Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-07@03:23:50 GMT

سیف: آمریکا همچنان مانع تراشی می کند

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۴۹۲۵۵

سیف: آمریکا همچنان مانع تراشی می کند

پول‌نیوز - رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر اینکه برجام یک سند بین المللی با هدف برقراری آرامش، ثبات و امنیت است، گفت: بانک ها در مورد رابطه با ایران احتیاط دارند و کارشکنی های آمریکا نیز ادامه دارد.

ولی اله سیف در دیدار میکاییل کلوربرشتولد سفیر آلمان که عصر دیروز انجام شد، با اشاره به حمایت این کشور از برجام گفت: روابط سیاسی دو کشور در سطح مطلوبی قرار دارد هرچند روابط اقتصادی همگام با آن پیش نرفته است؛ بانک‌ها در مورد رابطه با ایران احتیاط دارند و کارشکنی‌های آمریکا نیز ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: ما باید شرایط را به گونه‌ای شفاف و ریسک‌ها را تحلیل کنیم که به تقویت روابط کمک کند؛ برجام یک سند بین‌المللی با هدف برقراری آرامش، ثبات و امنیت است، اروپا این هدف را به خوبی درک کرد اما آمریکا همچنان مانع تراشی می‌کند.

رئیس شورای پول و اعتبار با تاکید بر اینکه روابط بانکی پیش‌نیاز روابط اقتصادی است، تصریح کرد: هر دو طرف باید تلاش کنند تا مشکل روابط بانکی حل شود؛ ایجاد قرارداد فاینانس در واقع دومین گام پس از برقراری روابط کارگزاری بانکی است. اکنون ما بانک‌های ایرانی را از نظر استانداردها طبقه‌بندی کرده‌ایم و بانک مرکزی می‌تواند با معرفی آنها و کنترل ریسک‌ها اطمینان نسبی را به بانک‌های آلمانی بدهد.

سیف برگزاری سمینار هفته فاینانس فرانکفورت را فرصتی مناسب برای ایجاد شناخت بیشتر از ایران دانست و بیان کرد: با توجه به روابط خوب و قدیمی ایران و آلمان تنظیم روابط بانکی و مکانیسم تسویه مبادلات امکان‌پذیر خواهد بود.

سیف تاکید کرد: روابط می‌تواند تسهیل شود و هر دو طرف باید از این هدف حمایت کنند. بانک های ایرانی به افتتاح شعبه در آلمان علاقه‌مندند و آن را بر دیگر کشورهای اروپایی ترجیح می‌دهند. ایران در جلسه آینده گروه ویژه اقدام مالی ( FATF ) اقدامات مثبت خود را توضیح می‌دهد و ما انتظار داریم آلمان و اروپا از ایران حمایت کنند تا تصمیم‌گیری‌ها به دور از سیاست‌زدگی باشد.

رئیس کل بانک مرکزی، با اشاره به بهره مندی ایران از نیروی کار جوان و تحصیل کرده اظهار کرد: ایران در مرکز بازار مصرف 400میلیونی قرار گرفته است؛ ترکیب تکنولوژی خوب آلمان با این فرصت‌ها و امکانات نتایج موثری خواهد داشت، رشد اقتصادی آلمان با ایران قابل مقایسه نیست زیرا که کشور آلمان از تمام ظرفیت‌های خود استفاده کرده و این در حالی که بسیاری از ظرفیت های ایران دست نخورده باقی مانده‌ است.

**سیاست آمریکا ایجاد فضای نااطمینانی است

میکاییل کلوربرشتولد سفیر آلمان ایران نیز در این دیدار با بیان اینکه شرایط برای بهبود بیش از پیش روابط اقتصادی دو کشور مهیاست، گفت: ایران رشد اقتصادی بسیار خوبی داشت که برای ما رویایی است، در این مسیر نیز آلمان تلاش می‌کند به ایران کمک کند تا اثرات مطلوب این رشد برای مردم عادی ملموس شود.

وی با تایید نظرات سیف درباره سیاست های آمریکا گفت: ترامپ سیاست ایجاد فضای نبود اطمینان و ابهام در مورد ایران را دنبال می‌کند و من عقیده دارم در ماه می آینده (فروردین - اردیبشت 97) نیز همین روال ادامه خواهد یافت؛ همانطور که می‌دانید فضای ابهام و بی‌اعتمادی برای اقتصاد سم است، در این حالت ما دو وظیفه حفظ برجام و اجرای برجام را بر عهده داریم به شکلی که مردم عادی اثرات آن را احساس کنند.

میکاییل کلور برشتولد با بیان اینکه آلمان می‌تواند نقش موثری در اقتصاد ایران داشته باشد، عنوان کرد: مردم ایران به محصولات آلمانی علاقه دارند و ما باید راه‌های جدیدی برای رفع موانع پیدا کنیم. ایتالیایی‌ها در این زمینه از ما سریع تر عمل کرده اند، ما از هرگونه بهبود روابط استقبال می‌کنیم و امیدواریم بازگشت تحریم‌ها هیچگاه اتفاق نیفتد.

سفیر آلمان در تهران تاکید کرد: از پیشرفت های ایران در زمینه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم اطمینان داریم، علاوه بر این ایران رشد اقتصادی بسیار خوبی داشت که برای ما رویایی است.

وی افزود: معتقدیم شرایط برای بهبود بیش از پیش روابط اقتصادی دو کشور مهیاست و در این مسیر نیز آلمان تلاش می‌کند به ایران کمک کند تا اثرات مطلوب این رشد برای مردم عادی ملموس شود.
در پایان این دیدار، سیف ضمن اشاره به ملاقات خود با رئیس کل بانک مرکزی آلمان در اجلاس صندوق بین المللی پول (IMF) و همچنین در فرانکفورت از همتای خود برای دیدار از ایران و بانک مرکزی دعوت کرد.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۹۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، مطابق آمار وزارت راه و شهرسازی در قالب طرح نهضت ملی مسکن هم‌اکنون ۲.۵ میلیون واحد نهضت ملی مسکن مراحل ساخت خود را آغاز کرده و از این تعداد ۱.۸ میلیون سرپرست خانوار برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده‌اند. ۰.۷ میلیون متقاضی نیز در حال طی مراحل اولیه برای معرفی به نظام بانکی هستند.

بیشتر بخوانید: پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن از سوی وزیر کار

از طرفی از ۱.۸ میلیون متقاضی نهضت ملی مسکن که جهت دریافت تسهیلات به نظام بانکی معرفی شدند، کمتر از ۰.۸ میلیون متقاضی موفق به انعقاد قرارداد تسهیلات با بانک شده‌اند.

به معنای دیگر این آمار آن است که ۵۵ درصد از متقاضیان واجد شرایطی که مراحل آماده‌سازی زمین و تسهیلات را در بانک طی کردند، موفق به انعقاد قرارداد با بانک نشده‌اند.

نکته مهم اینکه انعقاد قرارداد با نظام بانکی به معنای دریافت تسهیلات نیست و تا زمانیکه وام متقاضی به دست برسد راه طولانی وجود دارد.

مطابق قانون جهش تولید مسکن، نظام بانکی مکلف به پرداخت سالانه ۲۰ درصد از تسهیلات خود به بخش مسکن است اما در طول ۳ سال گذشته عملکرد بانک‌ها با تعهدات قانونی فاصله دارد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1229488 برچسب‌ها مسکن ملی

دیگر خبرها

  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • استقبال گسترده از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها
  • استقبال بالا از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»