Web Analytics Made Easy - Statcounter

همه 8 نماینده سیستان و بلوچستان حضور پررنگی در پیام رسان تلگرام دارند و بسیار تلاش می کنند تا کانال رسمی آنها همواره به روز باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از عصرهامون، فعالیت های گسترده قانون گذاران استان در شبکه های غیربومی که نقش پر رنگ آنها در اغتشاشات اخیر زمینه ساز فلیترینگ چند روزه آن شد این سئوال را به ذهن متبادر می کند که چرا نمایندگان سیستان و بلوچستان به پیام رسان های داخلی بی میل هستند و تلاشی برای استفاده از این نرم افزارها انجام نمی دهند؟


البته در جریان فیلترینگ چندروزه تلگرام برخی از نمایندگان ملت به آب و آتش زدند تا با فشار به دولت مانع ادامه دار شدن فیلترینگ تلگرام شوند که در این راه موفق هم بودند، موضعی که موید علاقمندی بهارستانی ها ار به تلگرام بیش از پیش عیان ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با این همه نباید از نمایندگانی که آنگونه تلاش کردند تا یک پیام رسان غربی از فیلتر رها شود انتظار داشت که حالا حالاها از پیام رسان های داخلی استفاده کنند.

به هر طریق بررسی کانال های رسمی بهارستانی های سیستان و بلوچستان نشان می دهد که همه 8 نماینده استان کانال رسمی خود در تلگرام را همواره به روز نگاه می دارند.

اغلب اخباری که بر روی خروجی این کانال های تلگرامی قرار می گیرد حال آنکه توسط چه افرادی بارگذاری می شود مربوط به مکاتبات و پیگیری مشکلات مردم توسط نماینده های شهرهای مختلف استان است.

در این بین کانال تلگرامی محمد باسط درازهی نماینده مردم سراوان با 3 هزار و 894 عضو در صدر قرار دارد، میانگین بازدیدهای آن در 24 ساعت به 1600 نفر می رسد این رقم البته بعد از 24 ساعت تا 3000 بار نیز می شود که از حیث بیشترین بازدید(سین) مطلب هم کانال تلگرامی نماینده سراوان پیشتاز است.

کانال تلگرامی حسینعلی شهریاری نماینده زاهدان با 2 هزار و 937 عضو رتبه دوم را از آن خود کرده، میانگین بازدیدها این کانال بعد از 24 ساعت 1700 را نشان می دهد و بعد از 24 ساعت نیز تا رقم 2000 مشاهده می رسد.

کانال رسمی محمد نعیم امینی فرد نماینده مردم ایرانشهر با 2 هزار و 475 عضو در رتبه سوم قرار گرفته و میانگین بازدید آن در 24 ساعت به 1000 نفر می رسد، البته این کانال بعد از 24 ساعت رقم 1500 بازدید برای هر مطلب را نشان می دهد.

کانال رسمی حبیب الله دهمرده نماینده مردم سیستان با 2 هزار و 301 عضو از این حیث در رتبه چهارم قرار گرفته است، البته میانگین بازدید این کانال در 24 ساعت به 1400 نفر رسیده و بعد از آن نیز مشاهده مطالب رقم 1600 را نشان می دهد.

کانال های تلگرامی عبدالغفور ایرانژاد نماینده مردم چابهار با هزار و 661 عضو، علی کرد نماینده مردم خاش با هزار و 412 عضو، احمدعلی کیخا نماینده مردم سیستان با هزار و 189 نفر و علیم یارمحمدی نماینده مردم زاهدان با 823 نفر در رتبه های پنجم تا هشتم قرار گرفته اند.

با همه این تفاسیر امروز تهدیدات پیام رسان و شبکه های اجتماعی خارجی بر کسی پوشیده نیست و به نظر می رسد مسئولین می توانند برای اعتماد سازی جامعه در استفاده از پیام رسان های داخلی پیشقدم شوند نه اینکه خودشان مشتری درجه یک خارجی ها باشند.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۷۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات

در فضای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس و با توجه به اینکه تعداد کمی از نامزد‌ها در رقابت‌ها شرکت می‌کنند ممکن است این تلقی بوجود آید که فضای انتخابات مثل دور اول پرشور و هیجانی نباشد.    طبعا مردمی که براساس اعتقاد قبلی، باور‌های سیاسی و دینی و تکلیف و وظیفه‌ای که در قبال کشورشان دارند در انتخابات شرکت می‌کنند و در این خصوص دور اول یا دوم انتخابات برایشان تفاوتی ندارد و همان طور که در دور اول مبتنی بر حق و تکلیفشان در این حرکت بزرگ حضور فعالانه داشتند با همان روحیه در دور دوم انتخابات نیز مشارکت می‌کنند.    توجه به این نکته هم حائز اهمیت است که اگر مردم در انتخابات این دوره شرکت نکنند طبعا آن حقی را که نسبت به سرنوشت خود دارند و براساس همان حقوق باید نامزد‌های منتخب و اصلح خود را به خانه ملت بفرستند نادیده می‌گیرند.   در حال حاضر، باید تکلیف ۴۵ نفر از نمایندگان مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی مشخص شود و این هم سهم تعداد محدودی از شهر‌های کشور بویژه تهران است که باید در این زمینه کار را تمام کنند.   به نظر می‌رسید که در این دور از انتخابات مسئولیت مردم تهران بیشتر است، چون تکلیف نهایی درباره تعداد نامزد‌های بیشتری از تهران باید در دور دوم مشخص شود و نمایندگان پایتخت هم اگر از پشتوانه رای خوبی برخوردار نباشند ممکن است آن کارایی لازم را در خانه ملت نداشته باشند.    از این رو حضور مردم در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و می‌تواند مشارکت مردم را در سرنوشت شهر، منطقه و حتی کشور را تحت تاثیر قابل توجهی قرار دهد.   بر همین اساس به نظر می‌رسد که با توجه به اینکه اکثریت نمایندگان مجلس با توجه به حضور خوب جامعه در دور اول انتخابات شکل گرفتند و مردم نامزد‌های منتخب خود را مبتنی بر صندوق آرا به مجلس فرستادند تکلیف تعداد نماینده باقیمانده اگر مشخص شود نقش بسیار موثری در سرنوشت مجلس، هیات رئیسه و آینده خانه ملت در جهت حل مشکلات مردم داشته باشد.    امید است مردم مثل دور اول به این وظیفه و مسئولیت سنگین خود در سپردن امانت به اهلش عمل کنند و با حضور جدی و پرشکوه خود این امکان را فراهم کنند تا تعداد نمایندگان باقی مانده از پشتوانه لازم برای ایفای نقش در مجلس برخوردار باشند.

دیگر خبرها

  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • خوشحالی وصف‌ناپذیر مردم سیستان و بلوچستان از پر آبی هامون + تصاویر
  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور