Web Analytics Made Easy - Statcounter

تزریق منابع مالی محدود به بخش صنعت و چشم‌پوشی از سایر ظرفیت‌های موجود اقتصاد ایران به ‌ویژه در بخش خدمات، نتیجه‌ای غیر از اتلاف منابع و استمرار بیکاری تحصیل‌کرده‌های دانشگاهی نخواهد داشت‌.

 «محمدباقر نوبخت» رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در نشست خبری روز سه‌شنبه ۱۹ دی‌ماه 96 این وعده را داده که در سال ۱۳۹۷ با ۳۲۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار، یک‌میلیون و ۳۳ هزار فرصت شغلی ایجاد می‌شود؛ حتی اگر این وعده هم محقق شود باز مسائل مهم‌تری در زمینه اشتغال‌زایی در جامعه ایران مطرح است، زیرا در حال حاضر بالاترین نرخ بیکاری مربوط به تحصیل‌کرده‌های دانشگاهی به‌ طور عام و زنان تحصیل‌کرده به ‌طور خاص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چه خوب است توضیح دهید که سهم تحصیل‌کرده‌های دانشگاهی از این میزان اشتغال چقدر و در کدام بخش‌های اقتصادی است؟

مسئولان در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی چندی پیش با نهایت خوش‌بینی اعلام کردند در سال ۱۴۰۰ بیش از 5.5 میلیون نفر تحصیل‌کرده دانشگاهی متقاضی شغل خواهند بود. حال با توجه به این که عمر دولت دوازدهم در همان سال به پایان می‌رسد، برنامه شما برای اشتغال‌زایی تحصیل‌کرده‌های دانشگاهی چیست؟

طی سه دهه گذشته تمامی دولت‌ها با آزمون و خطا و تزریق نقدینگی دائمی در پی ایجاد شغل در کشور بوده و همگی ناموفق عمل کرده‌اند. دولتی که شما سخنگوی آن هستید هم قرار است، همین راه را برود؟

بخش صنعت کشور که بانک مرکزی با افتخار در آخرین گزارش رسمی خود اعلام کرده است بیش از ۸۳ درصد تسهیلات سیستم بانکی به آن اختصاص‌ یافته، عملاً زیر بار اشتغال تحصیل‌کرده‌های دانشگاهی نمی‌رود. شما اطلاع دارید که براساس آمارهای رسمی کشور بیش از ۷۰ درصد شاغلین بخش صنعت دیپلم و زیردیپلم هستند؟

بارها در دولت دوازدهم از مشکلات اقتصادی به ارث رسیده از گذشته و محدودیت منابع مالی سخن گفته‌اید، آیا تخصیص منابع مالی محدود از سوی دولت فعلی بهینه بوده است؟

تزریق منابع مالی محدود به بخش صنعت در قالب طرح‌هایی همچون رونق تولید و چشم‌پوشی از سایر ظرفیت‌های موجود اقتصاد ایران به‌ویژه در بخش خدمات نتیجه‌ای غیر از اتلاف منابع و استمرار بیکاری تحصیل‌کرده‌های دانشگاهی نخواهد داشت‌.»

یادداشت از: عباس علوی رادرییس دانشگاه آزاد ابرکوه و دانشیار اقتصاد

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۴۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد خراسان‌ جنوبی، گفت: با اجرای طرح اشتغالزایی قالیبافی از ابتدای امسال یک هزار و ۳۶۲ مترمربع انواع فرش دستباف توسط مددجویان تحت حمایت تولید و به بازار عرضه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی‌اکبر نخعی با اعلام این خبر، اظهار داشت: از ابتدای سال 1402 تاکنون مددجویان این نهاد 297 تخته فرش به متراژ 1362 مترمربع فرش دستباف تولید کردند که این تولیدات توسط امداد و فروش مستقیم بافنده به ارزش 42 میلیارد و 365 میلیون ریال در استان و تهران به فروش رسیده است.   

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد امام‌خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه استعداد‌سنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرح‌های قالیبافی استف افزود: پس از طی این مراحل متقاضیان بافت فرش جهت انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحد اشتغال مربوطه معرفی می‌شوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط امداد، طرح راه‌اندازی می‌شود. 

نخعی با اشاره به فرآیند بافت فرش توسط مددجویان تحت حمایت، گفت: در مرحله بافت فرش، استادکار ناظر طرح ماهیانه و به صورت منظم بر روند بافت آن نظارت کرده و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمت‌گذاری، فرش تولیدی مددجوی تحت حمایت امداد توسط شرکت صنعت‌آفرینان مرکز خریداری و وجه آن پس از کسر بدهی مواد اولیه به حساب مددجو واریز می‌شود.  

وی صنعت فرش را آمیخته با فرهنگ و تمدن زنان و مردان توانمند کشور دانست و بیان کرد: صنعت قالیبافی میراث گذشتگان این استان است که به نسل امروز منتقل شده که علاوه بر تولید فرش‌های با کیفیت به معیشت خانواده خود نیز کمک قابل  توجهی کنند. 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه کار نظارت، آموزش و هدایت فرش‌بافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان ‏این نهاد انجام می‌شود، افزود: بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و ‏سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند که از نظر تأمین مواد اولیه، نظارت بر تولید فرش، برگزاری کلاس‌های ‏آموزشی دوره‌ای مورد حمایت قرار می‌گیرند. 

نخعی خاطرنشان کرد: در سال جاری نیز با همکاری بافندگان و اساتید فرش استان آذربایجان شرقی در حال آموزش و توسعه بافت فرش با گره ترکی هستیم که سبک جدیدی دربین مددجویان استان است.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • اختیارات درویش محدود شد؛ سایه ناظر مالی روی امضاهای مدیرعامل پرسپولیس
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت