Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-02@02:15:32 GMT

راهکار طلایی برای کاهش علائم یائسگی

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۰۸۵۱۳

راهکار طلایی برای کاهش علائم یائسگی

 الهام السادات هاشمیان نایینی با بیان اینکه گرگرفتگی شایع ترین علامتی است که اکثریت زنان در دوران یائسگی تجربه می‌کنند، گفت: این حالت با گرم شدن شدید قسمت بالایی بدن (سر،صورت،گردن وقفسه سینه) شروع می‌شود و ممکن است مثل موجی کل بدن را نیز فرا گیرد.

وی افزود: پس از آن فرد دچار تعریق شده احساس سرما می‌کند همچنین این اختلال بیشتر در شب اتفاق می‌افتد و مانع از خواب و استراحت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جراح و متخصص زنان گفت: مکمل‌های ویتامین E، به طور خاص در کاهش علائم یائسگی و از جمله گرگرفتگی مؤثر است چراکه ویتامین E یک تنظیم کننده هورمونی است و سطح استروژن خون را ثابت نگه می‌دارد.

وی افزود: مکمل‌های ویتامین E به صورت 100 و 400 واحد موجود است و مصرف یک عدد از مکمل 100 میلی گرمی (یک روز درمیان) و یا 400 واحد (هفته‌ای یک عدد) توصیه می‌شود.

جراح و متخصص زنان گفت: استرس نقش مهمی در تحریک گرگرفتگی دارد. بنابراین زنان باید سعی کنند با شیوه‌های آرام سازی و ورزش های هوازی و تنفس عمیق از حملات استرس جلوگیری کنند و طی حملات، احساس برافروختگی خود را کاهش دهند.

وی گفت: کافئین موجود در نوشابه نیز موجب تشدید گرگرفتگی می‌شود بنابراین کاهش مصرف چای و قهوه، غذاهای ادویه دار و تند توصیه می‌شود.

هاشمیان نایینی یادآور شد: دوش گرفتن با آب خنک در کاهش برافروختگی و گرگرفتگی دوران یائسگی مفید است. اما اگر فرد از گرما و گرگرفتگی خسته شده با یک دوش آب سرد خود را خنک کند و درجه حرارت بدن را به صورت فیزیکی کاهش دهد.

وی اضافه کرد: دمای اتاق هم در افزایش یا کاهش این گرگرفتگی بسیار موثر است بنبراین این دسته از زنان در طول زمستان دمای اتاق را باید پایین و در تابستان اتاق را خنک نگه دارند.

این متخصص زنان گفت: تحقیقات نشان داده که مصرف مرتب سویا به مدت 4 تا 6 بار در هفته ( به میزان 30 گرم در روز) می‌تواند گرگرفتگی را تاحد قابل ملاحظه ای کم کند.

هاشمیان نایینی در پایان خاطر نشان کرد: زنانی که در روز وقتی را برای پیاده روی و شنا در نظر می‌گیرند، کمتر دچار عارضه گرگرفتگی یائسگی می شوند همچنین وقتی میزان استروژن در خون آنها به دنبال یائسگی کاهش یابد، به راحتی وزنشان افزایش خواهد یافت. به این ترتیب ورزش علاوه بر فواید دیگر، به کنترل وزن نیز کمک و روحیه زنان را شاداب می‌کند.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۰۸۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!

ایتنا - کارشناسان می‌گوید در صورت داغ شدن بیش از حد گوشی، نباید از آن استفاده کرد زیرا احتمال آتش گرفتن یا حتی انفجار آن وجود دارد. اما چگونه می‌توان در مدت زمانی اندک دمای گوشی را کاهش داد؟
افزایش شدید دمای تلفن‌های همراه هوشمند می‌تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد. استفاده طولانی مدت، اجرای نرم‌افزارها یا بازی‌های سنگین، شارژ کردن مداوم دستگاه و حتی قرار گرفتن در معرض نور مستقیم آفتاب از جمله عواملی هستند که می‌توانند منجر به افزایش دمای گوشی شوند.

کارشناسان می‌گویند اگر گوشی بیش از حد داغ شود و کاربر متوجه این موضوع نشود، امکان آتش گرفتن یا حتی انفجار باتری آن وجود خواهد داشت.

افزایش طولانی مدت دمای گوشی می‌تواند به قطعات سخت‌افزاری از جمله پردازنده، باتری و سایر اجزای حساس آسیب جدی وارد کند. در شرایط بحرانی، حتی احتمال ترکیدن یا آتش گرفتن باتری گوشی وجود دارد.

براساس توصیه‌های کارشناسان، کاربران باید برای پیشگیری از درگیر شدن بیش از حد پردازنده، نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس را ببندند، گوشی را هنگام اجرای کارهای سنگین از قاب محافظ دربیاورند، و حین شارژ گوشی را به شبکه‌های بی‌سیم یا بلوتوث متصل نکنند.

آنها همچنین توصیه می‌کنند برای شارژ کردن باتری، از شارژرهای اصلی و استاندارد شرکت سازنده گوشی استفاده شود و از محصولات ارزان‌قیمت شرکت‌های ناشناخته که استانداردهای لازم را ندارند، پرهیز شود.

شارژ کردن باتری در بازه ۲۰ تا ۸۰ درصد، بهترین راه برای جلوگیری از گرم شدن گوشی است. در این بازه که بازه سلامت باتری نامیده می‌شود، باتری گرمای کمتری تولید می‌کند.

همچنین توصیه می‌شود کاربران از به‌روزرسانی گوشی‌های خود غافل نشوند، زیرا بسیاری از این به‌روزرسانی‌ها با هدف رفع ایرادات گرمایی دستگاه ارائه می‌شوند.

در نهایت کارشناسان تأکید می‌کنند اگر با وجود رعایت تمام نکات، گوشی همچنان بیش از حد داغ می‌شود، کاربر باید فورا آن را خاموش کرده و از بکارگیری آن خودداری کند تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری شود.

دیگر خبرها

  • چالش‌ها و راهکار‌های مشارکت سیاسی آگاهانه
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس
  • فیلم تعجب و بهت عرب‌ها از دیدن نیسان طلایی سایپا!
  • بی‌نمک زندگی کنید!
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • واکنش عرب‌ها به وانت طلایی ایرانی
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