Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان بحران های آبی و تصمیم کشور برای کاهش اتکا به کشاورزی و صادرات نفت سبب شد تا صنایع جای خود را مستحکم‌تر از قبل کنند و دولت به دنبال آن باشد تا ایران را به سمت صنعتی‌تر شدن سوق دهد. از این رو بهترین مکان برای رسیدن به این هدف استان های مرزی خلیج فارس یعنی استان هایی همچون هرمزگان بود و سیاست گذاری ها نیز تا حدودی به همین سمت رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نزدیکی به دریا، سهولت صادرات، در دسترس بودن انرژی و وجود راه های هوایی، ریلی، جاده ای و دریایی موقعیت هرمزگان را ویژه کرد و به مرور احداث مناطق ویژه‌ی اقتصادی نیز در دستور کار قرار گرفت. 24 دی ماه سال 1376 بود که منطقه ای تحت عنوان منطقه ویژه اقتصادی معادن و فلزات بر اساس مصوبه هیات وزیران در غرب شهر بندرعباس تاسیس شد و از تاریخ شانزدهم اسفند همان سال به منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس و سپس با اضافه شدن عبارت اقتصادی در ابتدای سال 88 به منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس تغییر نام دارد. جالب است بدانید این منطقه با وسعت تقریبی پنج هزار هکتاری به چهار سایت تقسیم شده است و با فراهم آوردن شرایط جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و هدایت آن‌ها در جهت احداث واحدهای صنعتی و معدنی صنایع انرژی بر و فرآوری مواد معدنی سبب ایجاد رشد توسعه اقتصادی و به تبع آن افزایش فرصت های شغلی فراوانی برای هرمزگان شده است و نقش بسزایی در توسعه‌ی استان هرمزگان و به ویژه بندرعباس ایفا کرده است.

 

افزایش و توسعه فناوری های مدرن حوزه تولید، ایجاد مهارت‌های مدیریتی، ارتقای کیفیت تولیدات و افزایش توان صادرات به منظور رقابت در بازارهای جهانی همه از مزایای منطقه ویژه‌ی اقتصادی خلیج فارس برای هرمزگان بوده است و مدیران و مسئولان استانی نیز باید در جهت هر چه قدرتمندتر کردن این منطقه‌ی اقتصادی یاری رسان مدیران منطقه باشند چرا که تقویت این منطقه به معنای تقویت مردم هرمزگان در تمام ابعاد است. افتخارات متعدد منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس را بارها شنیده اید و در سال روز تولد این منطقه‌ی اقتصادی قصد پرداختن به آن را نداریم اما نباید فراموش کرد که هم اکنون با توجه به استقرار صنایع بزرگی نظیر ، فولاد و آلومینیوم صنایع وابسته به محصولات نفتی این منطقه به قطب صنعت فولاد و آلومینیوم کشور تبدیل شده و تخلیه و بارگیری مواد معدنی و نفتی حجم بسیار عظیمی است. اگر به فعالیت های فولادی این منطقه بنگریم متوجه می شویم که 4.2 میلیون تن طرح فولادی در مرحله اجرا قرار دارد، که با به‌بهره‌برداری از این طرح‌ها ظرفیت تولید فولاد منطقه به تولید سالانه 7.1 میلیون تن خواهد رسید. همچنین درخواست احداث 4.5 میلیون تن فولاد دیگر نیز در این منطقه در دست بررسی و مذاکره است. به گفته‌ی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس اکنون سه میلیارد و 336 میلیون دلار در منطقه سرمایه‌گذاری شده و همچنین وضعیت سرمایه‌گذاری برای پنج میلیارد دلار دیگر نیز مشخص شده و عملیات اجرایی یک میلیارد و 400 میلیون دلار آغاز شده است. در این شرایط می طلبد تا با ایجاد هم افزایی به دنبال افزایش بهره‌وری منطقه و افزایش سهم استان از صنایع این منطقه باشیم و البته این مساله بدون همدلی تمام ارکان اقتصادی و سیاسی هرمزگان محقق نخواهد شد. سال‌روز تولد و آغاز به کار این منطقه‌ی اقتصادی را خدمت کارکنان خدوم و ساعی منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس تبریک می گوییم و امیدواریم در کارساز جهاد اقتصادی همواره سنگربان ارزش‌های والای اسلامی و انسانی باشند.

حسن خلج طهرانی. مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۲۵۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس

سازمان هواشناسی کشور به دنبال افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریای خلیج فارس نسبت به اختلال در ترددها و فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی، خطر غرق‌شدن شناورها به‌ویژه شناورهای سبک و نیمه‌ سنگین، خطر غرق‌شدن شناگران در مناطق تحت تأثیر هشدار داده است.

به گزارش ایسنا، سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار هواشناسی دریایی سطح زردرنگ از افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا خبر داده و آورده است: طی روز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر، در شمال خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان و در روز شنبه (۱۵ اردیبهشت‌ماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر و در شمال خلیج فارس، افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه‌ای ۲۴ تا ۲۶ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج در سواحل تا ۱/۸ و دور از سواحل بیش از ۱/۸ پیش‌بینی می‌شود.

از این رو افزایش ارتفاع موج در خلیج فارس، اختلال در ترددها و فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی، خطر غرق‌شدن شناورها به‌ویژه شناورهای سبک و نیمه‌ سنگین، خطر غرق‌شدن شناگران در مناطق تحت تأثیر وجود دارد.

در همین راستا سازمان هواشناسی نسبت به اجتناب از ترددهای دریایی به‌ویژه تردد شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی در مناطق تحت تأثیر، ممنوعیت شنا، تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هرگونه خسارت احتمالی توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان
  • برگزاری جشنواره سیلینگ در ساحل جزیره هرمز
  • تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان، ۱۵ اردیبهشت
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۵ اردیبهشت
  • خلیج فارس مواج است/احتمال بارش های پراکنده
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • هشدار زرد هواشناسی به این مناطق و استان‌ها
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود