Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از استانداری تهران، هفتمین جلسه ستاد هماهنگی مدیریت بحران استان تهران با حضور محمدحسین مقیمی استاندار تهران، سیدحسین هاشمی قائم مقام وزیر کشور، محمد نجار رئیس سازمان مدیریت بحران و اعضای شورا در محل استانداری تهران برگزار شد.
استاندار تهران در این جلسه با اشاره به کاستی ها و کمبودهای مدیریت بحران استان تهران در زمان زلزله 5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 ریشتری، گفت: برگزاری کارگاه های آموزشی در محلات مختلف استان تهران توسط سازمان های مردم نهاد یکی از نیازهای مهم است و ایجاد شرایط برای بازدید از مراکز زلزله شناسی و مناطق بازسازی شده زلزله های قبل به ویژه برای دانشجویان و دانش آموزان نیز نتایج موثری به دنبال دارد.
محمد حسین مقیمی به اهمیت ارائه تجارب جهانی برای آمادگی مواجهه با زلزله از طریق فیلم، تصویر، نوشتار و سایر اقدامات اشاره کرد و افزود: در زمان زلزله تهران اطلاع رسانی علمی که از موسسات دانشگاهی و پژوهشگاه ها به دست می آیند، بسیار محدود بود و نیاز است این اطلاعات به همه سازمان های مسئول داده شود.
استاندار تهران گفت: تکمیل سامانه های رصد و پیش نشانگرها یکی از نکاتی است که همواره از سوی کارشناسان و موسسات بیان می شود و هنوز امکانات برای شناخت دقیق حرکات زمین به طور کافی در دسترس نیست، که باید تکمیل شود.
مقیمی شناخت زمین برای ساختمان سازی و اقدامات عمرانی را مهم برشمرد و تصریح کرد: اجرای پروژه های عمرانی و ساختمان سازی باید توسط مهندسان متخصص و مهندسان ناظری که همواره در اجرای پروژه حضور دارند، انجام شود.
وی با بیان اینکه آموزش کارگران ساختمانی توسط آموزش فنی و حرفه ای ضروری است تاکید کرد: سال 83 قرار دادی با سازمان فنی و حرفه ای منعقد شد تا کارگران فنی ساختمان ها آموزش کامل ببینند اگر این آموزش ها به طور کامل انجام می شد نباید ساختمان های بعد از زلزله بم خراب می شد.
استاندار تهران به جلساتی که با اعضای شوراهای شهر و روستا در شهرستان های استان برگزار می شود اشاره کرد و گفت: در این جلسات تاکید داریم که به هیچ ساختمان غیر ایمن و ساخت و ساز غیر استاندارد پایان کار داده نشود و شوراها، شهردارانی انتخاب کنند که دغدغه استحکام و مقاومت در ساختمان ها را داشته باشد.
مقیمی با اشاره به حضور مردم و ورود اتومبیل ها به خیابان ها پس از زلزله استان تهران افزود: اطلاع رسانی کامل برای استقرار مردم در مکان هایی مشخص و ایمن در اطراف خانه ها باید مورد توجه قرار بگیرد و نقشه مکان های اسکان موقت مردم در زمان زلزله باید تهیه شود و سالن های مدیریت بحران در شهرستان ها باید از امکانات تامین شود.
وی با بیان اینکه کارگروه امنیت بلافاصله پس از زلزله مسئولیت تامین امنیت را به عهده دارد تصریح کرد: در زمان زلزله اخیر تهران به شوراهای ترافیک ماموریت داده شد تا خیابان ها برای تردد خودروهای امدادرسان و سوخت رسان مهیا شود و این یکی از مهمترین تصمیمات در زمان وقوع زلزله است.
استاندار تهران از نقش مهم نیروی انتظامی در برقراری نظم و امنیت در زمان وقوع زلزله 5.2 ریشتری در تهران تشکر کرد و با اشاره به نیاز ضروری تامین امکانات آتش نشانی تاکید کرد: تامین موتورسیکلت برای اورژانس به قدر کافی ضروری است.
مقیمی، تامین برق اضطراری براساس یک دستورالعمل در مکان های حساس و مهم و کنترل دوره ای آن را مهم دانست و گفت: سوله های امدادی در زمان مدیریت بحران باید دارای امکانات کامل از جمله کانکس باشند.
وی به کمبود 25 درصدی تخت های بیمارستانی در شهرستان های استان تهران اشاره کرد و افزود: در زمان بحران تامین بیمارستان صحرایی در استان نیاز است.
استاندار تهران ادامه داد: استقرار سازمان انتقال خون در نقاط مختلف شهر و برخورداری همه شهرستان ها از سازمان انتقال خون ضروری است.
توجه به توزیع پمپ بنزین ها توسط شرکت پخش و پالایش فرآورده های نفتی در نقاط مختلف، اعزام مشاور توسط بهزیستی، اختصاص سوله های مدیریت بحران فقط در اختیار کاربری مدیریت بحران و آمادگی کامل فرودگاه ها، از جمله اقدامات مورد تاکید استاندار در زمان وقوع بحران است.
تنظیم: امین کمالی فر**انتشار: محمد آجورلو
تهرام/7247//1348
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۹۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق مشترک مارس مبنای تعامل ایران و آژانس است/ آغاز تهیه پیش‌نویس برای تعاملات آینده

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: در اسفند سال گذشته بیانیه مشترکی را منتشر کردیم و اگر چه بدخواهان ایران همواره از تعاملات ایران با آژانس ناخرسند هستند و تلاش می‌کنند با سیاه نمایی و ادبیات مخرب این اقدامات و تصمیمات را کم ارزش جلوه دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نشست مشترک خبری رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی کشورمان صبح امروز_سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت_ در حاشیه نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان آغاز شد.

محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در این نشست خبری اظهارداشت: از حضور آقای گروسی در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای تشکر می‌کنم گفت‌وگوهای سازنده و رو به جلویی را داشتیم.

وی گفت: در اسفند سال گذشته بیانیه مشترکی را منتشر کردیم و اگر چه بدخواهان ایران همواره از تعاملات ایران با آژانس ناخرسند هستند و تلاش می‌کنند با سیاه نمایی و ادبیات مخرب این اقدامات و تصمیمات را کم ارزش جلوه دهند، ولی آقای گروسی و بنده اعتقاد داریم که بیانیه مشترک مبنای خوبی بین ما است.

اسلامی تصریح کرد: ما در این سفر و گفت‌وگوهایی که داشتیم این خط مبنا را به عنوان نقشه راه خود مورد تاکید قرار دادیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: ما در این مذاکرات پیشرفت بیانیه مارس را به عنوان خط مبنا مثبت ارزیابی کردیم و این ملاحظه را هم داشتیم که به دلیل برخی موضوعات حرکات و روند تعاملات دو طرف کُند شده است ولی امروز با مروری که بر بیانیه مشترک داشتیم این امیدواری ایجاد شد که این خط مبنا را ادامه دهیم.

وی بیان کرد: بخس اول صحبت‌های ما موارد گذشته‌ای که در قالب برجام تحت عنوان پی ام دی بسته شده بود و آغشته با موضوعات سیاسی و پیرامونی هست و همواره با الزامات خودش مورد پیگیری قرار می‌گیرد و نباید به دیگر بخش‌ها تسری پیدا کند. در بخش اول موضوع مهم بحث دو مکان باقیمانده است و خوشبختانه این دو مکان بسته شده و ناترازی مواد نیز بسته شده است و دو مکان از چهار مکان باقیمانده است.

اسلامی عنوان کرد: بخش دوم مرتبط با وضعیت موجود است که در چارچوب پادمان و آن پی تی و ملاحظاتی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دارد، برای کاستی‌ها و انتظاراتی که وجود دارد اقداماتی متقابل و هماهنگ را انجام بدهیم.

معاون رئیس جمهور کشورمان گفت: بخش سوم گام‌های آینده و انتظارات متقابل و نقشی که مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دارد است که می‌تواند برای برداشتن موانعی که عمدتاً سیاسی است تأثیرگذار باشد.

وی ادامه داد: توافق کردیم برای تهیه پیش نویس این سه بخش معاونین دو طرف بر روی زمانبدی‌ها و آیتم‌های این سه بخش گفت‌وگو داشته باشند؛ این آغاز یک فرایند است.

این خبر تکمیل می‌شود…

کد خبر 751423

دیگر خبرها

  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • لزوم تشکیل یک نهاد برای تأیید صلاحیت سخنرانان/ چالش ارز؛ ‌ همه منتظر اقدام و عمل دولت
  • بارش تگرگ و باران شدید در غرب استان تهران
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • مشخصات و مکان زلزله امروز بعدازظهر در تهران +تصویر
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • توافق مشترک مارس مبنای تعامل ایران و آژانس است/ آغاز تهیه پیش‌نویس برای تعاملات آینده
  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • مکان و زمان قرعه کشی جام جهانی 2024 مشخص شد
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود