Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-06@22:13:46 GMT

۹۵ درصد برق کشور در داخل تولید می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۳۹۹۸۷

۹۵ درصد برق کشور در داخل تولید می‌شود

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ سیدزمان حسینی در دوازدهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون سیستم‌های قدرت در دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر، اظهار کرد: در قانون برنامه ششم توسعه بر دولت تکلیف شده که با کشورهای همسایه ایران ارتباط برقی داشته باشیم و با توسعه بازار برق باید ایران هاب برق منطقه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در حال حاضر ایران با ۸ کشور همسایه از مرز خاکی ارتباط شبکه‌ای برق دارد در حالی‌که تا پیش از سال ۵۷ ایران هیچ ارتباط شبکه‌ای با کشورها نداشت و پس از انقلاب با در نظر گرفتن اهداف سیاسی و اقتصادی، این ارتباط شبکه‌ای با کشورهای همسایه برقرار شد.

معاون هماهنگی انتقال شرکت توانیر خاطرنشان کرد: ایران با کشورهای ترکیه، عراق، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، ترکمنستان، افغانستان و پاکستان ارتباط شبکه‌ای برق دارد که از این میان بیشترین واردات برق از ترکمنستان و بیشترین صادرات برق به عراق صورت می‌گیرد.

حسینی گفت: مسئله گاز دی‌اکسید کربن و محیط زیست نیز در برنامه ششم توسعه گنجانده شده که طبق آن باید تا ۵ سال آینده پنج‌هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر وارد شبکه برق کشور شود تا گاز دی‌اکسید کربن کاهش پیدا کند.

وی با بیان این‌که طبق سیاست‌گذاری‌های ارگان‌های بین‌المللی تا سال ۲۰۵۰ الزاما باید ۷۰ درصد خودروهای دنیا برقی شوند، افزود: در حال حاضر در ایران حدود ۱۷ میلیون خودرو و ۱۳ میلیون موتورسیکلت وجود دارد و در مجلس در حال برنامه‌ریزی و پیگیری هستند تا هر سال ۱۰ درصد موتورسیکلت‌های معمولی کاهش پیدا کند و به موتورسیکلت برقی تبدیل شود چرا که هر یک موتورسیکلت به اندازه ۴ خودروی معمولی در محیط آلودگی ایجاد می‌کند.

معاون هماهنگی انتقال شرکت توانیر اظهار کرد: اکنون ایران رتبه چهاردهم را از نظر شاخص‌های تولید برق در دنیا دارد در حالی‌که تا سال ۵۷ ایران ۹۰ درصد نیاز برق کشور را از خارج وارد می‌کرد و به کشورهای دیگر وابسته بود اما در حال حاضر ۹۵ درصد برق کشور در داخل تولید می‌شود و به زودی به خودکفایی دست می‌یابیم.

حسینی تصریح کرد: در حال حاضر ایران از نظر مصرف برق رتبه هجدهم را در جهان دارد، سهم مصارف برق کشور در حال حاضر در بخش خانگی ۳۳ درصد، عمومی ۹.۷ درصد، کشاورزی ۱۵.۳ درصد، صنعتی ۳۲.۷ درصد و سایر مصارف(تجاری) ۷.۴ درصد است که البته در تلاش هستیم مصرف برق خانگی را کاهش و مصرف برق صنعتی را افزایش دهیم.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۹۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند

آفتاب‌‌نیوز :

امیر کشانی در سی و پنجمین رویداد تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان گفت: اصفهان از جایگاه ویژه‌ای در تولیدات صنعتی، معدنی و کشاورزی کشور برخوردار است که از دلایل آن می‌توان به جایگاه خاص کار و تولید در فرهنگ مردمان این دیار اشاره کرد.

وی ادامه داد: اصفهان در روز‌های گذشته میزبان هیأت‌های تجاری از ۲۲ کشور عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا بود که این تعاملات زمینه‌ساز جهش تولید در سال جاری خواهد بود.

کشانی تاکید کرد: بار اصلی تولید بر عهده کارگران است و بسیاری از مسائل تولید با این گروه پیوند خورده است از این رو بر این باورم که برای بهبود وضعیت معیشتی این قشر همه باید دست به دست هم دهیم و از جامعه کارگری حمایت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی پارسال مصوبه‌ای داشت که درآمد بالای ۱۲۰ میلیون ریال را مشمول مالیات کرد، اما گرچه در بسیاری از جوامع سکولار اصل بر مالیات ستانی است، ولی این امر از فردی که زیر خط معیشت درآمد قرار دارد، زیبنده کشور ما که خود را طرفدار کار و تولید می‌داند، نیست و باید در این زمینه بازاندیشی کرد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان تصریح کرد: شاید رقم مالیاتی که از کارگر دریافت می‌شود برای دولت عدد زیادی نباشد، اما این ارقام برای کارگران گزاف به حساب می‌آید.

کشانی تصریح کرد: رسیدگی به این مساله پیامی را به جامعه می‌دهد که کشور ما برای تولید کارگران ارزش قائل است.

وی در قسمت دیگر سخنان خود با اشاره به موضوع تعطیلی روز‌های پنجشنبه تاکید کرد: آمار نشان می‌دهد که تعطیلی روز‌های پنجشنبه می‌تواند افزون بر هشت میلیارد دلار به تجارت فراملی کشورمان ضرر بزند و این خسارت تنها مختص عده‌ای خاص نیست.

وی ادامه داد: زیان هشت میلیارد دلاری تجارت کشور باعث کاهش درآمد ارزی کشور و افزایش نرخ ارز می‌شود که تاثیر سویی بر زندگی مردم خواهد داشت.

 یک میلیون و ۹۰ هزار نفر کارگر بیمه شده در اصفهان وجود دارد که حدود ۸۰۰ هزار نفر آن‌ها مرد و حدود ۳۰۰ هزار نفر از آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

پنجم تا یازدهم اردیبهشت " «فته کار و کارگر» نامگذاری شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • برقراری نخستین ارتباط بلوتوثی با فضا/ مقرون به‌صرفه و کارآمد
  • فیلم| لکوموتیو، واردات یا تولید داخل
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم