Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- ایرنا- گفت و گوهای فرهنگی ایران و شبه قاره هند از سری نشستهای گفت و گوهای فرهنگی آسیایی با تاکید حاضران در این برنامه فرهنگی بر لزوم همگرایی بیشتر روز دوشنبه در مشهد پایان یافت.

رئیس کمیسیون گفت و گوی فرهنگی ایران و شبه قاره هند در این نشست گفت: همه کشورهای منطقه همچون سرنشینان یک کشتی سرنوشت مشترک دارند و راهی جز تعامل و همکاری برای این کشورها وجود ندارد لذا به جای واگرایی باید سراغ همگرایی رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدرضا هاشمی افزود: در نظریات گفتمان شناسی بنیاد گفت و گو را پذیرش دیگری عنوان می کنند و این اجتماعات فرهنگی است که دیگری را بخشی از خود و خود را بخشی از دیگری می داند.
وی اقدامات فرهنگی را زمینه ساز تعاملات اجتماعی، فرهنگی، هنری و حتی سیاسی ذکر و بیان کرد: فرهنگ را نباید سیاسی کرد اما می توان سیاست را فرهنگی کرد و از این راه می توان علم، فرهنگ و هنر را به اشتراک گذاشت که این مهم محور فعالیت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است.
استاد دانشگاه فردوسی مشهد به انتخاب کشور بنگلادش به عنوان میزبان سال آتی نشستهای منطقه ای گفت و گوهای فرهنگی آسیایی اشاره و بیان کرد: نمایندگان شش کشور حاضر در این نشست با همگرایی و گفت و گو به تبادل اندیشه ها پرداختند و امیدوارم دیدار سال بعد در بنگلادش دستاورد بیشتری برای شرکت کنندگان داشته باشد.
دبیرخانه دائمی گفت و گوهای فرهنگی بین المللی در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با همکاری و مشارکت مجموعه ای از نهادهای علمی ایرانی و غیرایرانی شکل گرفته است. گفت و گوهای فرهنگی نخبگان و اندیشمندان آسیایی به دلیل ظرفیتهای متنوع و گسترده فرهنگی موجود در این منطقه از اولویتهای اساسی دبیرخانه گفت و گوهای فرهنگی به شمار می آید. نشستهای منطقه ای گفت و گوهای فرهنگی آسیایی که پارسال در کشورهای هند، مالزی و قزاقستان برگزار شد. امسال نیز نخستین اجلاس بین المللی گفت و گوهای فرهنگی آسیایی با موضوع تنوع و تکثر فرهنگی آسیا؛ فرصتهای همگرایی و همکاری روزهای 23 تا 25 دی جاری در تهران، مشهد و بابلسر برگزار شد. این نشست در مشهد با محوریت میراث مشترک عرفان و ادبیات فارسی امروز دوشنبه بکار خود پایان داد.
در این چارچوب 70 نفر از نخبگان و شخصیتهای برجسته علمی، فرهنگی و دانشگاهی از 20 کشور آسیایی در نشستهای تخصصی با همتایان ایرانی خود پیرامون مباحث و موضوعات مختلف فرهنگی و تاریخی به گفت و گو و تبادل نظر پرداختند.
خبرنگار: ناصر اسدزاده هروی **انتشار: حسین کریم زاده
3221/1858

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۱۰۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران به میزبانی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سعید طالبی‌پور، امروز_ یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در این جشنواره از تمام اقوام عشایر ایران‌زمین حضور دارند، اظهار کرد: برگزاری این جشنواره یکی از راه‌های مهم برای معرفی استان کهگیلویه و بویراحمد و ظرفیت آن در سطح ملی است.

وی افزود: خوشبختانه در طول سالیان اخیر با برگزاری جشنواره کوچ، بخشی از ظرفیت‌ها و داشته‌ها و موهبت‌های خداوندی استان کهگیلویه و بویراحمد به ایران و جهان معرفی شده‌است.

مدیرکل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد گفت: جشنواره کوچ، جشنواره‌ای ملی بوده است که فرهنگ اقوام عشایر ایران را با برند کوچ معرفی می‌کند و در تقویم جشنواره‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی این جشنواره به نام کهگیلویه و بویراحمد به ثبت رسیده است و باید هرسال در زمان کوچ عشایر در استان برگزار شود.

وی از برگزاری اجلاسیه شهدای عشایر در هشتمین جشنواره کوچ خبر داد و تصریح کرد: با همکاری سپاه فتح استان به‌منظور استقبال از دومین کنگره ملی شهدای استان، اجلاسیه شهدای عشایر هم‌زمان با این جشنواره همراه با اجرای برنامه‌های فرهنگی برگزار می‌شود.

طالبی‌پور با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره، خاطرنشان کرد: از اهداف مهم این جشنواره معرفی ظرفیت‌های گردشگری عشایری همچنین معرفی آداب و رسوم و سنت‌های مردم استان و احیای این سنت‌ها است، چرا که استان کهگیلویه و بویراحمد پیشینه پرافتخار و روشنی در زمینه زندگی عشایری داشته است.

وی افزود: جشنواره در سطح ملی از تاریخ بیست‌وهشتم اردیبهشت تا یکم خرداد سال‌جاری در پارک ولایت شهر یاسوج پایتخت طبیعت ایران‌زمین با دعوت از اقوام و عشایر کشور برگزار می‌شود.

کد خبر 750856

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • بازدید وزیر فرهنگ از مراحل آماده سازی نمایشگاه کتاب تهران
  • باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی کتاب باشد
  • نامه حماس به گروه‌های فلسطینی پیرامون گفت‌وگوهای آتش‌ بس
  • نامه حماس به گروه‌های فلسطینی پیرامون گفت‌وگوهای آتش‌بس
  • دور کنونی گفت‌وگوهای آتش‌ بس پایان یافت
  • حماس: دور کنونی گفت‌وگوهای آتش‌بس پایان یافت
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران