Web Analytics Made Easy - Statcounter


فعالان گردشگری در نشست بررسی راهکارهای توسعه گردشگری ایران و چین از اقامت گردشگران چینی در آپارتمان‌ها گلایه کردند.

به گزارش امتداد نیوز، اولین همایش بین المللی چشم انداز توسعه روابط ایران و چین با محوریت گردشگری و تجارت روز گذشته در هتل لاله تهران برگزار شد.

در این برنامه ذبیح‌مند عضو هیات مدیره جامعه راهنمایان ایران گفت: هیچ گروه توریستی در کشورهای دیگر حق ندارد که وارد سایت موزه‌ای آن هم بدون راهنمای رسمی‌کارت دار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر گروه گردشگری باید حتما یک راهنمای دارای مجوز به همراه داشته باشند. من در چین اجازه ندارم از قیمت‌های تخفیف دار ورودی برای بازدید از اماکن گردشگری حتی برای گروه خودم استفاده کنم؛ مگر اینکه راهنمای گردشگری چینی کارت دار همراه باشد و گردشگران نباید بدون راهنمای رسمی‌در ایران تردد کنند.

وی گفت: چرا ما لزوم نظارت و توجه به سود همه دست‌اندرکاران و منافع داران در این چرخه را نمی‌بینیم و اگر می‌بینیم چرا نظارت نمی‌کنیم؟ باید بخش دولتی به حمایت از بخش‌های مختلف گردشگری ایران بپردازد.

در این برنامه همچنین وردی نژاد سفیر اسبق ایران در چین در پنل بررسی اشتراکات فرهنگی موجود و نگاه به جاده ابریشم نوین و بررسی توسعه گردشگری دو کشور، گفت: امروزه بازرگانان، صاحبان صنایع، مردم عادی و دولتمردان ایران و چین شناخت کافی و مناسب درباره طرف مقابل خود را ندارند. برداشت‌هایی که در سطح جامعه و عموم مردم ایران است، نسبت به تولیدات و محصولات چین با واقعیت آنجا همخوانی ندارد، همچنین برعکس سرمایه گذاران و صاحبان صنایع چینی نسبت به وضعیت امروز ایران با واقعیت‌هایی که اعلام می‌شود، آشنایی ندارند.

وی افزود: گردشگری می‌تواند در شناخت دو کشور به ما کمک کند تا بتوانیم ظرفیت‌ها را بشناسیم. امروز با کمک ایران و چین به عنوان ملت‌های آسیایی قادریم هویت نوین اقتصاد آسیایی را در همکاری‌های مشترک به وجود بیاوریم. این در گرو سطح سوم همکاری‌های اقتصادی یعنی مشارکت همه جانبه اقتصادی است.

در ادامه این پنل، جمشید حمزه زاده رئیس جامعه هتلداران ایران گفت: ما در زمینه هتلداری ارتباطات خوبی با چین داریم. اولین همکاری ما با چین در حوزه تجهیزات هتلداری است. بیشترین حجم مبادلات ما در زمینه هتل، رستوران و صنایع وابسته از چین است. خوشبختانه درایران بالای ۹۰ درصد تجهیزات هتلداری را با کیفیت اعلا تولید می‌کنیم. بسیاری از شرکت‌های ایرانی علاقه مند هستند در زمینه ساخت و احداث هتل با چینی‌ها همکاری کنند به خصوص در حوزه طراحی و دیزاین که منطبق با استانداردهای جهانی باشد.

وی ادامه داد: آمادگی داریم نسبت به ایجاد رستوران‌های چینی و ارائه غذاهای چینی با این کشور همکاری کنیم و در مکان‌هایی که لازم می‌دانند این رستوران‌ها ایجاد شوند. این اقدام در برخی از مقاصد گردشگری شروع شده است. این فعالیت‌ها در راستای مبادلات فرهنگی، اقتصادی و تجاری می‌تواند افزایش یابد.

رئیس جامعه هتلداران در ادامه از اسکان گردشگران چینی در منازل مسکونی انتقاد کرد و گفت: متاسفانه گردشگران چینی از منازل مسکونی اجاره شده در شهرها استفاده می‌کنند که به شدت مورد انتقاد جامعه گردشگری در ایران است. این موضوع می‌تواند مشکلات زیادی برای کارشناسان چینی و ما به دنبال داشته باشد.

وی گفت: در زمینه ارائه هر گونه خدماتی که منطبق با سلایق دوستان ما در چین باشد، به عنوان جامعه هتلداران ایران آماده همکاری هستیم. همچنین بسیاری از هتل داران علاقه مند هستند از هتل‌های چین و شرکت‌های فعال در چین بازدید کرده و ارتباط و همکاری بیشتری داشته باشند.

حرمت الله رفیعی رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران نیز گفت: چینی‌ها در تمام خانه‌ها و پستوهای ما رخنه کرده‌اند. ما محصولات آنها را در خانه‌هایمان داریم اما گردشگران چینی را که به بهترین نحو می‌توانیم از آنها میزبانی کنیم را نداریم. تعداد ایرانی‌هایی که به چین می‌روند از میزان مسافران ورودی به ایران بیشتر است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم گردشگر به کشور ما بیاید باید از سلایق آنها باخبر شویم. زیرساخت‌های هتلی ما کم است ولی همین الان با همین ظرفیت می‌توانیم ۲ تا ۳ میلیون گردشگر دیگر نیز به آمارمان اضافه کنیم. اما گردشگران چینی از هتل‌های ما کمتر استفاده می‌کنند. در صورتی که اگر ما بخواهیم چنین کاری را در چین انجام دهیم، نمی‌توانیم.

true برچسب ها : جمشید حمزه زاده چین گردشگری true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۹۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد

به گزارش‬ خبرگزاری‬ مهر‬ به‬ نقل‬ از‬ روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور فراجا، بلامانع شد.

این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم در خصوص «اولویت های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‏گردشگران دیگر کشورها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، طی دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان های مسئول انجام شده است.

از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب و کار تمامی صنوف و اقشاری که در مسیرهای گردشگری فعالیت دارند می شود، طرح روان سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه های گردشگران دنیاست. این نوع سفر در سال های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این رو، تسهیل تردد بین المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص های اشتغال زایی و اقتصادی به ویژه تولید ناخالص داخلی کشور موثر عمل کند.

این مشکل، سالیان متمادی موجب نارضایتی گردشگران شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری ها و هماهنگی های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه های ذیربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، موضوع بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین ‏المللی به کشور، در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمامی واحدهای ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

در پی اجرای این طرح، زین پس بر اساس کنوانسیون ‏های بین ‏المللی و قانون الحاق ایران به‏ کنوانسیون عبور و مرور جاده‏ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، بلامانع است و فقط خودروهایی‏ که بدون پلاک بین‏ المللی قصد ورود به‏ کشور را دارند ملزم به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمامی مبادی ورودی به کشور، خواهند بود.

کد خبر 6092871 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد
  • حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان