Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@11:48:51 GMT

چرا باید تخم‌مرغ به‌صورت "عسلی" مصرف شود

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۶۱۸۴۶

مناسب‌ترین و زود‌هضم‌ترین و خون‌سازترین شکل پخت تخم‌مرغ به‌صورت عسلی یا نیم‌برشت است؛ برای تهیه تخم‌مرغ عسلی یا نیم‌برشت باید ابتدا آب را جوشانده سپس تخم‌مرغ را به‌مدت ۳ تا ۵ دقیقه در آن بجوشانند. آفتاب‌‌نیوز :  ارزش غذایی تخم‌مرغ شبیه گوشت است, بهترین تخم‌مرغ، آن است که بزرگ باشد و در همان روز تخم‌گذاری مصرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گرمای هوا سبب فساد سریع تخم‌مرغ می‌شود و برای جلوگیری از فاسد شدن می‌توان آن را در نمک قرار داد, طبیعت زرده آن مرکب القوی و مایل به گرمی, سفیده آن سرد و تر و پوست بیرون آن سرد و خشک است.
زرده تخم‌مرغ، مقوی قلب و مغز است همچنین سبب تقویت نیروی جنسی می‌شود؛ زرده تخم‌مرغ در شخصی که خون زیاد از او دفع شده بسیار مفید است.
تخم اردک و مرغابی و تخم‌های مشابه آن‌ها غلیظ و دیرهضم‌ هستند، بوی بدی دارند و خلط فاسد تولید می‌کنند, مناسب‌ترین و زود‌هضم‌ترین و خون‌سازترین شکل پخت تخم‌مرغ به‌صورت عسلی یا نیم‌برشت است؛ برای تهیه تخم‌مرغ عسلی یا نیم‌برشت باید ابتدا آب را جوشانده سپس تخم‌مرغ را به‌مدت 3 تا 5 دقیقه در آن بجوشانند.
تخم‌مرغی که زیاد جوشانده شود, دیر هضم می‌شود و اصلاح آن با آویشن و فلفل و نمک است, تخم‌مرغ برای مزاج‌های سرد و معده‌های ضعیف مضر است؛ در صورت ضرورت بهتر است با نمک و فلفل و سرکه بخورند که سبب لطیف شدن آن می‌شود, تمامی تخم‌ها موجب تقویت نیروی جنسی می‌شوند مخصوصاً تخم گنجشک اما مداومت بر مصرف آن زیان‌آور است.
منبع:‌ تسنیم

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۱۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات مصرف ویپ و پاد برای افراد

حمید سهراب‌پور فوق تخصص ریه‌ در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، با اشاره به برخی اخبار در رابطه با استفاده از گاز خنده برای قلیان اکسیژن و ... گفت: این موضوع مورد تکذیب پژوهشگران این طرح قرار گرفت، اساسا گاز خنده دارویی است که برای بیهوشی مورد استفاده قرار می گیرد و جای دیگری مصرف ندارد و فکر نمی کنم که وزارت بهداشت چنین اجازه‌ای حتی در مرحله تحقیقاتی داده باشد استفاده از چنین گازی برای چنین مصرفی یک اقدام غیر علمی است.

او همچنین در رابطه با ادعای برخی افراد برای استفاده از قلیان بدون استفاده از زغال و آتش برای بهبود عملکرد ریه نیز گفت: استفاده از چنین قلیانی برای بهبود عملکرد ریه نیز مبنای علمی ندارد چرا که اصلا اثر مثبتی ندارد و تنها ممکن است اثر روحی برای مصرف کنندگان داشته باشد.

وی همچنین با تأکید بر اینکه اساسا هرنوع دودی اعم از دود اسپند تا دود خودرو و ... برای ریه ضرر دارد، گفت: امروزه گرایش به قلیان در بین جوانان افزایش پیدا کرده است که آسیب آن بسیار بیشتر از سیگار است. حجم دودی که با هربار استنشاق دودی که از طریق قلیان وارد ریه افراد می‌شود با مصرف یک پاکت سیگار است.

سهراب‌پور بیان کرد: از سوی دیگر با توجه به استفاده از مواد شیمیایی برای خوشبو کردن تنباکوی قلیان، دود آن به شدت آغشته به مواد سمی و خطرناک است و بدتر از سیگار اثر سرطان‌زایی دارد. همچنین لوله و شلینگ قلیان محلی برای رشد انواع میکروب، قارچ و باکتری است و با توجه به مصرف اشتراکی قلیان خطر بیماری‌زایی برای بسیاری افراد دارد.

این فوق تخصص ریه همچنین در رابطه با مصرف انواع ویپ، پاد و سیگارهای الکترونیکی نیز گفت: این وسایلی که در داخل کشور با توجه به اعلام وزارت بهداشت از طریق قاچاق و غیر قانونی وارد کشور شده‌اند. فارغ از این موضوع حتی اگر این وسایل به صورت قانونی وارد کشور می‌شدند و استانداردهای لازم هم را عم رعایت می‌کردند، باز هم مصرف آنها عوارض خاص خود را دارند این مسأله ثابت شده که جویس‌های مورد استفاده در انواع ویپ و پاد نیز آلوده به مواد شیمایی بوده و آسیب‌رسان هستند و باید جلوی مصرف آن گرفته شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خطرات مصرف ویپ و پاد برای افراد
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟
  • مصرف این نوع قارچ‌ها باعث از کار افتادن کبد می شود
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • نصب بیش از ۲۸ هزار کنتور هوشمند در استان قزوین