Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |    در راستای ارتقای سطح ایمنی فرودگاه‌های کشورمان، ۱۰ دستگاه خودروی مجهز به سیستم خاموش کننده واترمیست فشار بالا به ناوگان آتش نشانی و هدایت زمینی هواپیما وارد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران سیستم واترمیست این توانایی را به پرسنل آتش نشانی فرودگاهی می دهد که با سرعت عمل بیشتر در حریق های کوچک موجود در ایرساید عمل کنند و مانع از گسترش حریق و ایجاد خطرهای بیشتر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه از این سیستم می توان در اطفای حریق چرخ ها و داخل هواپیما استفاده کرد.

اساس کار سیستم Water-mist مطابق بر تولید غبار است که به صورت تولید ذرات ریز آب در محیط عمل می­کند و قطر ذرات در این سیستم بین ۱۰ تا ۱۰۰ میکرون است.

در این سیستم آب با فشار بسیار بالایی توسط سیستم تامین فشار تولید می­شود که فشار بالای تولید شده سبب تخلیه آب از نازل به صورت ذرات بسیار ریز می شود.  این ویژگی در سیستم Water-mist موجب می­شود آب ویژگی سرد کنندگی خود را دارا ­باشد،  اما به دلیل تبدیل شدن به پودر در فضای تخلیه شده به طور کامل پخش می­شود که در این حالت پوششی در اطراف حریق تشکیل می­دهد که مانع از رسیدن اکسیژن به حریق می­شود.

 همچنین خاصیت جذب حرارت توسط ذرات آب بیش از حالت معمول آن است و از مهمترین تغییراتی که در این حالت رخ می­دهد عدم اثر خیس کنندگی و رطوبت بر روی محیط و اشیاست./

 

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۰۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند

داریوش حسن نژاد در جلسه با کارشناسان حوزه حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب استان با اشاره به اجرای پروژه‌های طرح احیا و تعادل بخشی جهت حفاظت از منابع آب استان به ویژه منابع آب زیرزمینی، اظهار کرد: این پروژه‌ها در جهت حفاظت و حراست از منابع آب استان به خصوص منابع آب زیرزمینی که با افت مداوم مواجه هستند، در حال اجرا است.
وی به پروژه تقویت استقرار ۱۸ گروه حفاظت و نظارت بر منابع آبی در سطح استان اشاره کرد و گفت: ۱۸ گروه با ۴۵ نفر گشت زنی مداوم در سطح دشت‌های استان جهت جلوگیری از بروز تخلفات از جمله جلوگیری از حفر چاه‌های غیر مجاز، جلوگیری از انتقال غیرقانونی آب به اراضی خارج از اراضی تحت شرب چاه‌ها، جلوگیری از تغییر نوع مصرف چاه‌های صنعتی جهت مصارف کشاورزی و جلوگیری از تجاوز به حریم و بستر رودخانه‌ها را انجام می‌دهند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان بیان کرد: ۲ پروژه انسداد چاه‌های غیر مجازدر سطح استان از طریق واگذاری به پیمانکار واجد شرایط و در سقف اعتبارات و تخصیص پروژه به صورت سالانه در حال انجام است.
به گفته حسن نژاد در همین راستا ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در سال ۱۴۰۲ با حجم صرفه جویی ۱۱.۷ میلیون متر مکعب پر و مسلوب المنفعه شده است.
وی بیان کرد: سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۹۳ دستگاه کنترل هوشمند بر روی چاه‌های دارای پروانه بهره‌برداری نصب شده است و از تعداد ۷۶۷۳ حلقه چاه‌های کل استان، ۳۰ درصد مجهز به دستگاه کنترل هوشمند شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • مرزبانی باید به سیستم‌های رصد و پایش الکترونیک دریا مجهز باشد
  • آتش سوزی خودروی پراید حین سوخت گیری در آستارا/ حریق مهار شد
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • ماشین آلات دهیاری‌های استان بوشهر به ردیاب مجهز می شوند
  • برای بارداری در سن بالا باید این چکاپ ها را انجام دهید + فیلم
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • راهنمایی برای نگهداری و تمیزکاری آسیاب قهوه در منزل