Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@19:30:54 GMT

چرا اوباما سکوت کرده است؟

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۴۲۴۹۵

چرا اوباما سکوت کرده است؟

به گزارش جهان نيوز به نقل از تسنیم، اظهارات اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا در خصوص مهاجرین آفریقایی تبار، منجر به خشم و نارضایتی افکار عمومی دنیا از وی شده است. این اظهارات در حالی صورت گرفته است که قبلا نیز ترامپ در راستای جلب رضایت نژادپرستان، رفتارهای دیگر نیز صورت داده بود. در جریان ناآرامی های برخی ایالات آمریکا، ترامپ معترضین به نژادپرستی را با بدترین الفاظ خطاب قرار داد که منجر به واکنش بسیاری از سیاستمداران گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یکی از افرادی که تصور می شد در برابر اظهارات اخیر ترامپ موضع محکمی اتخاذ کند، باراک اوباما بود. اوباما به عنوان اولین رئیس جمهور آفریقایی تبار و سیاهپوست در آمریکا می توانست ورود مسئولانه ای در برابر اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا داشته باشد اما وی تاکنون موضعی در برابر ترامپ اتخاذ نکرده است.

در این میان، صرفا برخی نشریات و سایتهای آمریکایی، به انتشار مصاحبه ای قدیمی (که ماه‌ها قبل انجام گرفته بود) از اوباما اکتفا کرده اند. رئیس جمهور سابق آمریکا در این مصاحبه، به سایر مقامات سیاسی آمریکایی صرفا توصیه کرده است که مراقب رفتار و گفتار خود باشند! در خصوص اظهارات ترامپ و چرایی آن، واقعیات زیادی وجود دارد. همان گونه که بارها اشاره شده است، ترامپ در صدد جلب حمایت دائمی نژادپرستان آمریکایی به سود خود می باشد. امسال این دغدغه در کاخ سفید پررنگ تر شده است زیرا انتخابات میاندوره ای کنگره در پیش است و اگر جمهوریخواهان در این رقابت شکست بخورند، ترامپ امید خود را برای بقای موثر در راس معادلات سیاسی و اجرایی ایالات متحده از دست خواهد داد.
با این حال، سکوت اوباما در مقابل ترامپ قابل درک نیست. در جریان رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری سال 2008 ایالات متحده آمریکا، بسیاری از سیاهپوستان، نگین پوستان و آفریقایی تبارهای آمریکا به صحنه آمده و آرای خود را به سود اوباما به گردش در آوردند. این آرا، به اوباما کمک شایانی کرد تا بتواند بر هیلاری کلینتون نامزد زقیب از حزب دموکرات ( در انتخابان درون حزبی) پیروز شود.

به عبارت بهتر، اگر حمایت رنگین پوستان از اوباما در سال 2008 وجود نداشت، عملا اوباما قادر نبود در انتخابات درون حزبی بر هیلاری کلینتون غلبه کرده و راهی دور نهایی رقابتهای انتخاباتی شود. در دور نهایی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز باراک اوباما از حمایت سیاه پوستان و رنگین پوستان( آفریقایی تبارها و آسیایی تبارها) برخوردار بود. در نهایت، اوباما توانست بر جان مک کین نامزد رقیب خود از حزب جمهوریخواه پیروز شود . اوباما با شعار "تغییر" وارد کاخ سفید شد اما در نهایت نتوانست تغییری در سیاستهای کلان و حتی میان مدت و کوتاه مدت آمریکا ایجاد کند.
وی عملا همان مسیر جرج بوش و دیگر روسای جمهور پیشین آمریکا را پیمود تا بر همگان اثبات شود که شعار "تغییر" وی شعاری دروغین بوده است. حتی در زمینه مبارزه با نژادپرستی نیز اوباما اقدامی در مقابل پلیس آمریکا و خشونت آن در مقابل سیاه پوستان صورت نداد و صرفا این موارد را محکوم کرد!

بی دلیل نبود که بسیاری از رای دهندگان آمریکایی در پایان سال 2016 میلادی از اوباما و دموکراتها ناامید شده بودند. یکی از دلایل عدم مشارکت فعالانه سیاه پوستان و رنگین پوستان آمریکایی در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016،همین سرخوردگی بود. در حال حاضر نیز اوباما در مقابل اظهارات نژادپرستانه ترامپ سکوت کرده است. این در حالی بود که بسیاری از شهروندان آمریکایی در انتظار موضع گیری قاطعانه و سرسختانه ررئیس جمهور پیشین آمریکا در مقابل دونالد ترامپ بودند. در هر حال، اوباما بار دیگر اثبات کرد که شعارهای وی در حمایت از همه شهروندان آمریکایی و خصوصا احترام به اقلیتهای نژادی دروغی بیش نبوده است.
 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۲۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است

اعتمادی کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با شبکه خبر  درباره تظاهرات دانشجویان آمریکایی اظهار کرد: این گونه تظاهرات در آمریکا سابقه داشته و بار‌ها چنین جنبش‌ها و خیزش‌هایی علیه سیاست‌های دولت آمریکا شکل گرفته است.

وی ادامه داد:اما این دوره و این اعتراضات بر اساس بیانات امام خمینی (ره) که انقلاب اسلامی باید صادر شود شکل گرفته است. نفس انقلاب اسلامی مبارزه با ظلم و دیکتاتوری است و بنابراین دانشجویان با آگاهی از این اتفاق و نگاه به آن که رژیم صهیونیستی در مسیر نسل کشی یک ملت است این دانشجویان وارد شدند  و قطعا تاثیرات مثبتی هم خواهیم داشت.

وی درباره ادامه این اعتراضات گفت:  این اعتراضات قطعا بر آینده آمریکا و دولت بایدن و ترامپ قطعا تاثیر خواهد گذاشت. آینده این حرکت مردمی از میان نسل جوان است. طبق آمار‌هایی که خودشان داده اند تا سال ۲۰۴۵ بیشتر جوانان را رنگین پوستان تشکیل می‌دهند  و در این تظاهرات جوانان بین ۱۸ تا ۲۴ سال در دانشگاه‌ها و کف خیابان‌های اروپا و آمریکا علیه جنایات اسرائیل قد علم کرده اند. آن چیزی که در حال اتفاق افتادن است و جز سیاست‌های بارز آمریکایی‌ها است حمایت از صهیونیست بوده است. نطفه این صهیونیست را در خاورمیانه کاشتند و قطعا بایدن برای انتخابات ۲۰۲۴ با چالش‌های بزرگی در این زمینه و رای آوردن مواجه خواهد شد.

اعتمادی افزود: ترامپ هم در چهار دوره ریاست جمهوری خود حمایت تمام قدی از صهیونیست‌ها داشت  و چه بایدن و چه ترامپ رئیس جمهور شوند سیاست‌ها درباره صهیونیست‌ها تغییر نمی‌کند آن چیزی که تغییر خواهد کرد قطعا به دلیل این تظاهرات تعدیل سیاست‌های آمریکا است البته به شکل کلی این عمل انجام نمی‌شود.

این کارشناس مسائل بین الملل اظهار کرد:منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است، اما آن چیزی که مقام معظم رهبری عنوان کردند را باید بار دیگرمطرح کنیم که حتما اسرائیل از بین خواهد رفت.

وی درباره شکست آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها پس از عملیان طوفان الاقصی گفت: تا قبل از عملیات طوفان الاقصی و ۷ اکتبر صهیونیست‌ها قدرت بازدارندگی برای خود قائل بود و طی این ۷۵ سال این ترس را برای کشور‌های عربی ایجاد کردند.

 وگفت: محور مقاومت با عملیاتی که انجام داد توانست بازدارندگی که صهیونیست‌ها برای خود ایجاد کرده بودند را از بین ببرند و اکنون اسرائیل به هیچ کدام از سیاست‌ها و اهداف خود نرسیده و در یک چالش عمیقی در سطح منطقه و جهانی قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • اظهارات عجیب و غریب زلنسکی درباره اوکراینی‌ها
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت