Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ششمین همایش سالانه طراحان و تولید‌کنندگان مد و لباس ایرانی ـ اسلامی امروز دوشنبه 25 دی ماه با حضور جمعی از طراحان، تولید‌کنندگان و مسئولان کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد.

در ابتدای این جلسه که نفس برگزاری آن گردهم‌آمدن طراحان و تولید‌کنندگان در کنار هم، ایجاد زمینه برای آشنایی هرچه بیشتر این دو گروه و بیان نقطه‌نظرات و مسائل مربوط به نحوه ارتباط و مشکلات مربوط به طراحی و تولید پوشاک ایرانی ـ اسلامی بود، حمید قبادی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس با اشاره به استقبال طراحان و تولید کنندگان از این همایش و هفتمین جشنواره مد و لباس فجر، حاضران در مراسم را غافلگیر کرده اعلام کرد: امروز از تعدادی از طراحان که طرح آنها به تولید انبوه رسیده و تعدادی از تولید کنندگان که طرح‌‌های ایرانی را به تولید انبوه رسانده‌اند، تقدیر به عمل می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ششمین همایش سالانه طراحان و تولید‌کنندگان مد و لباس ایرانی ـ اسلامی را تجدید بیعت در مسیر مدسازی پوشاک ایرانی ـ اسلامی دانست و اظهار کرد: امسال جشنواره فجر با سال‌های گذشته تفاوت‌های زیادی خواهدداشت و از تمامی کسانی که تاکنون آثار خود را به این جشنواره ارسال نکرده‌اند دعوت می‌کنیم تا زودتر خود را به جشنواره برسانند.

در ادامه این مراسم، شاهرخ جعفری، تولید کننده جوان برند «سله بن» با تأکید بر اهمیت و نقش طراحان در موفقیت و سرپا ماندن تولیدی‌های پوشاک گفت: تولید کنندگان به طراحان تحصیل کرده نیاز دارند و بدون طراحان ایرانی حرفی برای گفتن نداریم. قطعاً در سال‌های آینده حضور طراحان در تولیدی‌ها گسترده‌تر خواهدشد و من امیدوارم پل ارتباطی بین دانشگاه‌های طراحی و تولید کنندگان از طریق این همایش‌ها ایجاد شود.

وی از تولید‌کنندگان خواست درهای اتاق‌های طراحی و کارخانه‌های خود را به روی طراحان داخلی نبندند و افزود: ما در دو حوزه دچار فقر هستیم؛ وزارت صنعت کارشناسان قوی برای شناخت برندهای وارداتی ندارد و خود مردم ما هم شناخت درستی از برندها ندارند. باید در این خصوص مطالعات دقیقی صورت گیرد تا مشخص شود کدام برند می‌تواند با چه شرایطی در ایران حضور داشته باشد و چگونه می‌توان از صحت محصولات و برندهای خارجی مطمئن شد.

ملک‌شاهی یکی دیگر از تولیدکنندگان برتر کشورمان نیز با اشاره به پیشرفت‌های خوب در حوزه تولید مانتو در کشور، گفت: مانتو لباس ملی ما است و پیشرفت‌های خوبی در تولید این محصول داشته‌ایم اما طراحان ما نباید به سمت مسائل حاشیه‌ای و مزون‌های خانگی کشیده شوند بلکه آنها باید به سمت تولیدات فروشگاهی حرکت کنند چرا که ما در فروشگاه‌ها نیاز به محتوا داریم.

تقدیر از تعدادی از طراحان و تولید‌کنندگان موفق ادامه بخش این همایش بود که طی آن تولید‌کنندگان از مشکلات تولید، از اینکه یک پدر با پنج پسر خود از یک واحد تولیدی در زیرزمین کار تولید خود را آغاز کرده‌اند و این مراسم جرقه‌ای است برای تلاش بیشتر سخن گفتند و طراحان نیز تأکید کردند که می‌خواهند با فکرشان طراحی کنند به جای اینکه بخشی از وقتشان را برای تولید بگذارند؛ همچنین طراحان از مسئولان کارگروه مد و لباس و تولید‌کنندگان خواستند با تولید طرح‌های آنها مانع از این شوند که طراحان به سمت تولید بروند.

