Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دبير ستاد ملي صبر با بيان اين‌که محصول پايان‌نامه‌هاي دانشگاهي بايد در مسير برطرف کردن نياز مردم باشد، گفت: پايان‌نامه‌هايي که با موضوع صلح باشد مورد حمايت قرار مي‌گيرند.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقي و قضايي خبرگزاري ميزان، اميد محبي، دبير ستاد ملي صبر با بيان اين‌که محصول پايان‌نامه‌هاي دانشگاهي بايد در مسير برطرف کردن نياز مردم باشد، گفت: پايان‌نامه‌هايي که با موضوع صلح باشد مورد حمايت قرار مي‌گيرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در همايش «صبر» لرستان، که در تالار شهيد آويني اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامي لرستان برگزار شد، با بيان اين‌که ستاد ملي صبر در راستاي ترويج فرهنگ صلح و سازش و همچنين تحقق منويات مقام معظم رهبري کاهش آسيب‌هاي اجتماعي در قالب هفت کميته تخصصي فعاليت مي‌کند، اظهارکرد: با توجه به ضرورت بخش فضاي مجازي يکي از کميته‌هاي ستاد ملي صبر با عنوان فضاي مجازي فعاليت مي‌کند.
دبير ستاد ملي صبر قوه قضاييه با تاکيد بر ضرورت استفاده از تمام دستگاه‌ها و ظرفيت‌ها براي نهادينه کردن فرهنگ سازش در جامعه خواستار توجه ويژه رسانه‌ها به موضوع گذشت و صلح شد.
محبي با بيان اين‌که رسانه‌‌هايي که در خصوص برجسته کردن موضوع صلح بخشايش و رضايت فعاليت کنند، تجليل خواهند شد، گفت: رسانه‌هاي ما بايد بيش از پيش به اين موضوع بپردازند و به‌دنبال فرهنگ‌سازي صبر باشند.
دبير ستاد ملي صبر عنوان کرد: ستاد ملي صبر قوه قضائيه به طور عملياتي متعلق به همه مردم است با مشارکت تمام دستگاه‌هاي فرهنگي سعي در نهادينه کردن فرهنگ سازش و تحقق مقام معظم رهبري در راستاي کاهش آسيب‌هاي اجتماعي دارد.
وي با بيان اين‌که پايان‌نامه‌هايي که با موضوع صلح و سازش باشند مورد حمايت قرار مي گيرند، اضافه کرد: موضوع پايان‌نامه‌هاي دانشگاهي بايد در مسير برطرف کردن نياز مردم باشد اين در حالي است که در حوزه صلح بخشايش و رضايت با فقر محتوايي مواجه هستيم.
محبي با بيان اين‌که برخي از المان‌هاي سطح شهرها باعث القاي خشونت مي‌شود، عنوان کرد: دشمن به‌طور شبانه‌روز بر عليه فرهنگ و هويت ما فعاليت مي‌کند و ما نيز بايد بر عليه آن‌ها اقداماتي طراحي کنيم.
دبير ستاد ملي صبر قوه قضاييه نقش مهم رسانه‌ها در تبيين فرهنگ صلح و سازش اشاره و عنوان کرد: بايد از ظرفيت سمن‌ها و سازمان‌هاي مردم‌نهاد براي ترويج فرهنگ صبر در جامعه استفاده شود.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۸۳۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست

داود زارع گاریزی، که این روز‌ها تهیه‌کنندگی نمایش «طلوع خونین» کاری از مسعود طیبی را برعهده دارد در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: طیبی را از حدود ۵ سال پیش و به واسطه حضور در کلاس‌های بازیگری و بیان و بدن او می‌شناسم و از نزدیک با نمایش‌ها و اجرا‌های وی آشنا شدم. او متنی با عنوان «انتقام سیاوش» داشت که من دوست داشتم آن را روی صحنه ببریم. این متن مدرنیزه شده سیاوش شاهنامه بود و از ویژگی‌های جالبی برخوردار بود که با ایرادات مرکز هنر‌های نمایشی عنوان اثر به «طلوع خونین» تغییر کرد.

وی درباره میزان موفقیت این اثر در اجرا تشریح کرد: گروه اجرایی نمایش «طلوع خونین» با اعتقاد بر اینکه باید چراغ تئاتر روشن نگه داشته شود برای اجرای این اثر زحمات زیادی کشیدند و بازیگران چیزی حدود ۱۰ماه به تمرین اثر پرداختند ولی با توجه به شرایط جامعه، تئاتر ما آنچنان که باید حمایت نشد. من از شرایط جامعه ناراضی هستم و با اینکه تولید، تبلیغات و اجرای یک اثر نمایشی هزینه‌های بسیار گزافی دارد، اما هیچ ارگانی از تولید تئاتر حمایت نمی‌کند و جامعه هنری هم پشتیبان و حامی یکدیگر نیستند. این شرایط به گونه‌ای است که حتی وقتی از بازیگرانی که به واسطه تئاتر به جایگاه و نامی رسیده‌اند، دعوت می‌کنیم برای دیدن اثر به سالن‌های نمایشی نمی‌آیند.

این تهیه کننده تئاتر ادامه داد: علی‌رغم اینکه عاشق تئاتر هستم و دوست دارم به عنوان تهیه‌کننده از نمایش و فعالیت جوانان حمایت کنم، اما دلم پر از درد است و نمی‌دانم نمایش بعدی را تولید کنم یا نه؟ تا کی می‌توان ادامه داد و در بحث فروش متحمل ضرر و زیان شد؟

وی درباره کمک ارگان‌های دولتی بیان کرد: هر ارگان دولتی یک واحد فرهنگی دارد و طبیعتا برای خانواده‌های کارمندان و نیرو‌های خود یک بسته فرهنگی دارند و می‌توانند از تخفیف‌های نمایش‌ها بهره‌مند شوند و از طریق آوردن خانواده‌های هنردوست به سالن‌ها از تئاتر حمایت کنند.

زارع گاریزی درباره اجرای نمایش «طلوع خونین» در تماشاخانه ایرانشهر اظهار کرد: ۲۰درصد از فروش یک اثر نمایشی مختص سالن است، که نسبت به سالن‌های خصوصی که ۴۰ تا ۵۰درصد از فروش نمایش را طلب می‌کنند، بسیار شرایط مساعدتری دارند. همچنین نوع سالن و امکانات فضای نمایش و موقعیت جغرافیایی و دسترسی آن برای مخاطب اهمیت زیادی دارد. من موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم، چون هزینه‌های گزافی از گروه‌های نمایشی گرفته می‌شود. اما تماشاخانه ایرانشهر یکی از سالن‌های خوب دولتی با امکانات و دیسیپلین خوبی است و من از اجرای نمایش در این سالن راضی هستم. دراین تماشاخانه از نمایش «طلوع خونین» هم به لحاظ تبلیغاتی و هم از نظر احترام به گروه اجرایی و مخاطب حمایت خوبی شد و امکان بسیار خوبی برای گروه نمایش مهیا شد.

وی ادامه داد: مرحوم آتیلا پسیانی قبل از فوت خود اشاره کرد که از تئاتر باید حمایت شود و هنرمندان نباید از تئاتر فاصله بگیرند، اما متاسفانه برخی هنرمندان وقتی وارد عرصه تئاتر می‌شوند، دستمزد‌های نجومی می‌گیرند و چون اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست هزینه مضاعفی برای تهیه کننده اثر و کم شدن رغبت برای تولید از حمایت تئاتر می‌شود.

این تهیه کننده تئاتر «طلوع خونین» گفت: در این اجرا علیرضا جلالی‌تبار، هیچ بحثی نسبت به میزان دستمزد با ما نکرد. او تئاتر را دوست دارد و فردی بسیار حرفه‌ای و باشخصیت است و فقط به تئاتر و اجرا فکر می‌کند و من از نحوه برخوردش نکات زیادی را آموخته‌ام.

وی در پایان اظهار کرد: ما می‌توانستیم در کار فروش بهتری داشته باشیم، ولی تبلیغات هزینه گزافی دارد و گروه «طلوع خونین» بیش از ۱۵۰میلیون صرف طراحی و ساخت اقلام تبلیغاتی کرده در حالی که فروش نمایش تا الان ۱۶۰میلیون تومان به رسیده است. جدای از این هزینه دستمزد بازیگران و عوامل و طراحی‌ها و ... چیزی حدود ۶۵۰میلیون هزینه داشت. با اینکه از گروه نمایشی‌ام بسیار راضی هستم و افراد کارشان را به نحو احسن انجام داده‌اند، اما این میزان فروش در مقابل این حجم تلاش برای من دلشکستگی ایجاد کرد. از تئاتر ما حمایت نشد تا گروه نمایشی دیده شوند.

نمایش طلوع خونین تا اواخر هفته آینده، هر شب ساعت ۲۱:۰۰ در سالن استاد ناظرزاده کرمانی روی صحنه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست
  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است / استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • تقدیر از سازندگان پویانمایی قالی در یزد
  • مشارکت در ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب
  • ژست برنده اکبرپور در خوش و بش با سپاهانی‌ها!
  • ورزش باستانی ترویج فرهنگ پهلوانی و جوانمردی
  • تقدیر از ۱۲۰ فعال نماز بخش جرقویه علیا