Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: هشتمین گزارش سه ماهه اجرای برجام به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارائه شد.

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه با اعلام تقدیم هشتمین گزارش سه ماهه اجرای برجام گفت: در اجرای تبصره یک قانون «اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام مصوب ۹۴/۷/۲۱ مجلس شورای اسلامی»، هشتمین گزارش سه ماهه اجرای برجام (۲۶ مهر لغایت ۲۶ دی ۹۶) توسط وزارت امور خارجه به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی افزود: این گزارش در ۴ بخش موانع و چالش ها، پیگیری مطالبات جمهوری اسلامی ایران و اقدامات وزارت امور خارجه،  آخرین تحولات در حوزه رفع تحریم ها و آخرین تحولات در حوزه فعالیت های هسته ای، سازماندهی و ارائه شده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص محتوای این گزارش گفت: همانطور که در گزارش پیشین نیز اشاره شده بود، در این گزارش، به اقدام رئیس جمهور آمریکا در روز ۲۱ مهر ۹۶، در تبعیت از قانون داخلی سال ۲۰۱۵ این کشور موسوم به «اینارا» (بررسی توافق هسته ای ایران)، مبنی بر خودداری از اعلام پایبندی کشورمان به برجام، که با بی اعتنایی به گزارش های مکرر آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد اجرای تعهدات توافق هسته ای توسط ایران و در یک رویکرد سیاسی انجام شد، اشاره نموده و تصریح شده است که با اینکه این تصمیم رئیس جمهور آمریکا، فی النفسه موضوع و تصمیم داخلی این کشور است و تاثیری بر وظیفه آمریکا در اجرای تعهدات بین المللی دولت آمریکا در چارچوب برجام ندارد، ولی این اقدام یکجانبه و با سوء نیت، می تواند موجب تشدید فضای تردید و در نتیجه اثرگذاری منفی بر بهره مندی کامل ایران از برجام شود؛ با این وجود، همچنین به این موضوع اشاره شده است که این اقدام کاملاً سیاسی دولت آمریکا، موجب عکس العمل جامعه ی جهانی و به طور ویژه سایر کشورهای طرف برجام شده و همه آنها همراه با اکثریت غالب دیگر کشورهای عضو جامعه بین المللی، با اشاره به پایبندی کامل ایران به تعهدات خود وفق برجام خواهان اجرای کامل برجام توسط دولت ایالات متحده آمریکا شده اند.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین ضمن اعلام اینکه متن کامل هشتمین گزارش سه ماهه به زودی منتشر خواهد شد، اظهار کرد:  در هشتمین گزارش ارائه شده به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به هفتمین نشست کمیسیون مشترک برجام در تاریخ ۹۶/۹/۲۲ و تاثیر اقدامات سیاسی دولت آمریکا بر فضای این نشست نیز پرداخته شده است.

باشگاه خبرنگاران

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۸۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست

وحید جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید ضمن تشکر از مجاهدت‌های خاموش متخصصین و تلاشگران وزارت دفاع و خداقوت به نیرو‌های مسلح به جهت پاسخ دندان شکن به رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق گفت: در بازدیدی که امروز توسط اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع صورت گرفت پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی بارز و نمایان بود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: طی جلسه‌ای که با مسئولان وزارت دفاع در حوزه اینده و نیاز‌های صنعت دفاعی برگزار شد، تصمیماتی اتخاذ شد که برای تقویت نیرو‌های مسلح و حمایت مجلس از صنعت دفاعی اجرایی خواهد شد.

اعضای کمیسیون امنیت ملی بر لزوم حمایت از برنامه فضایی و موشکی وزارت دفاع و ارزش افزوده قابل توجه این فناوری‌ها هم در بعد علمی و فناورانه و هم در بعد بازدارندگی و اقتدار دفاعی تاکید نمودند.

سردار طلایی نیک معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی راهبردی و امور مجلس وزارت دفاع در جریان این بازدید با اشاره به تعامل بسیار نزدیک و حمایت‌های بسیار موثر نمایندگان مجلس به خصوص اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع گفت: این حمایت‌ها در جدیدترین مصوبه مجلس که قانون تشکیل سازمان پژوهش، علوم و نوآوری‌های دفاعی است مشخص است که یک ظرفیت جدید برای توسعه علوم دفاعی و پشتیبانی‌های دانش پایه و مرز شکنی دانش در حوزه فناوری‌های دفاعی را بیش از گذشته برای کشور فراهم می‌کند.

سازمان سپند از سال ۱۳۸۹ به پیشنهاد شهید فخری زاده تشکیل شده و در حال حاضر هم فعالیت دارد، اما زیرساخت قانونی برای فعالیت آن امر لازمی است که به تازگی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • سخنگوی عرب زبان وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد
  • پاکستان رویکرد حقوق بشری مغرضانه آمریکا را زیر سوال برد
  • واکنش آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی
  • مدد الهی نظامیان متجاوز آمریکا را در طبس زمین‌گیر کرد
  • بیانیه وزارت امور خارجه به مناسبت فرارسیدن سالروز واقعه طبس
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • آمریکا برای سه «هکر ایرانی» ۱۰ میلیون دلار پاداش تعیین کرد
  • روزنامه‌نگاری که دیپلمات نبود
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم