Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-نائب رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: در کمیسیون تلفیق ۱۵ هزار میلیارد تومان منابع برای توانمندسازی بیمه سلامت و پرداخت بدهی‌ها در این حوزه مصوب شد.

محمد فیضی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد دغدغه‌های بهداشتی و درمانی مردم و تداوم اجرای طرح تحول سلامت، خاطرنشان کرد: متاسفانه بیمه سلامت و برخی از بیمه‌های دیگر کشور از لحاظ بدهی شرایط نامناسبی دارند به طوری که حتی نمی‌توانند سرپای خود بایستند که ما در کمیسیون تلفیق با توجه به این شرایط پیشنهاد ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی را در انتشار اوراق مشارکت به بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان افزایش دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با اختصاص ۱۵ هزار میلیارد تومان به بیمه سلامت و تامین برخی از اقلام ضروری که امیدواریم در صحن علنی نیز رای بیاورد بخش عظیمی از مشکلات بیمه‌ها و خدمات ارائه شده به مردم در قالب طرح تحول سلامت برطرف خواهد شد.

فیضی به تشکیل کارگروه تحول سلامت در زیرمجموعه کمیسیون تلفیق اشاره کرد و افزود: وزیر بهداشت و درمان بارها در کمیسیون حاضر شده و از مشکلات و موانع پیش رو و راهکارهای وزارتخانه برای تداوم طرح تحول سلامت سخن به میان آورده که امیدواریم با جدیت و توانی مضاعف طرح تحول سلامت ادامه پیدا کند.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قرار است ۳۰ درصد منابع درآمدی تامین اجتماعی برای خرید تجهیزات و امکانات مورد نیاز در بخش تحول سلامت هزینه شده و در کنار آن راه‌اندازی و فعالیت مراکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشت روستایی تقویت شوند.

فیضی اضافه کرد: امیدواریم با این برنامه‌ریزی‌ها در هر پنج حوزه اجرای طرح تحول سلامت تغییراتی اساسی و زیربنایی اتفاق افتاده و این طرح در بخش هزینه‌ای و درآمدی با چالش‌ها و نگرانی‌هایی روبرو نشود.

وی به اهمیت موضوع اشتغال و پیش‌بینی‌های دولت در تامین اعتبار لازم برای ایجاد فرصت‌های اشتغال اشاره و خاطرنشان کرد: دولت پیشنهاد کرده بود تا از محل افزایش قیمت حامل‌های انرژی ۱۷ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای اشتغال منظور شود که اکثر اعضای کمیسیون تلفیق با این پیشنهاد دولت مبنی بر افزایش سرسام‌آور قیمت حامل‌های انرژی مخالفت کردند و قرار شد ۱۰ هزار میلیارد تومان از محل فروش املاک تملیکی، ۱۵ هزار میلیارد تومان از طریق صندوق توسعه ملی به بخش اشتغال اختصاص یابد.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس تصریح کرد: قرار شد به همین میزان کمک‌ها و پرداخت تسهیلات از طریق بانک‌ها برای تقویت حوزه اشتغال تزریق شود که با این اوصاف در مجموع ۵۰ هزار میلیارد تومان در سال آینده صرف ایجاد فرصت‌های اشتغال خواهد شد.

فیضی گفت: دولت به جای آنکه توپ را به زمین مجلس بیندازد بهتر بود براساس برنامه ششم توسعه هر سال ۱۰ درصد افزایش قیمت حامل‌های انرژی را انجام می‌داد تا با افزایش یکباره قیمت‌ها شاهد شوک تورمی در جامعه نبودیم که نمایندگان مجلس با مخالفت جدی با افزایش یکباره قیمت حامل‌های انرژی انتظار دارند این فرآیند به شکل تدریجی اتفاق بیفتد.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۱۲۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران، با اشاره به بدهی بیمه ها به داروخانه‌ها، گفت: داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک، پول ندارد.

به گزارش مهر، هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیروهای مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: توزیع شیرخشک یارانه ای تا سقف ۱۰ قوطی در هر ماه توزیع شیرخشک یارانه‌ای تا ۱۰ قوطی در هر ماه

دیگر خبرها

  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • بیمه و امنیت شغلی کارگران مورد توجه مسئولان قرار گیرد
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن
  • پوشش بیمه‌ای برای کودکان زیر 7 سال استان کرمانشاه رایگان شد
  • لزوم پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها در شهر/ محتوای رسانه‌ها باید مورد سنجش قرار گیرد