Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه کلات از آغاز طرح‌های اشتغالزایی دامداری نیمه صنعتی سپاه در کلات خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد شریف در گفتگو با خبرنگار صبح توس با بیان اینکه اجرای طرح مشترک دامداری نیمه صنعتی درکلات آغاز شده است، گفت: در حال حاضر ۱۰۰ واحد کارگاه دام سبک در شهرستان کلات بخش زاوین فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرمانده سپاه شهرستان کلات ادامه داد: طرح دامداری نیمه صنعتی دام سبک امسال در شهرستان کلات با مشارکت بسیج سازندگی کلات، کمیته امداد امام خمینی(ره) و آستان قدس رضوی در حال اجراست.

 

وی در ادامه بیان کرد: نگهداری و پرورش گوسفندان در اماکن بسته بدون هیچگونه آسیب رسانی به مراتع و محیط زیست منطقه می باشد؛ که به مدت پنج سال تحت پوشش و نظارت مستقیم گروه دامپزشکان آستان قدس رضوی هستند.

 

شریف در خصوص مراحل اجرای طرح گفت: در ابتدا پس از تحقیقات کارشناسی منطقه و اطلاع رسانی اقدام به ثبت نام افراد متقاضی شد، در گام بعد افراد متقاضی توسط ناظرین آستان قدس و نماینده ناظر کمیته امداد مورد ارزیابی و شناسایی قرار گرفتند.

 

فرمانده سپاه شهرستان کلات با بیان اینکه ۱۰۰ نفر از بین افراد متقاضی که تحت پوشش کمیته امداد و برخی از بسیجیان واجد شرایط انتخاب شدند، گفت: کلیه متقاضیان به مدت ۱۰روز در کلاسهای آموزشی مخصوص این طرح زیر نظر اداره فنی و حرفه ای شرکت کردند و آموزش‌های لازم را دیدند تا بهترین کار را به صورت علمی- تخصصی انجام دهند وکمترین تلفات را داشته باشند که این نکته از ویژگی های مثبت این طرح است.

 

وی در ادامه سخنان خود در خصوص تسهیلات ارائه شده در این خصوص، افزود: افراد جهت دریافت تسهیلات معرفی شدند که به هر کدام ۵۰ میلیون وام قرض‌الحسنه تعلق می گیرد، این تسهیلات به صورت نقدی به افراد داده نمی شود، بلکه دام، آذوقه و غیره تعلق گرفته است، همچنین دامپزشکانی که به صورت دوره ای سرکشی از این گوسفند ها رو بعهده دارند.

 

فرمانده سپاه کلات با اشاره به این نکته که نصب تراشه برای هر دام یکی از ویژگی های این طرح است، اضافه کرد: هر گوسفند تراشه مخصوص دارد و تمام اطلاعات مربوط به دام از قبیل سن، واکسیناسیون و سایر معیارهای کلیدی مورد نیاز برای پرورش و کاهش تلفات و بهبود بهره وری در آن ذخیره و دامپزشکان به صورت دوره‌ای چک میکنند.

 

وی با بیان اینکه با توجه به خشکسالی های اخیر در شهرستان کلات و چرای بی رویه گوسفندها مراتع و منابع طبیعی شهرستان آسیب دیده اند، تصریح کرد: نگهداری دام ها در محیط های بسته به صورت داشتی (آخور) پرورش داده می شوند که این امر کمترین آسیب را به محیط زیست و منابع طبیعی وارد می کند.

 

شریف با یادآوری این موضوع که این طرح امسال فقط در بخش زاوین انجام میشود، ادامه داد: چنانچه طرح بازده خوبی داشته باشد در سالهای آتی آن را گسترش می دهیم.

 

فرمانده سپاه کلات ابراز داشت: با توجه به آب وهوای محیط و منطقه در روستاهای اولنگ و باغکند گوسفند نژاد مغانی و در روستاهای چنار، شورستان و قلعه نو گوسفند از نژاد کردی دشتی تحویل داده شده است تا بتوانیم با روشهای نوین تغذیه ای دام درصد بره گیری را در سال به چهار بره افزایش دهیم.

 

وی در ادامه افزود: با توجه به حضور تیم دامپزشکی آستان قدس برای بررسی سلامت و روند پرورش دامهای تحویل داده شده به متقاضیان و رضایتمندی از مراحل انجام این طرح از تولد اولین سه قلوی طرح دام سبک در کلات خبر داد.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۲۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز دور جدید اکتشافات چین در نیمه پنهان ماه

چین فضاپیمای ماموریت رباتیک خود را به سمت نیمه پنهان پرتاب کرده و این فضاپیما قرار است نمونه‌هایی را از سطح ماه جمع‌آوری کند و به زمین بازگرداند.

به گزارش ایسنا، یک موشک لانگ مارس ۵ حامل فضاپیمای ماموریت بازگشت نمونه چانگ‌ای ۶ امروز در ساعت ۱۳ به سمت ماه پرتاب شد. این ماموریت از مرکز پرتاب ماهواره ونچانگ (Wenchang) چین در استان هاینان (Hainan) پرتاب شد.

به نقل از اسپیس، چانگ‌ای ۶ (Chang'e ۶) در طول ماموریت ۵۳ روزه به جمع‌آوری نمونه از ماه خواهد پرداخت. این ماموریت شامل چهار قطعه سخت‌افزاری مختلف از جمله یک مدارگرد ماه، یک فرودگر ماه، یک فضاپیمای صعودکننده و یک ماژول ورود مجدد است.

ابتدا مدارگرد ماه به مدار ماه می‌رسد و وارد مدار می‌شود. از آنجا فرودگر و صعودکننده را روی سطح ما می‌فرستد.

فرودگر رباتیک یک دهانه برخوردی بزرگ در سمت پنهان ماه به نام حوضه آپولو را تحت نظر دارد و تلاش خواهد کرد تا ۴.۴ پوند (دو کیلوگرم) از مواد ماه را جمع‌آوری کند.

پس از جمع‌آوری نمونه‌ها، آنها به وسیله نقلیه صعود منتقل می‌شوند و سپس به سمت مدارگرد پرتاب می‌شوند. پس از اتصال نمونه‌ها به مدارگرد، فضاپیما سفر خود را به سمت زمین آغاز خواهد کرد.

اگر این نمونه‌ها با موفقیت بازگردانده و جمع‌آوری شوند، اولین نگاه اجمالی زمین به مواد بکر ماه از سمت دور ماه فراهم خواهد شد که به یافتن پاسخی برای سؤالات مربوط به تاریخچه منظومه شمسی و تکامل ماه کمک می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق مهارت‌آموزی
  • ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی آغاز شد
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • آغاز دور جدید اکتشافات چین در نیمه پنهان ماه
  • مولفه قدرت سپاه داشتن افراد بصیر است
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • آغاز پخش مناظرات تلویزیونی دور دوم انتخابات مشهد و کلات
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • تاکید بر لزوم پرداخت وام‌های تکلیفی در شهرستان بستان آباد
  • ورودی آب به سد زاوین کلات بیش از سه برابر شد