Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، عباس کشاورز معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی در مراسم گشایش شانزدهمین نمایشگاه بین المللی جامع صنعت کشاورزی در اصفهان افزود: در این راستا باید تکنولوژی ابزار و ادوات کشاورزی وارد عرصه تولید شود تا وضعیت کسب و کارها بهبود یابد.

وی اظهار کرد: با وجود مشکلات بسیار اقلیمی از جمله کاهش بارندگی و افزایش درجه حرارت، در حال حاضر هیچ مشکلی در عرصه تولید محصولات کشاورزی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه توانایی بالای کشاورزان و خدمتگزاران در بخش خدمات موجب تولید پایدار و مستمر خواهد شد گفت: بر این اساس کنترل تولید در دستور کار ما قرار گرفته است.

کشاورز، توجه به بهره وری آب را از دیگر رویکردهای ارزشمند در بخش کشاورزی کشور بیان کرد و گفت: طی چهار سال گذشته سالی ۶ درصد بهره وری آب در بخش کشاورزی افزایش یافت و از شروع به کار دولت تدبیر و امید تاکنون ۲۱ درصد بهره وری آب در بخش کشاورزی رشد کرده است.

وی تصریح کرد: باید استفاده از آب در بخش کشاورزی مدیریت شود تا برای تولید محصولات کشاورزی آب کمتری استفاده شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: باید با فرهنگ سازی و انجام اقدام های لازم کاری کرد تا ضایعات کشاورزی از مزرعه تا سفره کاهش یابد.

کشاورز از اصفهان به عنوان یک پدیده خاص در کشاورزی کشور نامبرد و گفت: اصفهان، در تاریخ کشاورزی ایران دارای ریشه و فرهنگ است و در زمینه تولید محصولات کشاورزی، عملکرد و تراکم کشت از قدمت زیادی برخوردار می باشد.

وی تصریح کرد: باید نهضت دانش صادرات محصولات کشاورزی در اصفهان راه اندازی شود زیرا اصفهان به لحاظ جایگاه علمی، نیروی انسانی و ظرفیت کشاورزی قابلیت صادرات محصولات کشاورزی را دارد.

کشاورز، همچنین از استاندار اصفهان درخواست کرد که موضوع حقابه کشاورزان را با جدیت پیگیری کند و از سوی دیگر به ترویج کشاورزی با استفاده از حداقل آب در اصفهان کمک نماید.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی نیز در این مراسم گفت: از ابتدای دولت یازدهم تاکنون بیش از پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش ماشین های کشاورزی انجام شده است و می توان این مدت را دوران طلایی در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی دانست.

کامبیز عباسی افزود: در دولت دوازدهم نیز هرماه حدود ۹۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش مکانیزاسیون کشاوززی انجام شده است.

وی اظهار کرد: حجم وسیعی از سرمایه گذاری در قالب خطوط اعتباری مکانیزاسیون انجام شده و بیش از ۸۵ هزار دستگاه انواع تراکتور در کمتر از پنج سال وارد عرصه کشاورزی کشور شده است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی اضافه کرد: طی این مدت بیش از ۱۸۵ هزار دستگاه ادوات کشاورزی وارد مزارع کشور شده و این اقدام ها نشان می دهد که بخش زیادی از نیازهای کشور تامین شده است.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سالجاری یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار کشاورزان قرار گرفته که حدود ۵۸۰ میلیارد تومان از این تسهیلات برای خرید ماشین آلات هزینه شده است.

عباسی افزود: بسته مکانیزاسیون کشاورزی نیز طی پنج سال گذشته با سود تسهیلات پایین در اختیار کشاورزان قرار گرفته و از ابتدای امسال تاکنون حدود ۱۲ هزار دستگاه انواع تراکتور به عرصه کشاورزی کشور وارد شده است.

وی یادآور شد: در عین حال صنعت کشاورزی به حمایت جدی حوزه صنعت کشور نیاز دارد زیرا بخش زیادی از تجهیزات کشاورزی در بخش صنعت تولید می شود.

عباسی، راهبرد وزارت کشاورزی را توسعه مکانیزاسیون متناسب با شرایط اقلیمی کشور بیان کرد و گفت: در حال حاضر بخش عمده ای از مکانیزاسیون کشاورزی در داخل کشور تولید می شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان نیز در این مراسم گفت: اصفهان به لحاظ مراکز علمی، محصولات کشاورزی و نیروی انسانی از قابلیت و ظرفیت ویژه ای برخوردار است.

محمدعلی شجاعی  افزود: با توجه به وضعیت کم آبی طی ۲ دهه گذشته و همچنین آمار بالای تولیدات کشاورزی در اصفهان، این استان باید به سمت فرآوری محصولات کشاورزی گام بردارد.

وی اظهار کرد: اصفهان به شدت نیازمند تغییر الگوی کشت کشاورزی است و در این راستا باید از گیاهانی که به آب کمتری نیاز دارند، استفاده شود.

شجاعی یادآور شد: الگوهای کشت باید با رویکرد اقتصاد کشاورزی و با نگاه به بازار جهانی انجام شوند و برای کشت محصولات باید سلیقه و ذائقه مصرف‌کننده نیز مدنظر قرار گرفته شود.

وی تصریح کرد: برگزاری اینگونه نمایشگاه‌ها در صورتی مطلوب است که حضور کشاورزان در آن پررنگ باشد و بتوان آنها را با علوم و دستاوردهای جدید این عرصه آشنا کرد.

شانزدهمین نمایشگاه بین المللی جامع صنعت کشاورزی، مکانیزاسیون، آبیاری، نهاده ها و باغبانی بصورت تخصصی و با حضور ۱۴۰ مشارکت کننده از استان های اصفهان، تهران، فارس، مازندران، سمنان، خراسان، آذربایجان غربی و شرقی، خوزستان و البرز عصر یکشنبه در محل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان گشایش یافت.

در این نمایشگاه همچنین شرکت‌هایی از کشورهای چین و آلمان در زمینه نهاده های کشاورزی و نمایندگان فروش محصولات و خدمات کشاورزی شرکت هایی از کشورهای ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، هلند، آلمان، ترکیه و فرانسه حضور دارند.

۳۰ درصد از مشارکت کنندگان این نمایشگاه در بخش نهاده های کشاورزی، ۳۵ درصد در بخش آبیاری، ۲۵ درصد در بخش ماشین‌آلات و ۱۰ درصد در بخش گلخانه و تجهیزات گلخانه ای حضور دارند.

این نمایشگاه در چهار سالن نمایشگاهی به وسعت ۹ هزار و ۲۰۰ مترمربع از ۲۴ تا ۲۸ دی از ساعت ۱۵ تا ۲۱ برای بازدید علاقه مندان دایر است.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۱۵۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۰ درصدی تعداد تشکل های جامعه کارگری در دولت سیزدهم

مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی تعداد تشکل های جامعه کارگری در دولت سیزدهم، گفت: تا قبل از شروع دولت سیزدهم ۶۰۰ تشکل وجود داشت اما در حال حاضر این تعداد به ۷۸۰ تشکل رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، میثم مداحی پیش از ظهر امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در نشست صمیمانه استاندار با تشکل‌های کارگری استان اصفهان اظهار کرد: بیش از یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر بیمه شده تأمین اجتماعی با احتساب جامعه کارگری در استان اصفهان حضور دارند که ۸۰۰ هزار نفر بیمه شده اجباری و مابقی مستمری بگیر و مشاغل آزاد هستند.

وی افزود: یکی از موضوعاتی که در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان در سال جاری انجام شد، اقدام در خصوص سیاست‌های اعلامی و شعار سال مقام معظم رهبری با تاکید بر مشارکت مردم بوده است.

مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان ادامه داد: دولت سیزدهم از ابتدای استقرار خود این امر یعنی مشارکت مردم در تولید را سرلوحه کار خود قرار داد و بر همین اساس توسعه تشکل‌ها را یکی از وظایف خود قرار دادیم به طوری که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا قبل از شروع دولت سیزدهم ۶۰۰ تشکل وجود داشت اما در حال حاضر این تعداد به ۷۸۰ تشکل رسیده است و این تعداد ۳۰ درصد در این دولت افزایش یافته است.

مداحی تاکید کرد: باید تشکل‌ها را بیش از این توسعه دهیم چون اعتقاد داریم تشکل‌ها زنجیره واسط بین دولت و جامعه کارگری و تصمیم ساز برای مجموعه حکمرانی هستند و مشارکت تشکل‌ها در سطح استان و ملی دغدغه امروز ما نیست.

وی ابراز کرد: در تنظیم روابط کار ۴۹ شعبه تشخیص و ۳۱ شعبه حل اختلاف در استان وجود دارد که در این مسیر تشکل‌ها حضور فعال دارند به طوری که روزانه ۲۶۰ نفر از تشکل‌ها در ادارات ما همانند کارمندان حضور دارند و در جلسات ما شرکت می‌کنند و مشارکت در بحث بهبود روابط کار به حداکثر خود رسیده است و با حمایت‌های استاندار قصد داریم آن را بهتر کنیم.

مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان بر لزوم نوآوری در این راه همانند سایر اصناف تاکید کرد و گفت: اگر دانش حقوقی مراجع حل اختلاف را داریم کاهش رسیدگی در دعاوی را خواهیم داشت و این امر هزینه مالی و زمانی برای دولت و جامعه کارگری را کاهش داده و به تبع آن انگیزه کار و تولید را کاهش می‌دهد.

مداحی با تاکید بر اینکه باید به صورت ملی داوری در بین تشکل‌ها ایجاد کنیم، ابراز کرد: در خصوص مشارکت در سطح ملی هم حضور نماینده تشکل‌ها برای تعیین حداقل دستمزد هر سال انجام می‌شود و برای ما افتخار است که نماینده همه تشکل‌ها از استان اصفهان انتخاب شده و پیگیر امورات جامعه کارگری است.

وی در خصوص برنامه‌های این اداره کل به مناسبت روز کارگر یادآور شد: جشنواره تجلیل از کارگران نخبه، دیدار با رهبر معظم انقلاب، دیدار با ائمه جمعه و جماعات از جمله برنامه‌های ویژه این مناسبت بوده است و امیدواریم به تمام درخواست‌های انجام شده کارگران از جمله مشکلات مربوط به بحث درمان، امنیت شغلی کارگران با اصلاح قانونی و زیرسامانه‌ها و قراردادها رسیدگی شود.

کد خبر 751682

دیگر خبرها

  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • افزایش ۳۰ درصدی تعداد تشکل های جامعه کارگری در دولت سیزدهم
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد
  • کف و سقف حقوق ۱۴۰۳ بازنشستگان؛ از ۱۰میلیون و ۹۰هزار تومان تا ...| افزایش۱۰۰ و ۵۰ درصدی این ۲ بند از حقوق | توضیح مهم درباره یک نگرانی
  • تولیدهندوانه بافلزات سنگین/سلامت محصولات کشاورزی چقدرتضمین می‌شود
  • اتمام مرمت و لایروبی دو رشته قنات کشاورزی در ورزقان
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی