Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی شرکت ملی نفتکش ضمن اعلام اینکه ربات ارزیاب برای تصویربرداری از سانچی فردا صبح به زیر آب منتقل می‌شود، از اتمام عملیات اخذ DNA از خانواده‌های مفقودین نفتکش برای هویت‌یابی سه پیکر پیدا شده خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن بهرامی با اشاره به ارسال یک ربات ارزیاب به محلی که نفتکش سانچی غرق شده است، گفت:‌ این ربات امروز به محل رسید و قرار است فردا صبح به وقت ایران عملیات آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ربات مذکور برای تصویربرداری از سانچی به زیر آب ارسال می‌شود، افزود: این ربات نمی‌تواند به جستجوی پیکرها بپردازد، بلکه فقط برای تصویربرداری به زیر آب منتقل می‌شود تا بتوانیم از وضعیت سازه و آلودگی، ارزیابی کلی داشته باشیم.

 

 

سخنگوی شرکت ملی نفتکش ایران در مورد اینکه آیا احتمال پیدا شدن پیکرها وجود دارد یا خیر؟ گفت: پس از اینکه تصویرها به دستمان رسید می‌توانیم اطلاعات دقیق‌تری بدهیم. در حال حاضر هر نکته‌ای که گفته شود در حد احتمال و گمانه‌زنی است.

بهرامی در ادامه با اشاره به عملیات اخذ DNA از خانواده‌های پرسنل نفتکش، اظهار کرد: این عملیات در ایران تمام شده است. بنابر اطلاعاتی که به دست ما رسیده بنگلادشی‌ها مشکلاتی برای ارسال اطلاعات DNA دارند. از طرف دیگر نمونه DNA باید به کد تبدیل شود که این فرآیند در ایران به ۱۲ روز زمان نیاز دارد. این کدها باید به چین ارسال شود تا با پیکرها مطابقت دهند.

به گزارش ایسنا، ‌ ۱۶ دی ماه یک فروند کشتی فله‌بر چینی با یک فروند نفتکش ایرانی در آبهای چین برخورد کرد که باعث حریق هشت روزه و نهایتا غرق شدن نفتکش ایرانی شد. در این حادثه ۳۲ پرسنل نفتکش (۳۰ ایرانی و دو بنگلادشی) جان باختند که پیکر ۲۹ نفر از جان باختگان مفقود است.

انتهای پیام/ن

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۸۴۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، «ارسلان رحیمی» امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت) در نشست خبری با بیان اینکه سرقت از خطوط همیشه وجود داشته و مسئله اصلی صدماتی است که به نفرات و محیط زیست وارد می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ انتقال نفت و فرآورده از مسیر خطوط ۱۳۲ میلیارد لیتر بود، رقم انتقال از خطوط در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷ میلیارد لیتر رسیده که از این میزان ۷۱ میلیارد لیتر انتقال نفت و ۶۶ میلیارد لیتر فراورده نفتی منتقل شده است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران گفت: انتقال فرآورده با خط لوله حدود یک میلیارد دلار برای کشور ارزش افزوده دارد، چنانچه اگر بخواهیم ۱۳۷ میلیارد لیتر را با نفتکش انتقال دهیم، نیازمند ۵.۵ میلیون نفتکش هستیم و هر نفتکش هر مسیر رفت و برگشت را ۱۲۰۰ کیلومتر طی می‌کند که مصرف گازوئیل آن‌هم به طور میانگین برابر ۳۸ لیتر در هر صد کیلومتر خواهد بود که اگر بخواهیم با نفتکش نفت و فرآورده‌های نفتی را انتقال دهیم، نیازمند ۲.۵ میلیارد لیتر گازوئیل هستیم.

وی گفت: هم اکنون ۸۰۰ میلیون لیتر سوخت برای انتقال مصرف می‌کنیم؛ بنابراین با این کار ۱.۷ میلیارد لیتر سوخت صرفه‌جویی می‌شود که برابر با یک میلیارد دلار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران افزود: خط لوله گوره جاسک هدف اصلی‌اش صادراتی بود و این موضوع در اساسنامه آن ذکر شده است. این پروژه مربوط به شرکت ملی نفت بوده و یک انشعاب این خط لوله، نفت خام بندرعباس را تأمین خواهد کرد.

رحیمی ادامه داد: ۳.۸۵۰ میلیارد سوخت به نیروگاه‌ها تحویل داده شد. در زمینه جلوگیری از قاچاق و انشعاب از خط لوله نیز دو راهکار استفاده از پهپاد و فیبر نوری را مدنظر داریم.

وی گفت: در سال جدید حدود ۱۰۰۰ کیلومتر به خطوط لوله کشور افزوده خواهد شد که اصلی‌ترین آنها خط لوله ۲۶ اینچی رفسنجان به بندرعباس، خط لوله تبریز به ارومیه و خط لوله ۲۲۸ کیلومتری رفسنجان به یزد و خط لوله نظامیه اهواز به اندیمشک خواهد بود.

 

دیگر خبرها

  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • گوترش خواستار ارسال سریع کمک به غزه و برقراری آتش‌بس شد
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی
  • انتشار دومین فراخوان حمایت از تولید فیلم ۱۰۰
  • سردار تنگسیری: اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • باغ هنر با دو رویداد آغاز شد
  • زمان برگزاری نخستین جشنواره پایان‌نامه برتر حقوقی
  • فرمانده ارشد سپاه : اسم خلیج فارس را با کسی قسمت نمی کنیم/ اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • باغ هنر با ۲ رویداد «امید فردا» و «تصویر یک پایان» آغاز شد