Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل گفت: کمیته پیشگیری از تخلفات شهری توانسته است روند ساخت و ساز‌های غیر مجاز در شهر اردبیل را که در طول سه سال قبل از ۱۳۹۱ بالغ بر ۳۰۰۰ واحد مسکونی غیر مجاز بود مهار کند و این رقم را به ۲۰۵ در طول پنج سال اخیر کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل کمیته پیشگیری از تخلفات شهری با محوریت ساماندهی و مدیریت دست فروشان و میوه فروشان سیار وانت‌ها، استفاده صاحبان ماشین الات سنگین از پارکینگ ماشین آلات سنگین در حومه شهر و مقابله با ساخت و ساز‌های غیر مجاز با حضور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، شهردار اردبیل، فرماندهی انتظامی شهرستان اردبیل و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی در محل ساختمان مرکزی دادگستری کل استان برگزار گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  دراین جلسه یوسف خدادادی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان اردبیل با اشاره به برخی از مهمترین معضلات شهر اردبیل گفت: حاشیه نشینی و ساخت و ساز‌های غیر مجاز یکی از معضلات اساسی است که به علت عدم وجود امکانات مناسب در آن و نیز عدم اجرای برنامه‌های فرهنگی در این مناطق بستر مناسبی برای بروز انواع آسیب‌های اجتماعی را فراهم می‌آورد.

وی گفت: بنا به اهمیت موضوع، مدیریت واحد پیشگیری از تخلفات شهری به همت، ابتکار و نظارت دادگستری استان و با عضویت ۱۶ دستگاه اجرایی با محوریت شهرداری اردبیل در سال ۱۳۹۱ راه اندازی شد.   خدادادی افزود: موفقیت روز افزون این کمیته در پیشگیری از تخلفات شهری بسیار موفقیت آمیز بوده بطوریکه این کمیته توانسته است روند ساخت و ساز‌های غیر مجاز در شهر اردبیل را که در طول سه سال قبل از ۱۳۹۱ بالغ بر ۳۰۰۰ واحد مسکونی غیر مجاز بود مهار کند و این رقم را به ۲۰۵ در طول پنج سال اخیر کاهش دهد.

وی افزود: موفقیت این امر موجب شده تا طرح کمیته پیشگیری از تخلفات شهری که به ابتکار دادگستری اردبیل برای اولین بار در کشور راه اندازی شده است بعنوان طرح ملی مورد استقبال سایر استان‌های کشور نیز قرار گیرد.

این مقام قضایی به لزوم ساماندهی و مدیریت دست فروشان و میوه فروشان سیار وانت‌ها به عنوان یکی دیگر از عومل اصلی در کاهش معضلات شهری اشاره کرد و ادامه داد: ساماندهی دست فروشان و رفع سد معبر از خواسته‌های به حق مردم و بازاریان است که با توجه به نزدیک شدن به ماه‌ها و روز‌های پایانی سال و احتمال افزایش دست فروشان در سطح شهر، مقابله با رفع سد معبر و ساماندهی دست فروشان به منظور تأمین امنیت، آرامش و زیبایی شهر بسیار مهم است و شهرداری اردبیل بعنوان متولی اصلی این موضوع بایستی تمام توان خود را باهمکاری سایر دستگاه‌های متولی بکار گیرد تا آنچه خواسته مردم است محقق گردد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان به راه اندازی پارکینگ ماشین آلات سنگین که مدتی پیش به همت دادگستری اردبیل در حومه شهر افتتاح شد اشاره کرد و افزود: مقدمات لازم برای اطلاع رسانی به کلیه دارندگان ماشین آلات سنگین به منظور عدم تردد در معابر شهری صورت گرفته است تا صاحبان و مالکان این ماشین آلات از ظرفیت به وجود آمده نهایت استفاده را ببرند و از تردد در سطح شهر که موجب نارضایتی و سلب آرامش مردم می‌شود خودداری نمایند.

شهردار اردبیل نیز در این جلسه از اقدامات دستگاه قضایی استان به ویژه از طرح کمیته پیشگیری از تخلفات شهری و راه اندازی آن در اردبیل که موجب پیشرفت بسیار امورات در ساماندهی امورات شهری شده است قدردانی کرد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۴۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی ابراهیم فرقانی اظهار کرد: با دستور دادستانی شهرستان تبریز در اجرای احکام موضوع تبصره ۲ ماده ۱۰ در اراضی کشاورزی سردرود و آرپادره‌سی شهرستان تبریز ۳۳ مورد تغییر کاربری اراضی تخریب، قلع وقمع و زمینها به وضع سابق برگشت.

وی با بیان اینکه به منظور حمایت از بخش کشاورزی و تولیدات داخلی، از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در شهرستان تبریز جلوگیری می‌شود تاکید کرد: اراضی کشاورزی به عنوان ثروت و امانت جامعه برای نسل‌های آتی است و کسانی که از این ثروت و هدیه الهی استفاده می‌کنند، همواره موظف‌ هستند از آن به طور صحیح بهره‌برداری و در حفظ و حراست از آن تلاش کنند.

فرقانی با اشاره به این که تجاوز به اراضی ملی و کشاورزی تجاوز به حقوق همه مردم به ویژه نسل آینده این کشور است خاطرنشان کرد: هرگونه تصرف و ساخت و ساز‌های غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی موجب اخلال در خودکفایی کشور در بخش کشاورزی و رواج بیکاری در جامعه خواهد شد.

وی با بیان اینکه اراضی کشاورزی بستر تولید غذای شهروندان است ادامه داد: برای حفظ اراضی کشاورزی و تامین امنیت غذایی مردم این روند در طول سال با جدیت ادامه دارد و گامی برای حفظ قدرت تولید و نیز مبارزه با سودجویان و زمین خواران است.

فرقانی اضافه کرد: صدور مجوز یا پروانه ساخت وساز در اراضی کشاورزی و نیز واگذاری خدمات زیربنایی توسط دیگر نهاد‌ها بدون استعلام و دریافت مجوز از جهادکشاورزی ممنوع است و افراد و دستگاه‌های متخلف طبق قانون به محاکم قضائی معرفی خواهند شد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان تبریز گفت: گشتهای مدیریت جهادکشاورزی شهرستان تبریز با بررسی مستمر و حضور فعال در عرصه‌های کشاورزی و نیز گزارش‌های دریافتی از سامانه ۱۳۱، مزارع و باغ‌ها را رصد می‌کنند و با هرگونه اقدام غیرمجاز برابر قانون برخورد خواهند کرد.

 

دیگر خبرها

  • وزیر دادگستری: لایحه جامع وکالت در دست تدوین است/ اجباری‌شدن وکیل در دعاوی
  • «کاهش تخلفات و کنترل جدی ساخت و سازها» اولویت مدیریت شهری است
  • برای کاهش تخلفات شهری باید تغییر نگاه جدی صورت گیرد
  • رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج
  • در حوزه تخلفات شهری بیش از ۱۱۳۷ مورد تخریب و جمع‌آوری صورت گرفت
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • فیلم| تخلفات صنفی طلا فروشان تبعات دارد
  • ۲۷ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در مزارع آمل تخریب شد
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز