Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلام صبح امروز در سیزدهمین کنفرانس مجالس کشورهاى عضو سازمان همکارى‌هاى اسلامى که در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد، ضمن خوشامدگویی به مسئولان پارلمانی کشورهای عضو بیان داشت: امیدوارم سفر این هیأت‌ها به ایران موجب تعمیق روابط بین این کشورها شود.

وی اظهار داشت: یکی از مسائل مهم امروز قدس شریف است اگرچه مسئله فلسطین موضوع دائمی در تمام اجلاس‌ها شده است اما چند سالی بود به دلیل وجود گروه‌های تکفیری و تروریستی در این منطقه موضوع فلسطین به حاشیه رانده شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مسئله فلسطین و توطئه های موجود تصریح کرد: برای مثال بیشتر تمرکز کشورها به موضوع وجود گروه‌های تروریستی در عراق و سوریه معطوف شده بود و اکثر کشورهای خاورمیانه با مشکلاتی از قبیل تروریزم مواجه بودند.

وی با تقبیح اقدام اسرائیل و آمریکا در پایتخت خواندن قدس شریف به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی گفت: در شرایطی که تمرکز کشورهای اسلامی به مسئله تروریسم متوجه شده بود ما شاهد بودیم که آمریکا و اسرائیل با توطئه خود می خواستند قدس شریف را پایتخت رژیم صهیونیستی اعلام کنند که این موضوع با هوشیاری کشورهای اسلامی خنثی شد.

لاریجانی تاکید کرد: نباید بگذاریم مظلومیت مردم فلسطین مضاعف شود. اصولاً اتحادیه بین المجالس کشورهای اسلامی صدای امت اسلامی است و انتظار داریم که مهمترین مسائل کشورهای اسلامی در این اتحادیه مورد توجه قرار بگیرد.

رئیس قوه مقننه با اشاره به تاریخچه این اتحادیه اظهار داشت: از زمان تأسیس اتحادیه تاکنون موضوع توسعه همکاری ها مورد توجه قرار گرفته است باید توجه کنیم که کشورهای اسلامی از نظر ظرفیت های مختلف در حوزه های انرژی و سرمایه‌ای بسیار غنی هستند و در این کشورها امکانات بسیار زیادی وجود دارد که می تواند نقطه اشتراک برای ایجاد تعامل بیشتر شود.

 لاریجانی گفت: باید سازوکارهایی تهیه شود تا مسائل دولت‌های اسلامی به کارهای اقتصادی آنها گره بخورد. سطح همکاری‌های اقتصادی کشورهای اسلامی امروز مطلوب نیست.

وی با اشاره به این موضوع که در طول این سالها باید در اتحادیه به هم افزایی میان کشورها توجه می کردیم گفت امیدوارم دبیرخانه روی موضوعات اقتصادی فعال شود. از نظر جمهوری اسلامی ایران موضوعات اقتصادی و همکاری‌ها در این سطح می‌تواند موجب پایداری در میان کشورهای اسلامی شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: نکته دیگری که باید به آن توجه کرد بحرانی است که تروریسم در منطقه ما ایجاد کرده است هرچند در عراق و سوریه داعش ضربه خورده اما جریان تروریستی هنوز به طور کامل نابود نشده است.

وی تاکید کرد:‌ باید پذیرفت که تروریسم امروز جنس مهاجرپذیر دارد و مادامی که برخی کشورها به گسترش تروریسم کمک می‌کنند حیات آن دامه خواهد داشت و درست است که داعش در منطقه به شکل جدی ضعیف شده اما مجریان تروریسم هنوز نابود نشده است.

لاریجانی با بیان اینکه کشورهای اسلامی باید در مقابل تروریسم ید واحد باشند، گفت: آماده‌ایم برای با همه کشورهای اسلامی برای مبارزه با تروریسم همکاری داشته باشیم و همچنین امیدوار هستیم این کنفرانس با توجه به چالش های متعددی که برای کشورهای اسلامی وجود دارد با یک سمت‌گیری آینده‌نگری به موضوعات به ویژه در بخش اقتصادی وجود داشته باشد.

