Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از 1800 نفر از مفتی‌های پاکستان فتوایی درباره ممنوعیت عملیات انتحاری صادر کردند، که قرار است در قالب کتابی توسط دولت منتشر شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، معمولا وقوع حملات انتحاری به خصوص علیه غیرنظامیان به عنوان یک اقدام متعصبانه و غیر اخلاقی محکوم می‌شود با این حال شورشیان این اقدام را یک تاکتیک موثر تلقی می‌کنند و برای انجام آن توجیه‌های اعتقادی هم می‌آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از اوایل سال 2000 تاکنون در پاکستان بارها عملیات انتحاری انجام شده و قربانیان بسیاری از این حملات، غیر نظامیان بوده‌اند.

بر همین اساس بیش از 1800 روحانی در پاکستان عملیات انتحاری را ممنوع و "حرام" اعلام کردند.

ممنون حسین، رییس جمهور پاکستان در این کتاب نوشت: این فتوا می‌تواند یک مبنای مستحکم برای برقراری ثبات در یک جامعه اسلامی میانه‌رو باشد. ما از این فتوا می‌توانیم به عنوان یک رهنمود برای تحت کنترل درآوردن افراطگرایی در چارچوب اصول طلایی اسلام استفاده کنیم.

با این حال منتقدان داخلی و خارجی، دولت و ارتش پاکستان را به نزدیکی و حمایت از گروه‌های افراطی برای اهداف سیاسی و نظامی متهم کرده و می‌گویند که آنها هنوز راه درازی برای مقابله جدی با افراط‌گرایی در پیش دارند.

اگر چه مقامات پاکستانی بارها اتهامات مطرح شده از سوی آمریکا مبنی بر حمایت این کشور از گروه‌های شبه نظامی افراطی در افغانستان و هند را رد کرده‌اند، اما در محافل خصوصی آنها اعلام می‌کنند که هرگونه اقدامی علیه گروه‌های تندرو و افراطی زمان‌بر بوده و نیاز است که با دقت بسیاری اقدام شود.

این کتاب درباره فتوای مفتیان پاکستان در مورد حرام بودن عملیات انتحاری توسط دانشگاه دولتی پاکستان تهیه شده که قرار است امروز(سه شنبه) با حضور ممنون حسین رونمایی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۱۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت

هرچند این کشور در میانه عملیات اخبار منتشر شده را تکذیب کرد، اما ساعاتی پس از عملیات رسماً از نقش خود در دفاع از اسرائیل پرده برداشت. از طرفی این اقدام ملک عبدالله از دید دوستداران فلسطین هم دور نماند و امت‌های عربی و اسلامی توانستند ذات این شخصیت را بشناسند.

دولت اردن یک دولت مصنوعی است که انگلستان پس از جنگ جهانی اول و تقسیم سرزمین‌های امپراتوری عثمانی در پی معاهده سایکس پیکو ایجاد کرد.انگلستان در آن سال‌ها فرزندان شریف حسین-حاکم  مکه- را که در سرنگونی امپراتوری عثمانی کمک شایانی کرده بود، در عراق(فیصل) و اردن (عبدالله اول) روی کار آورد.

اردن از اساس یک کشور طبیعی و دارنده عناصر تشکیل دهنده یک ملت نیست و در یک قرن اخیر وظایف و مأموریت‌هایی را که غرب به پادشاهانش محول کرده انجام می‌دهد و در عوض از آن‌ها مساعدت مالی و تسلیحاتی می‌گیرد.در جریان عملیات وعده صادق نیز پادشاه اردن آسمان کشورش رادر اختیار کشورهای غربی و صهیونیستی قرار داد تا پهپادهای ایرانی را که عازم سرزمین‌های اشغالی بودند هدف قرار دهند.

البته این اقدام هزینه فراوان  و بی‌آبرویی روی دست این کشور جعلی گذاشت و در میان افکار عمومی دنیای عرب، ملک عبدالله دوم منفوریت بیشتری پیدا کرد و یک خائن و نوکر اسرائیل نامیده شد.

در خصوص نحوه واکنش ایران و کشورهای محور مقاومت به خیانت اردن این نکته را باید ذکر کرد که در حال حاضر این کشور در موضع انفعال قرار دارد و هرگونه اقدام تنش‌زای مستقیم به نفع این پادشاهی تمام خواهد شد.

در نتیجه باید با هوشمندی و تدبیر و دیپلماسی عمومی این وضعیت انفعالی اردن در داخل و خارج را تداوم بخشید.

نباید فراموش کرد ۶۰ درصد جمعیت اردن فلسطینی‌تبار هستند و از حمایت‌های این پادشاهی از اسرائیل منزجر شده‌اند و اگر یک جریان فرهنگی و رسانه‌ای روشنگرانه در خصوص خیانت‌های خاندان شریف هاشمی در یک قرن اخیر و حمایت آن‌ها از طرح های استعمار در منطقه ایجاد شود، بدون شک در سال‌های آینده تحولات اجتماعی و سیاسی در این کشور رنگ و بوی دیگری خواهد گرفت که تقویت جریان‌های مقاومت در آنجا را در پی خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت
  • بنر هواداران افراطی یوونتوس: آقای الگری، باید در تیم ما بمانی!
  • گرامیداشت یاد و خاطره شهدای روحانی در مدرسه علمیه رضویه قم
  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان +فیلم
  • روشنفکری ایرانی و تشویق حرام‌کاری
  • «انقلاب میخک» پرتغال که منجر به دموکراسی در این کشور شد را بشناسیم
  • دستگیری نوجوان ۱۶ ساله در پی تهدید تروریستی در المپیک
  • «وعده صادق» خروشی در دل مؤمنان دنیا ایجاد کرد
  • وعده صادق قدرت اشغالگران قدس را به زیر کشید
  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است