Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-رییس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه امیدواریم با تصویب آیین‌نامه‌ها، قانون هوای پاک در اوایل سال 97 اجرایی شود، گفت: دستگاه ها نباید با استاندارد 40 سال پیش خودرو تولید کنند و مردم هم خود باید تشخیص دهند که کالای آلوده‌کننده نخرند.

به گزارش پایگاه اینترنتی سازمان حفاظت محیط زیست، عیسی کلانتری در پیامی ویدیویی به مناسبت روز هوای پاک، نقش و وظایف دستگاه‌ها در قانون هوای پاک را تشریح و اظهار کرد: خوشبختانه مجلس قانون هوای پاک را در مرداد ماه امسال تصویب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیین‌نامه‌های اجرایی این قانون قرار بود ظرف شش ماه نوشته شود و به تصویب دولت برسد اما متاسفانه به دلیل آنکه محیط زیست باید آیین‌نامه‌های اجرایی را توسط دستگاه‌های مختلف هماهنگ کند، این آیین‌نامه‌ها هنوز به دولت ارسال نشده است.

کلانتری با اشاره به اینکه امیدواریم تا پایان بهمن ماه امسال بتوانیم آیین‌نامه‌ها را به دولت ارسال کنیم، تصریح کرد: اگر این آیین‌نامه‌ها تا پایان سال تصویب شود قانون هوای پاک از اول سال 97 اجرایی می‌شود.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: بخش‌هایی از قانون هوای پاک در مصوبات دولت طی سال‌های 90، 93 و 95 اجرایی شد ولی باید هر چه سریعتر حالت قانونی به خود بگیرد. ما از مسئولان ذیربط در سازمان حفاظت محیط زیست خواستیم که با دستگاه‌های اجرایی هماهنگی بیشتری داشته باشند چراکه هرچه بیشتر مشارکت آن‌ها در این قانون جلب شود، تصویب آیین‌نامه‌های قانون هوای پاک در دولت راحت‌ترصورت می‌گیرد.
معاون رییس‌جمهور با بیان اینکه اگر این آیین‌نامه‌های اجرایی تا پایان سال در دولت تصویب و به دستگاه‌ها ابلاغ شود، کمک بزرگی به بهبود وضعیت هوای کلان شهرها و تهران می‌شود، گفت: سازمان حفاظت محیط زیست باید این آیین‌نامه‌ها را جمع‌آوری کند و به تصویب دولت برساند که در حال حاضر در این مرحله هستیم.
کلانتری با اشاره به اینکه مرحله دوم که مرحله پایش دستگاه‌ها در جهت اجرای قانون هوای پاک است، اظهار کرد: این مرحله بسیار مهم است و دستگاه‌هایی که خلاف قانون اقدام کنند با آن‌ها برخورد و جلوی فعالیت آلوده‌کننده‌شان گرفته می‌شود.

***مردم کالاهای آلوده‌کننده محیط زیست نخرند
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به نقش و حقوق مردم در قانون هوای پاک تصریح کرد: از خودروهایی که آلوده‌کننده هستند و ساخت آنها کماکان در چارچوب سیاست‌های دولت ادامه می‌یابد به بهانه اشتغال نباید حمایت کرد. ما می‌گوییم که خودروی آلاینده نباید ساخته شود ولی در پاسخ به ما می‌گویند که 2000 نفر در این بخش شاغل هستند، خوب اگر 2000 نفر بیکار شوند بهتر است یا اینکه دو میلیون نفر آلوده به بیماری شوند؟ مردم خود باید تشخیص دهند که کالای آلوده‌کننده محیط زیست نخرند و در مقابل کالاهای غیراستاندارد مقاومت کنند.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه سلامتی مردم یک اصل در زندگی است و اشتغالی که سبب شود سلامتی مردم سلب شود، اشتغال ناقصی است، گفت: وظیفه سازمان حفاظت محیط زیست معرفی کالای غیراستاندارد به مردم است.
وی در پایان گفت: وظیفه اصلی محیط زیست، آموزش حقوق شهروندی در حوزه محیط زیست به مردم است. دستگاه‌های ذیربط نیز باید خود را اصلاح کنند و با استاندارد 40 سال پیش خودرو تولید نکنند.

ایرنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۰۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، دومین نشست مدیران امور دانشجویی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور ۱۹ الی ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور دکتر داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، دکتر نعیمی معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان، دکتر دانشور مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان برگزار می شود.

در این نشست که به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می‌شود حاضرین پس از ارائه تجارب موفق خود در حوزه دانشجویی به تبادل نظر در خصوص پیش‌نویس آیین‌نامه جامع اسکان در سراهای دانشجویی، پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی خواهند پرداخت.

در بخش دوم این نشست دو روزه شرکت کنندگان در کارگاه آموزشی تحلیل آسیب‌های روانی- اجتماعی دانشجویان که از سوی دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان برگزار خواهد شد؛ شرکت می کنند.

گفتنی است در پایان این نشست از مدیران دانشجویی شایسته مناطق با اهداء لوح تقدیر، تجلیل به عمل خواهد آمد.

کد خبر 6098219

دیگر خبرها

  • جنجال ادامه‌دار فروش آنلاین دارو
  • حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است
  • هشدار درباره تعویق لیگ برتر فوتبال
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست