Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام معتمدی از انتشار فراخوان «خاطره نگاری تشکیلاتی» توسط دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان خبر داد.

حجت الاسلام رمضانعلی معتمدی، مسوول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: امروزه ضرورت عملکرد سازمانی و منظم مجموعه های فرهنگی بر کسی پوشیده نیست و این مهم فقط و فقط با یادگیری اصول، فنون و مهارتهای کار گروهی و تشکیلاتی حاصل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: طی سالیان گذشته تکثر و تنوع فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد در اقصی نقاط کشور گسترش یافته است ولی آنچه طی مشاهدات و مصاحبه های مختلف با فعالان این حوزه واضح است توجه به تشکل سازی و کار جمعی است.

 

حجت الاسلام معتمدی با تاکید بر اینکه این حرکت عظیم انقلابی در مساجد جز با کار تشکیلاتی و منظم ثمربخش نخواهد بود، افزود: منابع انسانی هر سازمان که به حق از آن با عنوان سرمایۀ انسانی یاد می شود، ارزشمندترین بخش هر سازمان است؛ به طوری که تلاش اکثر سازمان ها برای این است تا از طریق به کارگیری سرمایۀ انسانی، بیشترین بهره وری را عاید سازمان خود نمایند.

 

مسوول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان گفت: مسئله ای که در زمینه منابع انسانی دست به گریبان سازمان های فرهنگی مذهبی این است که با رفتن هر نیروی با تجربه از سازمان، آن فرد همه تجربیات چندساله اش را با خود می برد و سازمان با نفرات جدید، گویی از صفر شروع به کار می کند و این کار هزینه های بسیاری را به مجموعه تحمیل می کند.

 

وی با اشاره به اینکه راهگشای حل این مسئله چیزی جز انتقال تجربیات از طریق «تجربه نگاری و ثبت خاطرات» نیست، اظهار داشت: این راهکار را امیرالمؤمنین علی(ع) قرنها پیش، از آن یاد کرده و آن را رمز و کلید موفقیت عنوان کرده اند.

 

حجت الاسلام معتمدی اظهار داشت: دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان در تلاش است با استفاده از تجارب مشابه در سایر نهاد های انقلابی کشور با ثبت تجربیات ائمه جماعات، مدیران مسئول و سایر ارکان تشکیلاتی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور و انتقال آن به مسئولان جدید، راه را برای مدیران و فعالان فرهنگی جدید هموارتر نماید و این فراخوان تلاشی در همین زمینه است.

 

گفتنی است کلیه افراد در بیان موضوعیت خاطرات و تجارب تشکیلاتی خود آزاد هستند ولی به منظور هدایت افکار دسته بندی زیر ارائه می گردد.

 

جذب اعضا و سازماندهی تشکیلاتی، تقسیم کار و مسئولیت سپاری

جذب منابع مالی و روش های آن بویژه کمک های مردمی و خودکفایی

برگزاری فعالیت های فرهنگی

مقابله با آسیب های اجتماعی با محوریت مسجد

برگزاری اردوهای فرهنگی تشکیلاتی

کارآفرینی فرهنگی و اقتصاد مقاومتی

فعالیت های تربیتی و مربی محور

هم افزایی میان نهاد های فرهنگی (امام جماعت، هیات امنا، بسیج، مدرسه محل و...)

مدیریت تعارضات درون تشکیلاتی

مدیریت روابط میان فردی و درون گروهی

روابط عمومی، تبلیغات و فضای مجازی

ارتباط میان واحد برادران و واحد خواهران

رصد و پایش فرهنگی در سطح محل

 

آخرین مهلت ارسال تجربیات تا 18 اسفند ماه 1396 است و آثار برتر با نام افراد و کانون آنها منتشر خواهد شد. همچنین به آثار برتر به قید قرعه  کمک هزینه مشهد مقدس اهدا می شود.

علاقه مندان می توانند تجربیات و خاطرات خود را ترجیحا در یک صفحه A4 با فونت B Zar سایز 14 به صورت تایپ شده همراه با مشخصات کامل شناسنامه ای و اطلاعات تماس خود از طریق ایمیل masajed@chmail.ir ارسال کنند یا مطالب خود را از طریق نشانی الکترونیکی http://ravagh.ir/index.aspx?pid=7&retUrl=/index.aspx?pid=10465 و پس از عضویت در سایت رواق با درج مشخصات کامل شناسنامه ای و اطلاعات تماس خود ارسال کنند.

 

پایان پیام/121

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۹۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار

«علی محمد قادری»، با اشاره به بهره‌گیری سازمان بهزیستی از ظرفیت مساجد، بیان کرد: سازمان بهزیستی در اجرای برنامه ها تلاش دارد که از سازه زنده جهان اسلام یعنی مساجد بهره مند شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه مسجد مکان مقدس و خانه خدا است، تصریح کرد: خوشبختانه یک وفاق جدی اتفاق افتاده است و ما فعالیت های خودمان را معطوف به حضور در مسجد نموده‌ایم، زیرا که فعالیت در مساجد مشمول برکات بسیاری است.

وی ادامه داد: به همین دلیل سازمان بهزیستی از ظرفیت خانه های خدا برای رسیدگی به مسائل و مشکلات بانوان سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت و نیز تسهیل‌گری امورات آنها استفاده می‌کند.

قادری افزود: همچنین در قالب طرحی، رسیدگی به وضعیت و مشکلات افراد دارای معلولیت را در مساجد مورد توجه قرار دادیم و بنا داریم که این جلسات را در سال جدید در ۵۰۰ مسجد برگزار نماییم.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • خاطره‌ای که حال ساکت را خوب می‌کند
  • نمایشگاهی از نیم قرن تلاش برای احیای جلفا
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان
  • اجرای ۱۲ عنوان برنامه ویژه هفته فرهنگی اصفهان در پایانه‌های مسافربری
  • تاکنون ۱۰۰ هزار جلد مصحف شریف در طرح ملی نورباران جمع آوری شده است