پایان بخش این مراسم گفت‌و‌گو و پرسش و پاسخ رودررو و بدون هیچ‌ گونه محدودیتی بود که طی آن همه حاضران می‌توانستند پشت تریبون قرار بگیرند و مشکلات خود را بیان کنند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۱۶۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا

فرارو- L۹۰ ایرانی قرار بود زمستان پارسال روانه بازار شود، اما تازه کاتالوگ رسمی آن از سوی پارس‌خودرو منتشر شده است.

به گزارش فرارو؛ L۹۰ ایرانی اولین خودرو داخلی مجهز به موتور ME۱۶ است ولی از نظر طراحی ظاهری، تفاوت شگرفی با تندر ۹۰ ندارد. هنوز تاریخ جدید و رسمی درباره عرضه L۹۰ ایرانی به بازار اعلام نشده و کسی از قیمت L۹۰ ایرانی خبر ندارد. اما صحبت‌های مسئولان سایپا نشان می‌دهد، می‌توانیم L۹۰ ایرانی را رقیبی برای سدان‌های گرانقیمت ایرانخودرو از جمله تارا و دنا بدانیم.

L۹۰ ایرانی با چه موتوری وارد بازار می‌شود؟

L۹۰ ایرانی را باید اولین محصول مجهز به موتور ME۱۶ در کشورمان بدانیم. موتور جدیدی که شرکت سایپا به کمک مگاموتور طراحی کرده و قرار است به‌جز L۹۰ ایرانی روی شاهین پلاس استفاده شود.

L۹۰ ایرانی به‌کمک موتور ۱.۶ لیتری که دارد، می‌تواند ۱۱۳ اسب‌بخار و ۱۴۴ نیوتن‌متر گشتاور خروجی را از طریق گیربکس پنج‌دنده دستی به‌چرخ‌ها منتقل کند. خیلی‌ها موتور جدید سایپا را چیزی درحدواندازه موتور TU۵ پلاس ایرانخودرو می‌دانند. در قسمت مشخصات فنی L۹۰ ایرانی می‌توانیم به آیتم‌های دیگری مثل سایز ۱۵ تایرها، ترمز جلو دیسکی و ترمز عقب کاسه‌ای، ظرفیت باک ۴۷ لیتری و وزن تقریبا هزار و ۱۵۰ کیلویی اشاره کرد.

L۹۰ ایرانی با چه طراحی وارد بازار می‌شود؟

L۹۰ ایرانی مثل ساندرو روی همان پلتفرم اولیه L۹۰ یا به‌عبارت بهتر لوگان، ساخته شده است.

L۹۰ ایرانی در نگاه اول، از جلو بی‌شباهت به دنا ایرانخودرو نیست. در سال‌های گذشته هم نداشتن دید راننده نسبت به عقب خودرو یکی از ایراد‌های آن بوده است. با دیدن تصاویر L۹۰ جدید، اما به‌نظر می‌رسد تا حدودی این مشکل برطرف شده است.
L۹۰ ایرانی با این اوصاف در نمای عقب و جلو دستخوش تغییراتی شده است، اما داخل اتاق شاهد تغییر و تحول‌های جزیی هستیم. دقیقا از همان داشبورد قبلی در طراحی L۹۰ ایرانی استفاده شده و احتمالا طراحی فرمان به سبک D کات و استفاده از صفحه کیلومتر جدید، اوج خلاقیت دوستان در طراحی L۹۰ ایرانی است.

L۹۰ ایرانی با چند سال تاخیر وارد بازار می‌شود؟

L۹۰ ایرانی قرار بود زمستان پارسال روانه بازار شود، اما بعد تقریبا پنج ماه از زمان اعلام‌شده، تازه کاتالوگ رسمی آن توسط پارس‌خودرو به‌عنوان یکی از زیرمجموعه‌های سایپا منتشر شده است.

L۹۰ ایرانی البته برای اولین بار درجریان نمایشگاه تحول صنعت خودرو اواسط ۱۴۰۱ رونمایی شد و آن برهه، پایان همان سال، موعد ورود محصول جدید پارس‌خودرو به بازار معرفی شد. حالا بعد یک سال و چند ماه مشخصات فنی و آپشن‌های آن در دسترس مردم قرار گرفته و ایندفعه تاریخ جدیدی برای ورود به بازار تعیین نشده است. با همه این حرف‌ها، قرار شده تا پایان سال ۴۰ هزار دستگاه L۹۰ ایرانی به بازار تزریق شود. ان‌شاءالله.

L۹۰ ایرانی از جلو به دنا بی‌شباهت نیست و از عقب نسبت به تندر ۹۰ تفاوت‌هایی دارد

L۹۰ ایرانی با چه اسمی روانه بازار می‌شود؟

L۹۰ ایرانی اسمی است که در رسانه‌ها و فضای مجازی برای محصول جدید پارس‌خودرو استفاده می‌شود. بخشی از این اتفاق به‌خاطر تغییر پی‌در‌پی نام L۹۰ ایرانی است و آنطور که پیداست باید آن را باید با اسم P۹۰ بشناسیم

L۹۰ ایرانی یا همان P۹۰ در این سال‌ها قرار بوده با اسم‌هایی مثل داچیا، کادیلا و تندر ۹۰ ایرانی راهی بازار شود، اما حالا انگار طبق آخرین تصمیم‌ها با همان اسم P۹۰ در قالب کاتالوگ معرفی شده است.

L۹۰ ایرانی با چه آپشنی وارد بازار می‌شود؟

L۹۰ ایرانی با مانیتور هفت اینچی لمسی راهی بازار می‌شود. فهرست امکانات رفاهی L۹۰ ایرانی مشخص می‌کند محصول جدید پارس‌خودرو به دکمه‌های کنترلی روی فرمان مجهز شده و در این فهرست چیز‌هایی دیگری مثل سیستم پایش فشار باد لاستیک، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، تریم داخلی دورنگ، بالابر برقی شیشه، سنسور دنده عقب، مه‌شکن عقب و جلو، چراغ مخصوص روز، تنظیم‌کننده ارتفاع چراغ‌ها، سنسور باران و دوربین عقب و ... به‌چشم می‌خورد. اساسا طبق ادعای پارس‌خودرو، L۹۰ ایرانی مثل همه محصولات فعلی تولیدی، منطبق بر استاندارد‌های ۸۵ گانه است.

L۹۰ ایرانی با چه قیمتی وارد بازار می‌شود؟

قیمت L۹۰ ایرانی مشخص نیست و فعلا صحبت کردن درباره شرایط خرید و این حرف‌ها زود است. با این حال طبق وعده محمدعلی تیموری به‌عنوان مدیرعامل پیشین سایپا، قیمت L۹۰ ایرانی تقریبا نصف ساندرو‌های موجود در بازار خواهد بود. یعنی چقدر؟ کمتر از ۵۰۰ میلیون.

قیمت L۹۰ ایرانی در کارخانه با این اوصاف در دسته مدل‌هایی دیگری مثل دنا دنده‌ای و تارا دنده‌ای قرار می‌گیرد و به‌همین خاطر محصول جدید سایپا می‌تواند حداقل از نظر اقتصادی رقیبی برای سدان‌های گرانقیمت ایرانخودرو باشد.

مشخصات L90 ایرانی یا همان P90 در یک نگاه

پیشرانه

ME16

حجم موتور

1.6 لیتر

حداکثر قدرت

113 اسب‌بخار

حداکثر گشتاور خروجی

144 نیو‌تن‌متر

گیربکس

پنج‌دنده دستی

ظرفیت باک

47 لیتر

ترمز

جلو دیسکی/ عقب کاسه‌ای

سایز تایر

R15

وزن خالص

هزار و 155 کیلوگرم

استاندارد آلایندگی

یورو پنج

دیگر خبرها

  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • مد خوب، مد بد!
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • امام جمعه خرم آباد : مانتوی بدون دکمه و پیراهن‌ کوتاه در بازار دیده می‌شود 
  • انتقاد از فروش لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی در بازار
  • مفاهیم جان‌بخش اسلامی از مرزها بیرون رفته است
  • آینده برای لرستان روشن است/ لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات