Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه تا ۵ سال آینده باید بتوانیم ١٠ هزار معلول را در کشور درمان کنیم، گفت: یکی از مواردی که در آینده اتفاق می‌افتد، درمان بیماری هموفیلی با روش ژن ادیتینگ است و نه تنها هموفیلی بلکه بیش از ٣٠٠ میلیون معلول در دنیا منتظر این درمان‌ها هستند.رضا ملک‌زاده در مراسم افتتاح پروژه کشوری ایرانوم گفت: مرکزی که راه اندازی شد، به منظور تشخیص بیماری‌ها است، اما آنچه در دنیا اتفاق می‌افتد، درمان بیماری‌های ژنتیکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مهندسی بیولوژی بحث مهمی است که درواقع با ایده‌های مهندسی به ژنوم انسان نگاه می‌کند و در سلامت انسان کاربرد دارد که این موضوع فقط مربوط به پزشکی نیست، بلکه در کشاورزی و حتی تولید سوخت سالم نیز می‌توان از این روش استفاده کرد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در سال ٧١ که مسئولیت وزارت بهداشت را داشتم، تصمیم به ساخت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گرفتیم، اما مورد انتقاد قرار گرفت، در آن زمان هیچکسی فکرش را نمی‌کرد که روزی در این دانشگاه مرکز تشخیص ژنوم بیماری‌های ژنتیکی تأسیس و امکان درمان این بیماران فراهم شود.

وی با بیان اینکه وزارت دفاع امریکا روی اینگونه پروژه‌ها سرمایه گذاری‌های زیادی کرده است، تصریح کرد: در بیماری‌های مزمنی چون سرطان یا بیماری‌های قلبی عروقی، ژنوم‌ها تاثیر دارند و لازم است در این زمینه سرمایه گذاری کنیم و درکنار این مرکز، باید مرکز ژن ادیتینگ بسازیم تا بعداز شناسایی ژن‌های معیوب، آن‌ها را اصلاح کنیم.

وی در پایان گفت: از معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری درخواست حمایت بیشتری داریم تا بتوان این مراکز را راه اندازی و توسعه داد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۰۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران تخصیص یافت
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند