Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@20:50:04 GMT

عرضه داروهای ضدبارداری در سوپرمارکت‌ها

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۳۵۸۲۲

عرضه داروهای ضدبارداری در سوپرمارکت‌ها

دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت گفت:در بسیاری از کشورها لوازم و داروهای پیشگیری از بارداری به دستور پزشک تجویز می‌شود و اما در کشور ما این لوازم و داروها به وفور و با حداقل قیمت در اماکن غیر مرتبط مثل دکه‌های روزنامه فروشی، سوپرمارکت‌ها و بسیاری از مکان‌های دیگری به فروش می‌رسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صالح قاسمی، پژوهشگر و دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت در گفت‌وگو با تهران نیوز اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران بزرگترین وارد کننده داروهای پیشگیری از بارداری در خاورمیانه است که متاسفانه الگوی درستی هم برای استفاده از این داروها و لوازم در ایران وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در بسیاری از کشورها لوازم و داروهای پیشگیری از بارداری به‌دستور پزشک تجویز می‌شود و اما در کشور ما این لوازم و داروها به وفور و با حداقل قیمت در اماکن غیرمرتبط مثل دکه‌های روزنامه فروشی، سوپرمارکت‌ها و بسیاری از مکان‌های دیگری به فروش می‌رسد.

دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت با طرح این سئوال که چرا در اوج تحریم‌ها از اوایل انقلاب تاکنون واردات لوازم پیشگیری تحریم نبوده و همیشه آزادانه وارد کشور می‌شد؟ ، عنوان کرد: چرا نباید این موضوع مدیریت شود؟ ، چرا فکر نکردیم در همه چیز ما را تحریم کردند اما در این خصوص تحریم نکردند؟ ، واردات لوازم پیشگیری به این کشور  آزاد بوده و خواهد بود و باکمترین هزینه این لوازم در کشور به فروش می‌رسد؛ ای کاش یک‌بار مدیران ارشد نظام به این سئوال جواب می‌دادند.

وی ادامه داد: چرا وقتی برخی از دانشمندان و متخصصان کشور ما وارد پروژه کنترل جمعیت می‌شوند و اقداماتی را در این خصوص انجام می‌دهند بلافاصله به آن‌ها جوایز جهانی داده می‌شود، اما در موضوع هسته‌ای، علوم بیولوژیک و غیره که جوانان این کشور کارهای بزرگی انجام دادند جایزه‌ای تعلق نمی‌گیرد.

قاسمی، پروژه کنترل جمعیت در نیجریه را مورد اشاره قرار داد و تاکید کرد: پروژه کنترل جمعیت در نجیریه بیسار پیچیده است و به این‌گونه تعبیه شده که، حدود دو سه سال اخیر تمرکز در نیجریه زیاد شده و همان‌طور که مطلع هستید اخبار مختلفی از این کشور به گوش می‌رسد، طی مطالعاتی که بنده داشتم، جمعیت نیجریه هم‌اکنون حدود ۱۹۵ میلیون نفر است که ۵۵ درصد آن مسلمان و ۴۵ درصد دیگر  مسیحی و سایر ادیان تشکیل می‌دهد.

وی بیان داشت: از ۵۵ درصد مسلمان به‌واسطه فعالیت شیخ زکزاکی حداقل ۱۵ درصد به شیعه با تفکر انقلاب اسلامی گرایش پیدا کردند، همچنین به‌واسطه فعالیت‌های اربعین و اشخاصی مانند شیخ زکزاکی گرایش اهل سنت و مسیحیان به سمت شیعه بیش‌تر شده است، حال نکته مهم این‌جاست که نرخ رشد جمعیت نیجریه ۳.۲ درصد و نرخ باروی ۵.۷ فررند برای هر زن است و از نظر جمعیتی هفتمین کشور جهان و پرجمعیت‌ترین کشور آفریقا است و دارای بالاترین منابع نفتی و منابع معدنی می‌باشد، طبق تحقیقات صورت گرفته در یک بازه ۳۰ ساله جمعیت نیجریه  از ۱۹۵ به ۳۹۰ میلیون نفر خواهد رسید که از نظر جمعیتی با چهار پله سعود به رتبه سوم جهان خواهد رسید.

این پژوهشگر برآورد جمعیت شیعه طی ۳۰ سال آینده را حداقل ۵۰ میلیون نفر در نیجریه تخمین زد و افزود: طی تحیقیات اندیشکده رند اگر رشد جمعیت شیعه به همین روند ادامه پیدا کند طی چند سال آینده در این کشور شاهد یک انقلاب اسلامی شیعه دیگری خواهیم بود ، آیا برای نظام سلطه این موضوع قابل تحمل است، به همین دلیل سعی کردند به اجتماعات شیعه حمله کنند، شیخ زکزاکی را دستگیر کردن و مورد آزار و اذیت قرار دادند، یک جریان افراطی اسلامی به نام بوکوحرام را در آنجا وارد کردند و  کشتارهای عجیب و بدی انجام داد تا چهره اسلام را مخدوش کند.

دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت در پایات تصریح کرد: آقای برژن اسکیر در  خصوص جمعیت ایران می‌گوید، من به سیاست‌مداران کشورم توصیه کردم از هرگونه حمله پیش‌دستانه به تاسیسات هسته‌ای ایران اجتناب کنید چراکه آمارهای جمعیتی ابدا به نفع رژیم کنونی ایران نیست.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۵۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور

رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو گفت: داروهای "متفورمین" و "سرماخوردگی بزرگسالان" پرمصرف‌ترین داروهای سال ۱۴۰۲ بوده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدحسین متولی اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته ترتیب متفورمین با 2 میلیارد و 209میلیون عدد، سرماخوردگی بزرگسالان با یک میلیارد و 920 میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و 763 میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و 235 میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیاردو 231 میلیون عدد بوده‌اند.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند

به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو پرمصرف‌ترین داروهای تأمینی سال 1402 از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، سرماخوردگی بزرگسالان، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهای ذکر شده 10 درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • ضرورت جریان شناسی تحریف تاریخ ایران
  • پلمب یک واحد عطاری به دلیل عرضه داروهای مخدر در آبسرد
  • «فاطمه» اسم رمز صبوری در غزه؛ وقتی مقاومت شیعه و سنی را همدل کرد
  • خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه اکسپو در تهران عرضه می‌شود
  • استطاعت ۹۸ درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد
  • متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور
  • وزارت راه : ۴٩ درصد از جمعیت ایران بر روی فرونشست و مجاور آن سکونت دارد
  • پروژه جعل تاریخ شیعه