Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ چارلز شوبریج، تحلیلگر مسائل امنیتی، در مصاحبه با راشا تودی گفت آمریکا در مذاکرات میان دو کره، که سئول انتظار دارد به خلع سلاح هسته‌ای شبه جزیره کره منجر شود، دخالت می‌کند.

برگزاری سومین جلسه از مذاکرات کره جنوبی و شمالی در یک هفته اخیر، پیشرفت چشمگیری در روابط سرد میان این دو کشور به حساب می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این‌که سئول از گرمی روابط دو کشور استقبال کرده است، سران 20 کشور خارجی که از آن‌ها به نام «گروه ونکوور» نام برده می‌شود و بیش از 50 سال گذشته در خلال جنگ کره از سئول حمایت کرده بودند، نسبت به این مذاکرات صلح اعلام تردید می‌کنند.

در پی تصمیم روز سه شنبه این گروه مبنی بر اعمال تحریم‌های یک جانبه شدیدتر علیه پیونگ یانگ، شوبریج گفت: «این مسئله کاملا عجیب است. در حالی که روابط میان این دو کشور در حال گرم شدن است، متحدان پیشین کره جنوبی عرصه را تنگ‌تر کرده اند و سخنان شدید‌اللحن خود را افزایش می‌دهند و سعی در تشدید تنش‌ها دارند.»

آمریکا به قطع اعلام کرده است نه تنها فشار‌های اقتصادی و دیپلماتیک بیشتری بر کره شمالی وارد خواهد کرد، بلکه برای خلع سلاح این کشور، تهدیدهای نظامی نیز در نظر خواهد گرفت. روز چهارشنبه، وزارت دفاع ملی کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «سئول و واشنگتن تعهد امنیتی خود را به دفاع از کره جنوبی با استفاده از تمام توانای‌های نظامی خود بار دیگر اعلام کرده اند.» در این بیانیه همچنین آمده است آمریکا و کره جنوبی «پذیرفته اند به استقرار دارایی‌های استراتژیک آمریکا در کره جنوبی و مناطق نزدیک به آن تا هنگامی که تهدیدها از جانب کره شمالی در جریان باشد، ادامه دهند.»

تصمیم برای تشدید تهدید‌های نظامی در حالی بیان شده است که در همان روز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، درباره احتمال رسیدن مذاکرات کره شمالی و جنوبی به هر گونه «نتیجه معنادار»، ابراز تردید کرده بود. رئیس جمهور آمریکا همچنین تهدید کرد احتمال این‌که بحران در شبه جزیره کره به طور صلح‌آمیز حل و فصل نشود «بسیار بالا» است.

این تحلیلگر مسائل امنیتی، با اشاره به این‌که در صورتی که آمریکا دست از مداخله بردارد، سئول و پیونگ یانگ می‌توانند به نتایج بهتری دست یابند، از سیاست خارجی واشنگتن انتقاد کرد.

شوبریج در مصاحبه با راشا تودی گفت: «این گفتگوها پس از آن آغاز شد که کره جنوبی آمریکا را قانع کرد مانورهای نظامی خود در شبه جزیره کره را به طور موقت متوقف کند.» وی افزود: «به نظر می‌رسد هنگامی که منافع و سیاست خارجی در یک طرف، و اقدامات آمریکا در طرف دیگر قرار گیرند، کشورهای منطقه می‌توانند دستکم تا حدی به یافتن مشکلات محلی بپردازند و به سوی منافع محلی خود، که به طور معمول صلح و ثبات است، پیش بروند.»

چین و روسیه به عنوان دو قدرت منطقه‌ای که به شرکت در نشست ونکوور که در روزهای گذشته برگزار شد نیز دعوت نشده بودند، چشم‌انداز بدبینانه واشنگتن نسبت به روند دیپلماتیک دو کره را مورد انتقاد قرار دادند. وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد کشورهایی که در این نشست در کانادا شرکت کردند، در حالی که برنامه موسوم به «توقف دوگانه» را که از جانب چین و روسیه مطرح شده است رد کردند، به راه حل دیگری دست نیافتند.

مسکو و پکن در ماه ژوئیه سال 2017، راهکاری را پیشنهاد کردند که به موجب آن، در ازای توقف مانورهای نظامی آمریکا و متحدان محلی‌اش در شبه جزیره کره، کره شمالی نیز آزمایش‌های موشکی و هسته‌ای خود را متوقف کند. واشنگتن روز سه‌شنبه در نشست ونکوور این راهکار را که «توقف دو جانبه» خوانده می‌شود، بار دیگر رد کرد.

انتهای پیام/

 

بهبود روابط کره شمالی و جنوبی در صورت دخالت نکردن آمریکا

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۳۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی دانشگاه رازی برای پذیرش و جذب تمامی استادان و دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا

محمدنبی احمدی، رئیس دانشگاه رازی گفت : در‌های دانشگاه رازی به عنوان یکی از معتبرترین دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران و جهان اسلام، به روی تمامی استادان و دانشجویان اخراج شده وقایع اخیر آمریکا و حامیان مردم مظلوم فلسطین باز است.

وی افزود: تمامی استادان و دانشجویان اخراج شده وقایع اخیر آمریکا و حامیان مردم مظلوم فلسطین می‌توانند با هجرت به ایران اسلامی، تدریس و تحصیل خود را در این دانشگاه ادامه دهند.

 احمدی تأکید کرد: دانشجویان حامی مردم مظلوم فلسطین که در روز‌های اخیر شجاعانه علیه رژیم جعلی اسرائیل به پا خاستند و از دانشگاه‌های آمریکا اخراج شده‌اند، می‌توانند با تخفیف کامل شهریه، در رشته مورد علاقه خود در دانشگاه رازی کرمانشاه به تحصیل بپردازند.

رئیس دانشگاه رازی گفت: استادان و دانشمندان دانشگاه‌های آمریکا نیز که در پی حمایت از مردم بی‌دفاع فلسطین و ابراز انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی از دانشگاه اخراج شده‌اند، می‌توانند در دانشگاه رازی تدریس کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • خانواده‌های سربازانی که در غزه می‌جنگند خواستار حمله نکردن به رفح شدند
  • پاسکاری ساخت سیل بند منجر به ورود سیلاب به داخل شهر سبزوار شد
  • جهت چرخش آب در اکوادور خط میانی کره شمالی و جنوبی (فیلم)
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • دانشگاه رازی آماده پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت / بارش و ترافیک سنگین در محورهای شمالی
  • «وعده صادق» نتیجه صبر و استقامت است
  • صدور هشدار نارنجی /بارش‌های رگباری خراسان شمالی را فرا می‌گیرد
  • اعلام آمادگی دانشگاه رازی برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • آمادگی دانشگاه رازی برای پذیرش و جذب تمامی استادان و دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا