Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسف یوسفی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ با اشاره به شناسایی بیش از یک‌هزار و 200 گونه گیاهی در استان مرکزی گفت: بیش از 227 گونه گیاه دارویی در این استان وجود دارد که نقش بسزایی در توسعه صادرات غیرنفتی ایفا می‌کند.

وی افزود: 9 هزار هکتار از اراضی استان مرکزی در قالب 9 طرح تولید گیاهان دارویی زیر کشت کتیرا و باریجه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی تصریح کرد: 2 طرح تولید کتیرا، 6 طرح تولید باریجه و یک طرح تولید قارچ خوراکی با مشارکت بهره بردارن در شهرستان های اراک، ساوه، تفرش، دلیجان و خنداب انجام شده که با بهره برداری از این طرح‌ها 12 هزار و 500 کیلوگرم باریجه، کتیرا و قارچ خوراکی در استان مرکزی تولید شده است.

یوسفی تاکید کرد: بهره‌برداری از این طرح‌ها 11 هزار فرصت شغلی را در استان در پی داشته است، گفت: در راستای اجرای این طرح‌ها، گیاه دارویی باریجه در سطح 760 هکتار از اراضی استان به صورت بذرکاری احیا شده است.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۷۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای کشاورزی حفاظتی در بیش از ۷ هزار هکتار از اراضی زراعی ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،پرویز امجدی مدیر کشاورزی شهرستان ارومیه ضمن اعلام اجرای کشاورزی حفاظتی در بیش از ۷۰۰۰ هکتار از اراضی زراعی شهرستان اضافه کرد: با توجه به خشکسالی های اخیر و کاهش شدید آب های زیر زمینی، کشاورزی حفاظتی، یک انتخاب هوشمندانه نیست بلکه یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی تصریح کرد: کشاورزی حفاظتی نشات گرفته از طبیعت بوده و با انجام برخی اقدامات از جمله کم خاکورزی، حفظ بقایای گیاهی و تناوب کشت سبب بهبود کیفیت خاک می شود. 

مدیر جهاد کشاورزی ارومیه ادامه داد: حفظ ۳۰ درصد بقایای گیاهی، حکم عایق رطوبتی را برای خاک دارد و میزان تبخیر رطوبت خاک را ۲۰ درصد کاهش می دهد. 

امجدی افزود: افزایش سطح اجرای کشاورزی حفاظتی در شهرستان علاوه بر فرهنگ سازی در این بخش مستلزم تهیه تجهیزات و ادوات لازم است.

لازم به توضیح است ارومیه با بیش از ۸۹ هزار هکتار اراضی دیم و آبی زراعی برای حفظ منابع پایه نیازمند اجرای کشاورزی است.

دیگر خبرها

  • اجرای کشاورزی حفاظتی در بیش از ۷ هزار هکتار از اراضی زراعی ارومیه
  • رفع تصرف ۱۱۶ هکتار از اراضی دولتی در استان اردبیل
  • ۲۰ هزار تن کلزا در دهلران برداشت شد
  • کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • ۱۱۶ هکتار از اراضی ملی استان اردبیل رفع تصرف شد
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان
  • رفع تصرف ۲ هکتار از اراضی ملی سیاهمزگی شفت