Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران گفت: آمار ۷۵ درصدی مدارس فرسوده غیردولتی در استان تهران که دوستان شورای شهر اعلام کردند قطعا آمار غلطی است و آنها از روند مجوزها اطلاعی ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته گذشته محمد سالاری رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران در سخنانی در صحن شورا ادعایی مبنی بر فرسودگی ۷۰ درصدی مدارس غیرانتفاعی و تاسیس آنها در منازل قدیمی بالای ۳۰ سال مطرح کرد که قاعدتا چنین موضوعی در صورت صحت، زنگ خطری برای زلزله احتمالی تهران خواهد بود هرچند داریوش ورناصری مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران با رد چنین آماری به خبرنگار مهر گفت: به صورت قطعی می گویم که آماری که دوستان شورای شهر اعلام کردند اشتباه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلا مشخص نیست مبنای این آماری که دادند چیست. مثلا چرا نگفتند ۵۰ درصد یا ۴۰ یا ۲۰ درصد؟ اساس این آمار ۷۰ درصد را دوستان از کدام منبع آورده اند؟

وی در ادامه با اشاره به این موضوع که قطعا چنین مدارسی در حوزه مدارس غیرانتفاعی وجود دارد اما نه با چنین آماری، درباره نحوه اخذ مجوز تاسیس مدارس غیرانتفاعی در ساختمان های پیشنهادی از سوی موسسان بیان کرد: درست است که سازمان نوسازی مجوز را به این مدارس می دهد اما مجوزهای ما بر اساس گزارش و مجوزی است که سازمان نظام مهندسی و کارشناسان آنها داده اند. در واقع این ما نیستیم که استحکام بنا را تایید می کنیم بلکه کارشناسی که مهر نظام مهندسی و نظارت بر ساختمان را دارد، در نامه ای که به ما می زند، استحکام ساختمان را تایید می کند و مسئولیتش را هم قبول می کند.

وی ادامه داد: ما در مرحله بعد ظرفیت ساختمان را می سنجیم و بر اساس امکانات، مجوز تاسیس مدرسه را می دهیم. آماری که دوستان اعلام کرده اند را نه من دارم و نه کس دیگری. در واقع نمی توانیم بگوییم چند درصد مدارس غیرانتفاعی واقعا استحکام بنا دارند یا ندارند و مطمئن هستم دوستان شورای شهر اصلا از جزئیات و روند اطلاعی ندارند.

ورناصری درباره اینکه بر اساس چه ملاک هایی از نظر امکانات سازمان نوسازی به موسسان مدارس غیرانتفاعی مجوز می دهند نیز اظهار کرد: ما یک سری مشخصات داریم که تک تک آنها به لحاظ استاندارد باید تیک بخورد تا در نهایت مجوز صادر شود. مثلا استاندارد درب ورودی، سیستم تاسیسات و سرویس بهداشتی، راه پله و... هیچ فضایی را در استان تهران در صورت تایید نشدن هر کدام از مشخصات تایید نمی کنیم.

هرچند وی در ادامه با بیان استثنائاتی نیز گفت: چون ما از مشارکت بخش خصوصی در این بخش استقبال می کنیم با موسسان مدارس غیردولتی تعامل و همکاری هم می کنیم.

۲۵ درصد مدارس در تهران ایمنی مناسب ندارند

مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران در پاسخ به این پرسش که با توجه به زلزله اخیر تهران و زنگ خطری که در حوزه ایمنی ساختمان مدارس مطرح شد، چه میزان مدارس دولتی ما دارای ایمنی هستند، گفت: ۲۵ درصد فضاهای آموزشی در سطح شهر تهران ایمنی مناسب ندارند و ۷۵ درصد فضاهای آموزشی از نظر ایمنی هیچ مشکلی ندارند. نگرانی ما بابت آن ۲۵ درصد است که معمولا مدارسی با قدمت بالای ۴۰ سال هستند.

ورناصری اضافه کرد: ما جلسات متعددی در زمینه رسیدگی به مشکلات این مدارس برگزار کردیم و بازدیدهای میدانی زیادی داشتیم و در شورای آموزش و پرورش هم در دستور کار است. بهترین اقدام این است که این فضاها فروخته شود و در همان منطقه و مطابق همان میزان فضای آموزشی ساختمانی خریداری شود و دوباره مدرسه ای احداث شود.

وی در پایان درباره اقدامات در دستور کار این سازمان نیز بیان کرد: بحث استانداردسازی گرمایشی مدارس در دستور کار جدی ماست و این موضوع را در کنار بحث استحکام سازی بناها جلو می بریم. امیدواریم بودجه آموزش و پرورش در مجلس تصویب شود. گرچه واقعیت نیاز ما در لایحه بودجه نیامده است و بخشی از نیاز ما توسط خیرین تامین می شود اما بیشترین نیاز ما توسط همان ردیف های بودجه مشخص در لایحه بودجه تامین می شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۷۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم چهار درصدی موتورسواران از تصادفات استان زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ سرهنگ میناخانی گفت: استفاده از موتورسیکلت به دلیل مزیت به ویژه سهولت دسترسی آن بیش از پیش است و کارخانه‌های تولیدکننده موتورسیکلت نیز موتورسیکلت‌های متنوعی را تولید می‌کنند که در مقایسه با خودرو قیمت پایین‌تری دارد.

رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه زنجان بابیان اینکه در بررسی پرونده‌های پزشکی قانونی نیز صدمات وارده به سر در فوتی‌های تصادفات موتورسیکلت بیش از گذشته است، افزود: باید برنامه‌های پیشگیرانه در این خصوص عملیاتی شود.

وی با بیان اینکه جمعیت راکبان در روستا‌ها بیشتر است و به همین دلیل فرهنگ‌سازی برای گروه‌های هدف انجام می‌شود، ادامه داد: کلاه ایمنی در حدود ۷۵ درصد از صدمات سنگین در تصادفات پیشگیری می‌کند و امیدواریم شاهد رعایت نکات ایمنی از سوی کاربران جاده‌ای باشیم.

سرهنگ میناخانی با اشاره به اینکه طی سال گذشته چهار درصد از مجموع تصادفات کل استان در جاده‌ها مربوط به موتوسواران بود که اغلب این تصادفات نسبت به داخل شهر به فوت راکبان منجر شد، گفت: یکی از وسائلی که در کاهش صدمات هنگام تصادفات نقش اساسی دارد، استفاده از کلاه ایمنی است.

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • سهم چهار درصدی موتورسواران از تصادفات استان زنجان
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف در اردبیل
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • رفع تبعیض بین مدارس دولتی و غیرانتفاعی نیازمند راهکار سازنده است