Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه دو کشور ایران و پاکستان از ظرفیت­‌‌های بالایی در حوزه‌های علمی، فناوری و صنایع دفاعی برخوردارند، تاکید کرد: همکاری­‌‌های دفاعی، علمی و فناوری ایران و پاکستان توسعه می‌یابد.امیر سرتیپ امیر حاتمی پس از پایان مذاکرات و در مراسم امضای بیانیه همکاری‌های مشترک با وزیر تولیدات دفاعی پاکستان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان به ­عنوان دو کشور مهم و اثرگذار در تحولات منطقه و جهان اسلام از اشتراکات تاریخی، فرهنگی و دینی عمیقی برخوردارند، گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران همواره بر توسعه روابط با کشورهای اسلامی و همسایه به ویژه کشور دوست و برادر پاکستان در تمامی عرصه­‌‌های روابط دوجانبه و منطقه‌ای تاکید دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سفرهای متقابل مقامات دفاعی و نظامی دو کشور را مهم ارزیابی کرد و آن ­­را زمینه‌‌ساز توسعه روابط دو جانبه در همه بخش­‌‌ها دانست و اظهار داشت: خوشبختانه طی ماه­‌‌‌های اخیر تحرکات و رایزنی­‌‌های بسیار خوبی بین نیروهای مسلح در زمینه روابط دفاعی و نظامی دو کشور صورت گرفته است.

وزیر دفاع سفر مقامات و فرماندهان نظامی کشور پاکستان به ایران را در توسعه همکاری­‌‌های دفاعی و نظامی و تحکیم ثبات و امنیت منطقه مهم ارزیابی و تصریح کرد: گفت‌وگوها و دیدگاه‌‌های مشترک، خوب و سازنده‌ای با برادر عزیزم رانا تنویر حسین، وزیر تولیدات دفاعی پاکستان درخصوص مسائل منطقه، مبارزه با تروریسم، ضرورت عدم مداخله کشورهای فرامنطقه­‌‌ای در تحولات منطقه و... داشتیم و امیدواریم با همفکری و تشریک مساعی نیروهای مسلح دو کشور بتوانیم امنیت را در مناطق مرزی مشترک بیش از پیش تثبیت و تحکیم کنیم.

حاتمی با بیان اینکه در این دور از مذاکرات، هر دو طرف بر این امر تاکید داشتند که افراط‌گرایی‌زاده سیاست‌‌‌های غلط و مداخله‌‌جویانه برخی قدرت­‌‌ها به ویژه آمریکا در منطقه غرب آسیاست، خاطرنشان کرد: بهترین راه‌‌حل برای خروج از این مداخلات تقویت همکاری بر مبنای احترام متقابل میان کشورهای منطقه است.

وی با بیان اینکه دو کشور از ظرفیت­‌های بالایی در صنایع دفاعی برخوردارند که بخشی از این پیشرفت‌‌ها ناشی از تحمیل تحریم­‌‌های اعمال شده از سوی غربی‌ها علیه ایران و پاکستان است، ابراز داشت: در این مذاکرات توافق کردیم مبادله هیات‌‌های کارشناسی و فنی برای شناخت متقابل و بیشتر ظرفیت­‌‌ها و تنظیم همکاری­‌‌های موثر و پایدار در حوزه صنایع دفاعی در دستورکار قرار گیرد.

وزیر دفاع فعال شدن کمیسیون مشترک همکاری­‌‌های دفاعی بین ایران و پاکستان را یکی دیگر از موضوعات این دور از مذاکرات اعلام کرد و ابراز داشت: امروز متن بیانیه‌‌‌ه­ایی که به اتفاق وزیر تولیدات دفاعی پاکستان امضا کردیم، ترجمان اراده سیاسی رهبران دو کشور برای توسعه همکاری­‌‌های دفاعی بر مبنای منافع متقابل خواهد بود.

حاتمی با آرزوی سربلندی برای دولت و ملت پاکستان، از رانا تنویر حسین وزیر تولیدات دفاعی، علوم و فناوری این کشور و هیئت همراه بابت حضور در جمهوری اسلامی ایران تشکر کرد.

رانا تنویر حسین، وزیر تولیدات دفاعی، علوم و فناوری نیز در این مراسم با ابراز خرسندی از مذاکرات خود با وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: پاکستان با برخورداری از اشتراکات فرهنگی، دینی و مرزهای مشترک با جمهوری اسلامی ایران، اشتیاق عمیقی برای توسعه همکاری در زمینه‌‌‌های صنایع دفاعی و نظامی با ایران دارد.

وی با اشاره به بازدید از نمایشگاه توانمندی‌‌‌های دفاعی وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران و وجود ظرفیت‌‌ها و توانمندی‌های مشترک یادآور شد: در این بازدید متوجه شدیم دو کشور در حوزه‌های فراوانی می‌‌توانند همکاری‌های خود را سازمان دهند.

وزیر تولیدات دفاعی، علوم و فناوری با اشاره به امضای بیانیه مشترک با وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: این بیانیه نشان می‌دهد کشورم علاقه فراوانی به توسعه همکاری‌‌های دفاعی با جمهوری اسلامی ایران دارد و به دنبال سازوکارهای جدیدی برای تشکیل کمیسیون مشترک همکاری دفاعی با ایران هستیم.

وی افزود: در این دور از مذاکرات با جمهوری اسلامی ایران توافق کردیم تفاهمنامه‌‌‌‌ای در زمینه توسعه همکاری‌‌‌های دفاعی، نظامی و فنی به امضاء برسانیم.

تنویر حسین در پایان با قدردانی از مهمان‌‌‌نوازی وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران، از امیر حاتمی برای سفر به کشور پاکستان دعوت رسمی به عمل آورد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۹۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود

آیین رونمایی از سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور با عنوان «پتروآفرین» همزمان با بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور فعالان این حوزه برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، این رویداد به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و شرکت ملی صنایع پتروشیمی با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و با حضور صنعتگران پتروشیمی، محققان و شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار خواهد شد.

بنا به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، ضرورت حمایت از فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف تقویت و رشد تولید کشور بر پایه علوم و فناوری‌های نوظهور دوچندان شده است. صنعت پتروشیمی از جمله مهم‌ترین صنایع پیشران کشور است که نقش بسزایی در توسعه اقتصاد و ارزآوری برای کشور ایفا می‌کند. به دلیل کامل نبودن زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی در کشور، بسیاری از خوراک‌های پتروشیمی از خارج از کشور وارد شده و این امر منجر به خام‌فروشی یا حداقل نیمه‌خام‌فروشی محصولات پتروشیمی در ایران شده است. 

مرکز توسعه‌ فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری همراه با ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته در نظر دارد تا با تمرکز بر این صنعت راهبردی، ضمن بررسی و شناسایی چالش‌های موجود، به شبکه‌سازی میان دانش‌بنیان‌های کشور و صاحبان صنایع پتروشیمی کمک کند.

این امر به وسیله ابزارهای حمایتی کشور که در اختیار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دارد، اعم از اعتبارات در نظر گرفته شده در قانون جهش تولید دانش‌بنیان، ساخت بار اول، اعطای تسهیلات و تضامین با عاملیت صندوق نوآوری و شکوفایی و ... انجام خواهد شد.

در پتروآفرین با نگاه دقیق به نیازهای اساسی و مشترک مجتمع‌های صنعتی پتروشیمی کشور و نیازهای بازار حال و آینده‌ پایین دستی زنجیره‌ ارزش پتروشیمی و با بکارگیری توان دانشمندان متخصص صنعت پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، گام‌هایی اساسی در مسیر توسعه‌ فناوری‌های راهبردی، ساخت تجهیزات و دانش طراحی در این صنعت برداشته می‌شود. 

همچنین، شرکت ملی پتروشیمی ایران با شبکه‌سازی میان مجتمع‌های پتروشیمی خصوصی و دولتی توسط معاونت پژوهش و فناوری و خودکفایی و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، هدایت علمی و اجرایی این طرح را به عهده خواهد داشت.  

مراسم افتتاحیه سکوی پتروآفرین در اولین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور مسئولان و بازیگران صنعت پتروشیمی کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه برگزار خواهد شد. در این مراسم نمایندگانی از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته حضور خواهند داشت و به تبادل نظر در این زمینه خواهند پرداخت.

از اهداف پتروآفرین می‌توان به مواردی همچون بومی‌سازی زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی، رفع چالش‌ها و نیازهای اساسی صنعت پتروشیمی در حوزه تجهیزات، استفاده از سازوکار اعتبار مالیاتی ذیل قانون جهش تولید دانش‌بنیان، اعطای تسهیلات و حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی و بهره‌گیری از ارتباطات بین‌المللی معاونت علمی در راستای تقویت همکاری‌های فناورانه بین‌المللی اشاره کرد.

همچنین همراه با این رویداد، قرارداد ساخت بار اول یکی از تجهیزات موردنیاز در صنعت پتروشیمی میان یک شرکت دانش‌بنیان و یک مجتمع پتروشیمی منعقد خواهد شد و از فراخوان جدید ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با عنوان «جمع‌آوری کربن» رونمایی خواهد شد. 

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، این رویداد(رونمایی از پتروآفرین)، ۱۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶:۳۰ در سالن کنفرانس شماره یک در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • وزیر امور خارجه در پانزدهمین نشست سران اسلامی: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • امام جمعه تهران: در راهبرد دفاعی ایران، توسعه و گسترش جنگ تعریف نگردیده
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • معاون وزیر دفاع جمهوری آذربایجان با سرتیپ نصیرزاده دیدار کرد
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا