Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری - ایرنا - معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی افزایش قیمت حامل های انرژی را در بودجه سال 97 کارشناسی شده و هدفمند توصیف کرد و گفت : مخالفت با این افزایش به صلاح کشور و مردم نیست .

حسین میرشجاعیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در ساری ابراز امیدواری کرد که با وجود مخالفت اعضای کمیسیون تلفیق بودجه به افزایش حامل های انرژی ، نمایندگان خانه ملت در صحن علنی با پیشنهاد دولت موافقت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت : دولت قرار است آنچه را که از محل افزایش قیمت حامل های انرژی به دست می آورد ، صرف ایجاد اشتغال کند.
دولت دوازدهم در لایحه بودجه سال 97 پیشنهاد کرد که قیمت بنزین از یکهزار تومان کنونی به یک هزار و 500 تومان و قیمت گازوئیل از 300 به 400 تومان افزایش یابد ولی سخنگوی کمیسیون تلفیق اعلام کرد که اعضای این کمیسیون به خاطر بار تورمی احتمالی ، با افزایش قیمت حامل های انرژی در سال آینده مخالفت کرده اند.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارائی گفت : بنده به عنوان کارشناس اقتصادی معتقدم بر اساس سناریوئی که دولت برای افزایش قیمت حامل های انرژی پیش بینی کرده ، این افزایش اثر تورمی خاصی نخواهد داشت.
وی افزود : تحلیل های کارشناسی مجموعه وزارت اقتصاد و دارایی این بوده که افزایش 500 تومانی قیمت بنزین 100 تومانی گازوئیل حدود یک و نیم درصد تورم را بالا می برد .
میرشجاعیان گفت : بانک مرکزی نیز بررسی کرده است که افزایش قیمت های حامل انرژی حداکثر بار تورمی 2 درصدی خواهد داشت.
وی خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت : افزایش قیمت حامل های انرژی نه تنها بار تورمی قابل توجهی نخواهد داشت ، بلکه منابعی که از این محل به دست می آید ، صرف افزایش اشتغال می شود و جلوی افزایش نرخ ارز را هم می توان گرفت .
معاون وزیر امور اقتصادی و دارائی توضیح داد : به هر حال نرخ ارز با توجه به تفاوت قیمت داخل و خارج از کشور باید تعدیل شود و انجام این کار مستلزم داشتن منابع بهتری است.
** هشدار در باره شکاف قیمت انرژی داخلی و بین المللی
میرشجاعیان همچنین یکی از تبعات مخالفت با افزایش قیمت حامل های انرژی در کشور را افزایش شکاف قیمتی با وضعیت بین المللی دانست و گفت : شکاف قیمت انرژی های کشور نسبت به قیمت فوب خلیج فارس در حال افزایش است و مخالفت با قیمت پیشنهادی دولت از این لحاظ هم کاملا اشتباه است .
وی افزود : شکاف بیشتر بین قیمت کنونی حامل های انرژی با قیمت فوب خلیج فارس به نفع اقتصاد ایران نیست و تعدیل آرام به نفع عموم مردم خواهد بود.
او نتیجه گیری کرد : چنانچه اکنون با پیشنهاد دولت مخالفت شود ، همین مجلس سال آینده مجبور می شود افزایش بیشتر قیمت حامل های انرژی را مصوب کند.
میرشجاعیان به مصوبه سال های گذشته مجلس مبنی بر افزایش 10 درصدی سالانه قیمت حامل های انرژی اشاره کرد و گفت : چون این مصوبه به هر دلیلی اجرایی نشد سبب شد تا در یک دوره به یکباره شاهد افزایش ناگهانی و زیاد قیمت حامل های انرژی باشیم که به نظر من این یک تصمیم احساسی دولت و مجلس گذشته بود.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، با حضور معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در ساری ، سامانه دریافت ، رسیدگی و پاسخگویی به شکایات متقاضیان مجوزهای کسب و کار (دادور) در مازندران راه اندازی شد.
با راه اندازی این سامانه ، مشخص می شود متقاضی چه نوع مجوزی درخواست کرده ، مربوط به کدام دستگاه بوده و استعلام ها در چه مرحله ای قرار دارد و زمان مقرر پاسخگویی چه زمانی است .
سامانه ' دادور ' به عنوان کارتابل الکترونیکی به صورت آنلاین از سوی وزرا و معاون اول رئیس جمهوری نیز رصد می شود ، و فرایند صدور مجوز و پاسخگویی به استعلام ها نیز به صورت استانی مورد بررسی قرار می گیرد.
خبرنگار : سید رضا هاشمی کروئی ** انتشار دهنده: حسن فلاحتی
6990/1654

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۲۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون اهمیت دیپلماسی فعال انرژی ایران در دولت سیزدهم که منجر به توسعه تجارت انرژی ایران شد؛ افزود: یکی از مهم ترین بخش های دولت که اقدامات مهمی در جهت رفع تحریم ها و خنثی کردن اثرات آن بر اقتصاد ایران داشته است؛ صنعت نفت و گاز بوده است. به پشتوانه این رویکرد کلیدی دولت سیزدهم در زمینه بازطراحی تجارت انرژی ایران، امروز توانستیم که مسیر خنثی سازی تحریم ها را پیش ببریم و نفت خام و گاز طبیعی بیشتری به فروش برسانیم و در این زمینه توانستیم به سطح خوبی از تولید و صادرات نفت خام برسیم و رکوردهای قبلی در زمان تحریم ها نیز بشکنیم و به نوعی رکوردشکنی تاریخی نیز داشته باشیم.

به گفته عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس سیاست هایی همچون تولید بار اول و تمرکز توسعه زنجیره ارزش محصولات صنعت نفت از سیاست های اصلی و درستی است که توسط دولت سیزدهم در زنجیره ارزش نفت و گاز به اجرا گذاشته شد. این اقدام علاوه بر اینکه توانست زمینه ساز صادرات خدمات فنی و مهندسی ایرانی به ونزوئلا شود و سهامداری ایران در پالایشگاه های فراسرزمینی را به سرانجام برساند؛ در زمینه نیاز به واردات تجهیزات راهبردی صنعت نفت و گاز ایران نیز کمک چشم گیری کرد و از همین رو علاوه بر کاهش ارزبری از محل رشد صادرات نفت خام ایران به ارزآوری بیشتر برای کشور منجر شد و وابستگی ما را به دیگران کاهش داد. از سوی دیگر، تمرکز بر توسعه و تکمیل زنجیره ارزش نفت و گاز کشور، منجر به تولید محصولات نهایی با ارزش افزوده بالاتر و اشتغال آفرینی برای متخصصان کشور خواهد شد که از اهمیت اساسی برخوردار است.

میرتاج الدینی گفت: در حال حاضر، در بسیاری از زمینه ها مواد اولیه را صادر می کنیم. در حالی که مجبوریم محصولات نهایی ساخته شده از همین مواد اولیه را با قیمت بالایی به کشور وارد کنیم. این شرایط به ضرر کشور است و دولت را از درآمدهای ارزی محروم می کند. اعمال سیاست هایی مانند در نظر گرفتن معافیت های مالیاتی هدفمند از صنایعی که در حوزه تولید محصولات نهایی فعالیت می کنند، می تواند در راستای توسعه زنجیره ارزش محصولات اثرگذار باشد.

میرتاج الدینی تأکید کرد: هدف از تحریم صنایع نفت و گاز کشور این بود که اقتصاد کشور فلج شود. اما با سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود توانستیم به خنثی سازی تحریم ها بپردازیم. در نهایت این سیاست گذاری های درست ما را به رکوردزنی در فروش نفت خام کشور رساند. به نحوی که رشد اقتصادی 5.4 درصدی را تجربه کردیم و فروش نفت کشور را تا حد زیادی به رکورد سال های قبل از تحریم نزدیک کردیم.

دیگر خبرها

  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!