Web Analytics Made Easy - Statcounter

فلسطینی‌ها در پی تصمیم اسرائیل مبنی بر بستن گذرگاه تجاری کرم ابوسالم خشم و نارضایتی خود را بابت این مساله ابراز کردند. این گذرگاه به عنوان گذرگاه اصلی ورود کالاها به غزه است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع، ماهر الطباع،‌ مدیر روابط عمومی اتاق بازرگانی و صنایع فلسطین اعلام کرد: بسته شدن گذرگاه کرم ابوسالم تا اطلاع ثانوی در سایه شرایط فاجعه بار اقتصادی است که غزه از آن رنج می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد، این مساله علاوه بر سردرگمی در روند واردات کالا به نوار غزه، بر روند سوخت‌رسانی به این منطقه نیز تاثیر منفی خواهد گذاشت.

در این راستا تاجری در غزه به نام عبدالقادر ابوشعبان (۶۳  ساله) گفت: این گذرگاه نباید بسته شود این محاصره و در تنگنا قرار گرفتن، بسته شدن گذرگاه رفح و تمامی راه‌های ارتباط دیگر کافی است، هر روز تحریم بیشتری را بر ما اعمال می‌کنند،‌ این امر حرام و ظلم به مردم غزه است، ما در اینجا می‌میریم چرا اینگونه عمل می‌کنند؟ تمامی حکومت‌ها و جهان علیه ما توطئه‌چینی می‌کنند در حالی که باید تمام جهان به یاری ما بشتابند.

یکی دیگر از ساکنان غزه به نام نمر ترک (۷۵ ساله) گفت: تنها گذرگاه کرم ابوسالم نیست که بسته شده است. ما از زمین، دریا و هوا تحت محاصره هستیم و با هیچ جا ارتباطی نداریم. گویی ما در داخل زندان هستیم و در اینجا تجارت فقط در حد داخل امکان پذیر است. هیچ تجارتی وجود ندارد به این معنا که مردم تنها در بین خودشان خرید و فروش می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۴۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد بیش از ۲۷ هزار تبعه خارجی در افغانستان

اداره ملی احصائیه و معلومات طالبان اعلام کرد در جریان یک سال گذشته ورود و خروج ۲۷ هزار و ۹۱۴ شهروند خارجی را از طریق گذرگاه‌ها و میدان‌های هوایی کشور به ثبت رسانده است.

این اداره اعلام کرد در سال گذشته به‌شمول ۶۷۵تن از طبقه زنان، ۱۵ هزار و ۱۵۳ تن وارد کشور شده و ۱۲ هزار و ۷۶۱ تن دیگر از شهروندان خارجی که ۴۹۵ تن آن از طبقه زنان اند، از کشور خارج شده اند.

براساس ارقام ثبت‌شده این اداره، بیش‌ترین ورود و خروج اتباع خارجی از طریق گذرگاه ولایت نیمروز، گذرگاه‌ها و میدان هوایی هرات، گذرگاه تورخم، گذرگاه حیرتان و فرودگاه بین‌المللی کابل صورت گرفته است.

طبق این ارقام، هدف بیش‌ترین افراد واردشده به کشور سیاحت و کار بوده است.

بر اساس معلومات ثبت‌شده گردشگران خارجی بیش‌تر از ساحات باستانی ولایت‌های (بامیان، هرات، کندهار، ننگرهار، غور، بدخشان، کندز، پکتیا، خوست، نورستان، بلخ، سمنگان و کنر) دیدن نموده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • بلومبرگ: ترکیه روابط تجاری خود با اسرائیل را تعلیق کرد
  • هدف آمریکا از ساخت اسکله غزه چیست؟ / نگرانی از پروژه امنیتی جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی در قالب «مهاجرت داوطلبانه» +عکس و فیلم
  • بازگشایی گذرگاه بیت حانون در شمال غزه پس از هفت ماه
  • مسدود شدن گذرگاه اسپین بولدک
  • بازدید بلینکن از یک گذرگاه کلیدی در غزه
  • تردد بیش از ۲۷ هزار تبعه خارجی در افغانستان
  • «اسکله شناور غزه» ظاهر انسانی و باطن نظامی
  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان
  • نتانیاهو برای قدرت ساکنان سرزمین‌های اشغالی را هم قربانی می‌کند
  • تکذیب مسدود شدن گذرگاه های فراه و نیمروز