لاریجانی با اشاره به اظهارات روزهای اخیر ترامپ و توهین به کشورهای آفریقایی گفت: لازم است تاسف خود را از حرف‌های بسیار نسنجیده رئیس جمهور آمریکا اعلام کنم بنده تاسف خوردم وقتی شنیدم که ایشان چند روز پیش نسبت به برخی کشورها صحبت های تحقیر آمیز و توهین آمیز ایراد کرد و من فکر می کنم که این دوره ما را به سمت توحش مدرن سوق می دهد که ادبیات سیاسی از حالت عادی خود خارج شده و به جای آنکه ملت‌ها به هم احترام بگذارند با ادبیات زننده و تحقیر آمیز با هم صحبت می کنند.

وی افزود: ما کشورهای اسلامی باید این رفتارها را تقبیح کنیم و سران این گونه کشورها باید رفتار خود را اصلاح کنند.

لاریجانی در بخش پایانی سخنان خود از ابراز همدردی رئیس مجلس مالی درباره حادثه نفتکش تشکر کرد و گفت: امیدوارم خدا به خانواده‌های قربانیان این حادثه صبر دهد.

منبع:فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۱۰۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارهای خود در حاشیه اجلاس سران اسلامی در بانجول، با هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه دیدار و گفتگو کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مذاکرات وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ترکیه بر روند تحولات منطقه بویژه تحولات غزه، همچنین تبادل نظر در خصوص آخرین تلاش ها و تحرکات برای توسعه و گسترش مناسبات دوجانبه تهران و آنکارا بویژه بر نتایج سفر دکتر رئیسی به آنکارا متمرکز بود‌.

 امیرعبداللهیان ضمن تقدیر از تصمیم اخیر دولت ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری  با رژیم صهیونیستی، این اقدام را مهم توصیف کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، ضرورت ایفای نقش نیرومندتر و فعال تر کشورهای اسلامی به‌ خصوص ایران و ترکیه در حمایت از مساله فلسطین را یادآور شد.

وزیر امور خارجه کشورمان در بخش دیگری از این دیدار مواضع کشورمان را در روند عملیات مقتدرانه وعده صادق در چارچوب دفاع مشروع نیروهای مسلح ایران و در  تنبیه رژیم صهیونیستی تبیین کرد.

امیرعبداللهیان در خصوص دیدار اخیر روسای جمهور دو کشور در آنکارا تاکید کرد: ارزیابی ما از مذاکرات روسای جمهور ایران و ترکیه و توافقات و پیگیری های صورت گرفته مثبت است، اما باید نتایج کامل توافقات محقق شود.

 وزرای امور خارجه ایران و ترکیه همچنین دیدگاه مشترکی در مورد لزوم پیگیری مستمر توافقات سفر دکتر رئیسی به ترکیه داشتند و  بر لزوم فعال تر شدن کمیته‌های مشترک همکاری دو کشور در زمینه‌های مختلف تاکید کردند.

هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، سفر موفقیت آمیز دکتر رئیسی رئیس جمهور کشورمان به ترکیه را حائز اهمیت دانست و از نتایج آن ابراز خرسندی نمود.

 هاکان فیدان توسعه روابط با ایران در همه زمینه‌ها را از اولویت‌های مهم ترکیه دانست و از تقویت همکاری های دو کشور در مجامع منطقه ای و بین المللی استقبال نمود.

وزیر خارجه ترکیه با تشریح رویکرد و مواضع کشورش در قبال تحولات منطقه به خصوص اوضاع فلسطین بعنوان مهم ترین مساله جهان اسلام، موضع‌ همتای ایرانی خود مبنی بر ضرورت ایفای نقش فعال و پویاتر کشورهای اسلامی به خصوص ترکیه و ایران در سازمان همکاری اسلامی را مورد تاکید قرار داد.

دو وزیر همچنین در خصوص وضعیت فلسطین و راههای پایان بخشیدن به جنگ و جنایات سبوعانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری تبادل نظر کردند.

متن سخنرانی امیرعبداللهیان در اجلاس گامبیاگفت‌وگوی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه مصر در گامبیاامیرعبداللهیان عازم گامبیا شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • وزیر خارجه: قطع روابط با اسرائیل در توقف نسل کشی مهم است
  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل
  • «قطع روابط» و «تحریم عملی» نقش مهمی در توقف جنایات رژیم صهیونیستی دارد
  • ‏توسعه روابط با کشورهای آفریقایی از اولویت‌های سفر به گامبیا است
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود