاری در این عرصه به انجام رسیده است و تلاش داریم تا از ظرفیت قوانین برنامه ششم، هوای پاک و مقابله با گرد و غبار به نحو احسن در این جهت بهره مند شویم. 

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم اهمیت حفظ و حراست از محیط زیست در آیات و روایات را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: امروز روحانیت و حوزه های علمیه باید مبانی و بایدها و نبایدهای زیست محیطی را از میان آموزه های دینی و آیات و روایات استخراج کرده و در جهت فرهنگسازی مؤثر و کارآمد در جامعه، برای مردم بیان کنند.

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۵۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، اسلام جاودان خرد، افزود: صندوق ملی محیط زیست به عنوان یک موسسه عمومی غیردولتی وابسته به سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه حفظ و تنوع زیستی و جلوگیری از آلودگی و تخریب محیط زیست کشور فعالیت می‌کند و تسهیلات با بهره کم به طرح‌های حافظ محیط زیست پرداخت می‌کند که متاسفانه تاکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد از این ظرفیت ملی استفاده نشده است.

وی ادامه داد: متاسفانه صنایع، شهرداری ها، شرکت‌های شهرک‌های صنعتی و حتی بخش خصوصی و غیردولتی از این فرصت برای ارائه طرح‌های محیط زیستی و بهرمندی از دریافت تسهیلات حمایتی این صندوق استفاده‌ نکرده اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گفت: بخش عمده منابع مالی این صندوق در چارچوب اساسنامه و در قالب اعطای تسهیلات با نرخ ترجیحی برای رفع آلودگی‌های محیط زیست و طرح‌هایی که منجر به حفظ محیط زیست شوند، مصرف می‌شود.

جادودان خرد بیان کرد: این صندوق آمادگی دارد از طرح‌های حافظ محیط زیست در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، طرح‌های کاهش دهنده آلودگی هوا، آب و خاک، نیروگاه‌های تولید انرژیِ پاک بخصوص طرح‌های مدیریت پسماند شهرداری‌ها تسهیلات پرداخت کند.

وی بیان کرد: واحد‌های صنعتی، معدنی، شهرداری ها، ادارات جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، شرکت‌های صنعتی و فرمانداران می‌توانند نسبت به معرفی طرح‌های حائز اهمیت در راستای حفاظت از محیط زیست به ریاست این صندوق یا به اداره کل حفاظت محیط زیست استان برای راهنمایی‌های لازم مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند