Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  به نقل از صدا و سیما، یزدان سیف مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با بیان اینکه از دو هفته پیش تاکنون از تاریخ نهم دی ماه جاری ، ۵۰ هزارتن شکر تولید داخل از کارخانجات با قیمت مصوب خریداری شده است، اظهار کرد: شرکت بازرگانی دولتی ایران هر کیلو شکر تولید داخل را با قیمت ۲۷۲۰ تومان از کارخانجات خریداری می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: امسال یک میلیون و ۸۵۰ هزار تن شکر از محل تولید چغندر قند در کارخانجات تولید شده است.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران افزود: مجموع نیاز بازار داخل ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن شکر است بنابراین با واردات فقط ۳۵۰ هزار تن نیاز داخل به طور کامل تامین می شود.

سیف گفت: به منظور حمایت از کارخانجات ۳۵۰ هزارتن شکر وارد کردیم و برای تصفیه به کارخانجاتی که چغندر از کشاورز تحویل می گیرند داده می شود تا کارخانجات فعال باشند و سود واردات نیز به کارخانجات برسد.

وی افزود: با افزایش تولید چغندر قند در چهار سال گذشته ۲۹ کارخانه قند که تعطیل بودند فعال شدند و هم اکنون با صد درصد ظرفیت کار می کنند.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: براساس برنامه ریزی های انجام شده خرید شکر از کارخانجات تازمانی که بازار این فرآورده به تعادل برسد ادامه دارد.

سیف افزود: هم اکنون قیمت هر کیلو شکر در کیسه ۵۰ کیلویی ۲۷۲۲ تومان و قیمت شکر ۹۰۰ گرمی دربسته بندی برای مصرف کننده در فروشگاه ها ۳۴۰۰ تومان و در بسته بندی یک کیلویی ۳۹۰۰ تومان عرضه می شود.

وی تأکید کرد: هم اکنون قیمت هرکیلو شکر از ۲۴۰۰ تومان به ۲۶۵۰ تومان رسیده است و خرید حمایتی تازمانی که قیمت به ۲۷۰۰ تومان برسد و کارخانجات قند و شکر ضرر نکنند ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: ذخایر راهبردی از محل خرید شکر تولید داخل تأمین می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۱۱۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا رئیس روابط عمومی شرکت ملی نفت در نشست خبری بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، کار پالایش و پتروشیمی گفت: نمایشگاه از تاریخ ۱۹ لغایت ۲۲ اردیبهشت ماه در محل بین‌المللی نمایشگاه‌ها برگزار می‌شود نمایشگاه نفت سالانه بزرگترین رویداد کشور و یکی از بزرگترین نمایشگاه‌های غرب آسیا است که این موضوع مسؤولیت ما را دو چندان می‌کند.

مدیر نمایشگاه نفت با اشاره به اینکه امسال با حضور و استقبال شرکت‌های داخلی و خارجی روبه‌رو شدیم، خاطر نشان کرد: امسال میزبان ۱۱۰۰ شرکت داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی خواهیم بود. که نشان دهنده حضور دوبرابری شرکت‌های خارجی در بیست و هشتمین دور از نمایشگاه است که نشان دهنده اعتماد به صنعت نفت ایران است.

وی بیان داشت: علیرغم تمام تحریم‌ها علیه دیپلماسی انرژی و صنعت نفت این میزان استقبال نشان می‌دهد اعتماد به صنعت نفت افزایش می‌یابد و تمایل شرک‌های خارجی برای مشارکت با صنعت نفت ایران در حال افزایش است.

به گفته مدیرکل روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران از ۱۲ کشور جهان شرکت کننده که شامل چین، المان، روسیه، کانادا، هند، فرانسه، ژاپن، آرژانتین، بلاروس و… در این دور از نمایشگاه حضور دارند.

وی ادامه داد: شرکت‌های دانش بنیان و فناور در این نمایشگاه حضور دارند در حاشیه این حضور پر رونق رویدادهای جانبی هم داریم که بسیاری از آنها به انعقاد تفاهم نامه و قرار داد مخصوصاً در بخش خصوصی می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از کارکردهای نمایشگاه اتصال بخش خصوصی به بخش دولتی است، ارتباطی بدون واسطه برای ایجاد بازار کار برای شرکت‌های نوپا است که می‌تواند که گردش مالی منجر شود.

جمالی خاطر نشان کرد: شعار ما جهش تولید و بهینه سازی فناورانه است که در راستای این شعار از برخی از محصولات و تجهیزات بار اول رونمایی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امسال کسانی که امکان حضور در نمایشگاه را ندارند بستری مجازی ایجاد شده است، خاطر نشان کرد: دو سالن به حوزه فناوری و دانشگاه‌ها اختصاص پیدا کرده است که ۸۰ شرکت دانش بنیان و بخشی در اختیار شرکت‌های استارت آپ قرار گرفته است که با توجه به ظرفیت در این نمایشگاه حضور پیدا می‌کنند.

به گفته جمالی یکی از برنامه‌های مهم این رویداد رویدادهای جانبی از برنامه‌های مهم این نمایشگاه است مه سال گذشته در همین رویدادها ۱۵۰ تفاهم نامه و قرارداد به امضا رسیده است.

کد خبر 6098414 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در استان خوزستان وارد نشده است
  • وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی