Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@03:49:28 GMT

فرمان برای مراقبت از چشم‌ها

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۳۹۳۴۸

فرمان برای مراقبت از چشم‌ها

افراد بسیاری در سراسر دنیا به مشکلات چشمی مبتلا می‌شوند. برخی از این مشکلات، فرد را به سوی ضعف بینایی و یا از دست دادن دایمی بینایی هدایت می‌کند.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، متخصصان چشم معتقدند که بیشتر مردم فراموش می‌کنند چشم‌ها نیز در خطر بیماری و صدمه هستند و باید از آن‌ها به اندازه کافی مراقبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها ۵ اقدام زیر را برای داشتن چشم‌هایی سالم، پیشنهاد داده‌اند:


۱- معاینه مرتب چشم‌ها

بهترین کاری که می‌توان برای چشم‌ها کرد، معاینه مرتب آنهاست. اگرچه ممکن است چشم‌هایتان به نظر سالم بیایند، اما یک متخصص چشم می‌واند این اطمینان را به طور کامل بدهد.

۲- مصرف خوراکی‌های مناسب چشم

رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزی، به ویژه سبزی‌های برگدار تیره مانند کلم پیچ و اسفناج، برای سلامت چشم بسیار مفید هستند. این مواد حاوی آنتی اکسیدان‌هایی هستند که از ابتلا به آب مروارید پیشگیری می‌کنند.

۳- کنترل وزن

چاق شدن فرد را به بیماری‌هایی، چون فشارخون بالا و دیابت مستعد می‌کند و این بیماری‌ها در نهایت روی چشم، اثرات منفی می‌گذارند؛ بنابراین برای پیشگیری از این بیماری‌ها باید از یک رژیم غذایی سالم و ورزش پیروی کرد.

۴- استفاده از عینک آفتابی

قرار گرفتن در معرض تشعشعات نور ماوراء بنفش متصاعد از خورشید، سلامت چشم‌ها را به خطر می‌اندازد؛ بنابراین با استفاده از عینک‌های آفتابی، چشم‌های خود را در برابر این صدمات محفوظ نگهدارید.

۵- استراحت دادن به چشم‌ها

اگر تمام روز در مقابل صفحه نمایشگر کامپیوتر بنشینید، به چشم هایتان صدمه می‌زنید. از قانون ۲۰-۲۰-۲۰، پیروی کنید. هر ۲۰ دقیقه که به صفحه مانیتور نگاه می‌کنید، به چیزی که در فاصله ۲۰ پایی (۶ متری)، تان قرار دارد، به مدت ۲۰ ثانیه نگاه کنید. بدین ترتیب از خستگی و در نهایت صدمه به چشم تان، پیشگیری می‌کنید.

منبع:طبنا

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۹۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،شجاعی در این کتاب نظر به اهمیتی که برای این فراز از نهج‌البلاغه به عنوان منشور و آئین‌نامه حکومت اسلامی قائل بوده‌ است، آن را به صورت مجزا در قالب کتابی آورده است.

شیوه ترجمه این متن ارائه همزمان متن با ترجمه است. شجاعی در صفحات این کتاب متن فارسی و به دنبال آن و در کنارش، متن عربی این نامه را قرار داده است و سعی کرده با استفاده از ساده‌ترین و شیواترین عبارات از عهده ترجمه این اثر برآید. نکته قابل توجه در این ترجمه آهنگین بودن آن و تلاش برای ارائه متنی است که بی‌آنکه به دنبال روایتی شاعرانه در ترجمه باشد توانسته آهنگی حماسی به خود بگیرد و به شکلی خاص عبارات را در پی هم و به منظور ترجمه قرار دهد.

شجاعی که پیش از این نیز در حوزه ترجمه آثاری همچون ترجمه برخی از ادعیه را در قالب کتاب عرضه کرده است، در این اثر تازه به تناسب و اقتضای محتوا سعی کرده تا اثری را پدید بیاورد که همانند متن عربی آن، صلابت یک نامه و در عین حال شورانگیزی توصیه‌های دنیوی و اخروی آن را در خود دارا باشد.

یکی دیگر از نکات قابل توجه درباره این کتاب مقدمه‌ای است که شجاعی برای این اثر تالیف کرده است. او در مقدمه خود به نوعی هدف از حکومت در اسلام و آنچه به عنوان خلافت و حکمرانی در این آئین بر مسلمانان رفته را مرور و در ادامه از زبان خود درباره منشور حکومت علوی و اسلامی که برگرفته از نهج البلاغه است و در نامه حضرت امام علی(ع) به مالک اشتر متبلور می‌شود نکاتی را بیان کرده است.

شجاعی در این مقدمه که برای فهم محتوای این نامه، متنی کارساز و دقیق به شمار می‌رود، نخست تقسیم بندی حکومت اسلامی به دو شیوه حکومت برگرفته از اسلام علوی و حکومت برگرفته شده از اسلام اموی را معرفی و ترسیم می‌کند و برای هر یک از آنها نیز شاهد مثالی را برمی‌شمارد. در ادامه شجاعی با بیان مختصر ویژگی‌های هر یک از دو شکل از آیین مسلمانی و حکومت داری، به بایسته‌های و ضرورت‌های قواعد حکومت از منظر اسلام حقیقی اشاره کرده و ‌نامه حضرت علی (ع) به مالک اشتر را نماد و سمبل خلق این قواعد معرفی می‌کند و از مخاطب می‌خواهد این فرمان را به عنوان شاخصی برای بررسی رفتارهای دولت‌مردان مورد استفاده قرار دهند و با آن دست به شناسایی و واکاوی کارنامه عمل آنها بزنند.

شجاعی همچنین از این عهدنامه در بخشی از مقدمه خود به عنوان مهمترین سند در حمایت از حقوق بشر در تمامی دنیا یاد کرده است و تاکید دارد که از ابتدای خلق بشریت تا کنون هیچ سندی به مانند این به تعریف حدود رابطه میان مردم و حکومت نپرداخته است.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901728

دیگر خبرها

  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • وزارت دفاع آلمان دستور بازسازی گسترده ارتش را صادر کرد
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم