Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-26@12:24:43 GMT

۹۵ درصد برق کشور در داخل تولید می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۳۹۹۸۷

۹۵ درصد برق کشور در داخل تولید می‌شود

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ سیدزمان حسینی در دوازدهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون سیستم‌های قدرت در دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر، اظهار کرد: در قانون برنامه ششم توسعه بر دولت تکلیف شده که با کشورهای همسایه ایران ارتباط برقی داشته باشیم و با توسعه بازار برق باید ایران هاب برق منطقه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در حال حاضر ایران با ۸ کشور همسایه از مرز خاکی ارتباط شبکه‌ای برق دارد در حالی‌که تا پیش از سال ۵۷ ایران هیچ ارتباط شبکه‌ای با کشورها نداشت و پس از انقلاب با در نظر گرفتن اهداف سیاسی و اقتصادی، این ارتباط شبکه‌ای با کشورهای همسایه برقرار شد.

معاون هماهنگی انتقال شرکت توانیر خاطرنشان کرد: ایران با کشورهای ترکیه، عراق، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، ترکمنستان، افغانستان و پاکستان ارتباط شبکه‌ای برق دارد که از این میان بیشترین واردات برق از ترکمنستان و بیشترین صادرات برق به عراق صورت می‌گیرد.

حسینی گفت: مسئله گاز دی‌اکسید کربن و محیط زیست نیز در برنامه ششم توسعه گنجانده شده که طبق آن باید تا ۵ سال آینده پنج‌هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر وارد شبکه برق کشور شود تا گاز دی‌اکسید کربن کاهش پیدا کند.

وی با بیان این‌که طبق سیاست‌گذاری‌های ارگان‌های بین‌المللی تا سال ۲۰۵۰ الزاما باید ۷۰ درصد خودروهای دنیا برقی شوند، افزود: در حال حاضر در ایران حدود ۱۷ میلیون خودرو و ۱۳ میلیون موتورسیکلت وجود دارد و در مجلس در حال برنامه‌ریزی و پیگیری هستند تا هر سال ۱۰ درصد موتورسیکلت‌های معمولی کاهش پیدا کند و به موتورسیکلت برقی تبدیل شود چرا که هر یک موتورسیکلت به اندازه ۴ خودروی معمولی در محیط آلودگی ایجاد می‌کند.

معاون هماهنگی انتقال شرکت توانیر اظهار کرد: اکنون ایران رتبه چهاردهم را از نظر شاخص‌های تولید برق در دنیا دارد در حالی‌که تا سال ۵۷ ایران ۹۰ درصد نیاز برق کشور را از خارج وارد می‌کرد و به کشورهای دیگر وابسته بود اما در حال حاضر ۹۵ درصد برق کشور در داخل تولید می‌شود و به زودی به خودکفایی دست می‌یابیم.

حسینی تصریح کرد: در حال حاضر ایران از نظر مصرف برق رتبه هجدهم را در جهان دارد، سهم مصارف برق کشور در حال حاضر در بخش خانگی ۳۳ درصد، عمومی ۹.۷ درصد، کشاورزی ۱۵.۳ درصد، صنعتی ۳۲.۷ درصد و سایر مصارف(تجاری) ۷.۴ درصد است که البته در تلاش هستیم مصرف برق خانگی را کاهش و مصرف برق صنعتی را افزایش دهیم.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۹۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در داخل و خارج کشور برپا می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دبیر مجمع جهانی علی اصغر (ع) در حاشیه افتتاح کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در باب الهادی (ع) حرم مطهر رضوی گفت: در اولین جمعه ماه محرم به همت این مجمع، در مجموع بیش از هشت هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و ۴۵ کشور جهان برپا خواهد شد که بزرگ‌ترین محفل شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی است.   داود منافی پور تصریح کرد: همزمان با افتتاح این کارگاه، ۷۲ کارگاه دوخت لباس در ایران و چهار کشور بحرین، عراق، هندوستان و ترکیه کار خود را آغاز خواهند کرد.   وی افزود: مجمع جهانی علی اصغر (ع) به عنوان قطب هماهنگ کننده همایش‌ها در ایران و ۴۵ کشور جهان با افتتاح ۷۲ کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی که در آن تعداد زیادی از بانوان به صورت داوطلبانه فعالیت می‌کنند، اقدام به تهیه، توزیع و اهدای این لباس‌ها به برخی از نقاط ایران و جهان کرده است و در صبح نخستین جمعه ماه محرم این لباس‌ها به صورت رایگان در اختیار مادران و شیرخوارگان شرکت کننده در مراسم قرار می‌گیرد.   او ادامه داد: دوخت لباس شیرخوارگان حسینی حدودا از سال ۱۳۸۶ به طور رسمی و با هزینه‌های مردمی آغاز شد و داوطلبان هر ساله از ولادت حضرت علی اصغر (ع) تا اولین جمعه ماه محرم در این کارگاه گرد هم می‌آیند و شروع به دوخت لباس‌های سبز علوی برای این مراسم می‌کنند.    دبیر مجمع جهانی علی اصغر (ع) با قدردانی از همت و تلاش این بانوان داوطلب اظهار کرد: هر ساله حدود ۵۰۰ هزار دست لباس دوخته و در سطح کشور توزیع می‌شود که کارگاه دوخت لباس مرکزی در تهران است و علاوه بر دوخت لباس‌های استان تهران، لباس‌های شیرخوارگان حسینی را در سطح بین المللی نیز تامین می‌کند.   منافی پور گفت: هزینه‌های این کارگاه کاملا مردمی است و خرید پارچه، نخ و مابقی مایحتاج از نذورات مردمی تهیه می‌شود.   به گفته او، این لباس‌ها پس از دوخت توسط بانوان به صورت شکیل بسته بندی و مزین به سربند یا صاحب‌الزمان (عج) می‌شود. همچنین در هر بسته بندی نذر، نامه‌ای با این مضمون «یا صاحب الزمان (عج) فرزندم را نذر یاری قیامت تو می‌کنم او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن» قرار می‌گیرد که به ۱۲ زبان زنده دنیا همچون عربی، انگلیسی، آذری، اردو، سواحیلی، روسی، اسپانیولی، آلمانی، ایتالیایی، فرانسه، ترکی و هوسایی ترجمه شده است.

دیگر خبرها

  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در داخل و خارج کشور برپا می‌شود
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)
  • بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن
  • بازداشت ۷ نوجوان در ارتباط با حمله به اسقف اعظم کلیسای سیدنی
  • پرونده قاچاق دختران و بازداشت ۸تصویربردار در این ارتباط / سخنگوی فراجا تشریح کرد