Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا-تابناک در گزارشی آورده است:با گذشت یک سال از فاجعه پلاسکو، به تازگی روایتی در خصوص روز حادثه منتشر شده که ابعاد جدیدی از ماجرا برملا می‌کند؛ روایتی که بی شک همان موقع به گوش مسئولان رسیده، اما مورد توجه قرار نگرفته است؛ روایتی پر ابهام که جا دارد در خصوص آن از مسئولان بپرسیم و چشم انتظار پاسخ ایشان باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است: با گذشت یک سال از فاجعه پلاسکو، به تازگی روایتی در خصوص روز حادثه منتشر شده که ابعاد جدیدی از ماجرا برملا می‌کند؛ روایتی که بی شک همان موقع به گوش مسئولان رسیده، اما مورد توجه قرار نگرفته است؛ روایتی پر ابهام که جا دارد در خصوص آن از مسئولان بپرسیم و چشم انتظار پاسخ ایشان باشیم.

به گزارش «تابناک»؛ آخرین روز دی ماه سال ۹۵ در حالی آغاز شد که یک خبر توجه ساکنان تهران را به خود جلب می‌کرد؛ خبر آتش سوزی در اولین و قدیمی‌ترین برج تهران؛ سازه‌ای که نامش را بسیاری از ایرانیان شنیده بودند و از این رو، آتش گرفتنش چیزی نبود که بتوانند از کنار این خبر به سادگی بگذرند، هر چند آن زمان کسی نمی‌دانست این آتش سوزی قرار است چه فرجامی بیابد و ظرف چند ساعت، یکی از مهم‌ترین خبر‌های کشور شود و چشم جهانیان را به خود خیره کند.

آتشی که به جان پلاسکو افتاده بود به سرعت پیش رفت و به تولد یک بحران منجر شد؛ بحرانی که با فرو ریختن این سازه خودنمایی کرد و همگان را در بهت فرو برد؛ بهتی همراه با ترس و غم چراکه در زمان فروپاشی سازه از درون و تبدیل شدن آن به تلی از آوارِ سوزان، جمعی از آتش نشان‌ها در درون ساختمان حضور داشتند و علاوه بر ایشان، جمعیتی بسیار بزرگ از کسبه و مردم تماشاچی، در محل حادثه حضور داشتند.

رویدادی که از آغاز حریق در کانون توجه عمومی قرار گرفته بود، اما با وجود این، کسی تصور نمی‌کرد چنین فرجام تلخ و شوک آوری داشته باشد. فرجامی خونین که چهارراه استانبول، تقاطع مجاور این سازه را به کانون بحرانی تجربه نشده در کشورمان تبدیل کرد و تا دو هفته، تمامی نگاه‌ها را به این نقطه از کشورمان معطوف کرده بود. نگاه‌های نگرانی که امید داشتند سگ‌های زنده‌یابِ هلال احمر (و در روز‌های بعد، سگ‌های کشف جسدِ نیروی انتظامی) جایی در راه رفتن هایشان روی آوار داغ بایستند و با بو کردن و سر و صدا، اتفاقی را رقم بزنند که میلیون‌ها ایرانی چشم انتظار وقوعش بودند.

آواری که در محل سازه پلاسکو، که گویی بر سر ایرانیان ریخته بود و مانع می‌شد بفهمند چه رخ داده است. آیا حادثه تروریستی رخ داده و خرابکاران ریختن سازه را رقم زده‌اند یا فرسودگی سازه این بلا را رقم زده است؟ اصلا آیا فرسودگی می‌تواند چنین فاجعه‌ای بیافریند؟ اگر این گونه است، چرا جدی گرفته نشده و نمی‌شود؟ چه زمانی این ابهامات پاسخ می‌یابند و درخواهیم یافت چه شد که پلاسکوی مشهور این گونه در آوار و آتش و دود پایان یافت؟

پرسش های پرشماری که به مدد برخی شایعات و سخنان عجیب و غریب مسئولان بیشتر هم می‌شدند تا همه چیز بغرنج‌تر جلوه کند. از شایعاتی که حکایت از انبار برخی تسلیحات در پلاسکو داشت تا اظهار نظر امثال رئیس وقت شورای شهر و شهردار سابق تهران که مدعی بودند یک تانکر گازوئیل در طبقات فوقانی سازه بود که ترکیده (!) و این فاجعه را رقم زده و مانع می‌شود حریق فروکش کند و خاموش شود.

اما واقعیت چه بود و چگونه آن سازه غول پیکر در زمانی کوتاه از آتش گرفتن یک واحد به فروپاشی کامل رسید؟ آیا واقعیت آنقدر که در افکار عمومی شاخ و برگ یافته بود، پیچیده است یا ماجرا ساده‌تر از چیزی است که در اذهان عمومی از آن روز‌ها باقی مانده؟ این پرسشی است که اکنون با مرور سخنان برخی از شاهدانِ زنده ماجرا می‌شود بهتر به آن پاسخ گفت؛ روایت برخی از آن شاهدان در گفت‌وگو با خبرآنلاین را بخوانید؛
«ساعت هفت و نیم صبح بود که طبقه هشتم مراسم زیارت عاشورا بود. تقریبا اواخر مراسم بود که صدای کمک شنیدم. متوجه شدم که یکی از مغازه‌ها در طبقه دهم آتش گرفته و با همکارانمان به طرف مغازه رفتیم تا با کپسول آتش را خاموش کنیم؛ بار اولی نبود که پلاسکو آتش می‌گرفت. وقتی کپسول را باز کردم که به سمت آتش بگیرم دیدم فقط مقدار کمی مایع خاموش‌کننده از کپسول خارج شد و کپسول‌های طبقات دیگر را هم که باز کردم به همین شکل بود. این در حالی بود که ما چند وقت پیش این کپسول‌ها را شارژ کرده بودیم. در همین حین مامورین آتش‌نشانی رسیدند، ولی کپسول‌های ما را چک نکردند. این در حالی بود که کپسول‌ها کاملا پر بود و با دو ضربه تخلیه می‌شد، ولی ما این را نمی‌دانستیم و آتش‌نشان‌ها هم آن را چک نکردند و در گزارش‌ها گفته بودند که کپسول‌ها خالی است.

پیش از این اتفاق هم از طرف آتش‌نشانی برای چک‌کردن ایمنی ساختمان آمده بودند و گفتند مشکل فقط نداشتن پله و چراغ اضطراری است که بعد‌ها کتمان نکردند و گفتند ساختمان ناایمن است. اگر ساختمان ناایمن بود ریختن این حجم زیاد از آب چه علتی داشت؟ این ساختمان را می‌خواستند فقط با آب خاموش کنند. در ضلع شمال غربی، آن هم یک مغازه آتش گرفت؛ چرا آتش‌نشان‌ها از ضلع جنوب شرقی می‌خواستند آتش را خاموش کنند؟

همه می‌گویند چقدر خوب است که کسبه داخل ساختمان نبودند، ولی من می‌گویم‌ ای کاش بودند و با کمک کسبه آتش را خاموش می‌کردیم و این اتفاق نمی‌افتاد. حتی به ما نگفتند که ساختمان را تخلیه کنید و ما خودمان وقتی شرایط را دیدیم به‌صورت خودجوش از ساختمان خارج شدیم. ساعت ده هم آتش خاموش شد، ولی چند دقیقه بعد دوباره شعله‌ور شد و به طبقات بالاتر رفته بود؛ در واقع ماموران آتش‌نشانی به‌جای اینکه آب را به طبقات بالا بریزند به طبقات پایین ریخته بودند و مثل رودخانه شده بود. ساعت ۱۱ بود که طبقه ۱۱ روی طبقه دهم افتاد و من می‌دیدم که مصالح ساختمانی به طبقات پایین می‌افتد. رفتم طبقات بالا و دیدم یکی از مامورین در حال خالی‌کردن دیواره‌های بین طبقات بود. حتی اعتراض کردم که چرا چنین کاری می‌کنید و در ارتفاع وزش باد داریم و این باعث می‌شود آتش بیشتر شعله‌ور شود. ولی کار خودشان را می‌کردند و به حرف ما توجهی نمی‌کردند.

آتش‌نشان‌ها اصلا حواسشان به این نبود که چند نفر در ساختمان هستند و ما وقتی دیدیم ستون‌ها کج شده خودمان ساختمان را تخلیه کردیم و ساعت ۱۱ و بیست دقیقه هم ریزش اصلی بود. وقتی ساختمان در حال آتش‌گرفتن بود، آتش‌نشان‌ها تنها برق قسمتی از ساختمان را قطع کردند. در واقع قصور مامورین آتش‌نشانی باید مشخص شود و نباید پشت شهدای آتش‌نشان خودشان را پنهان کنند؛ شهدای آتش‌نشان هم قربانی همین بی‌نظمی و عدم مدیریت شدند. امکانات آتش‌نشان‌ها بسیار پایین بود و فقط با آب پلاسکو را مهار کردند. آنقدر آب ریختند که طبقات سنگینی را تحمل نکردند و فرو ریخت. حتی در همان ابتدا آتش‌نشان‌ها می‌گفتند ما فوم نداریم. بی‌سیم نداشتند که به مامورین آتش‌نشانی بگویند ساختمان را تخلیه کنند؛ در واقع همان مأمور‌هایی شهید شدند که بدون اطلاع از ریزش ساختمان به طبقات بالا رفتند و دیگر برنگشتند.»

تابناک/29دی96
اول*فرجی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۵۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمام شیشه‌ای سازه‌ای نوین طراحی دکوراسیون داخلی

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمام شیشه ای ابتدا در دهه ۱۹۷۰ میلادی با توجه به نیاز به فضاهای مدرن و شیک در طراحی داخلی به وجود آمد. این ایده سریعاً جذابیت طراحان و معماران را به خود جلب کرد و با گذشت زمان، تبدیل به یکی از اصلی‌ترین عناصر در طراحی حمام‌های مدرن شد. حمام‌های شیشه‌ای از شیشه‌های مقاوم و پایداری ساخته می‌شوند که معمولاً شیشه‌های لمینیت شده یا شیشه‌های حفاظتی استفاده می‌شوند. این شیشه‌ها به دلیل ویژگی‌های مانند شفافیت، سختی و ضد ضربه بودن، برای استفاده در حمام‌ها مناسب هستند.

ویژگی‌های حمام شیشه ای شفافیت: یکی از ویژگی‌های اصلی حمام شیشه ای، شفافیت بالای شیشه‌های استفاده شده است. این ویژگی باعث افزایش تأثیر نور و فضای باز حمام می‌شود. زیبایی: حمام شیشه‌ای با طراحی مدرن و خطوط ساده، جلوه‌ای زیبا و ارگونومیک به فضای حمام می‌بخشد. سهولت در نگهداری و تمیزی: شیشه‌های مورد استفاده در حمام شیشه‌ای از شیشه سکوریت که از جنسی مقاوم به آب و لکه‌ها هستند که تمیزی و نگهداری از آنها راحت است. انعطاف‌پذیری در طراحی: حمام شیشه ای امکانات طراحی و نصب مختلفی را فراهم می‌کند. از جمله می‌توان به نوارهای LED، الگوهای چاپ شده بر روی شیشه، و یا انواع مدل حمام شیشه ای مدل ریلی و یا مدل لولایی و همچنین پارتیشن شیشه ای اشاره کرد.. انواع حمام شیشه ای حمام شیشه ای فریم لس حمام شیشه ای فریم دار حمام شیشه ای فریم لس

این مدل حمام شیشه ای بدون فریم هستند.  که مناسب حمام های کوچک و فاقد نور است. این کابین ها دارای ظاهری مینیمال  هستند. شیشه‌سکوریت بکار رفته در این مدل ۱۰ میلیمتری درجه یک به همراه یراق آلات و استیل ۳۰۴ (ضد زنگ) است.

حمام شیشه ای فریم دار

حمام شیشه ای فریم دار یک نوع حمام است که دارای یک چهارچوب یا فریم اطراف شیشه‌های آن می‌باشد. این نوع حمام، به دلیل وجود فریم حاکم، دارای استحکام و پایداری بیشتری نسبت به حمام‌های بدون فریم است. فریم معمولاً از جنس مواد مانند آلومینیوم یا استیل ساخته می‌شود که علاوه بر قدرت، به زیبایی و شکوه حمام نیز افزوده می‌شود.

این مدل حمام شیشه ای نیز از شیشه‌سکوریت ۱۰ میلیمتری و  یراق آلات درجه یک و استیل ۳۰۴(ضدزنگ) تشکیل شده است.

درب شیشه ای حمام

اجرای درب شیشه ای حمام به صورت منحنی یا صاف است. درب های شیشه ای حمام عموما به صورت:

فریم دار ریلی صاف فریم دار ریلی گرد یا منحنی فریم لس لولایی صاف فریم لس ریلی صاف

اجرا میشوند.

انواع درب های شیشه ای حمام

در طراحی درب های شیشه ای انواع مدل های زیر کاربرد دارند.

 شیشه ثابت حمام ( پارتیشن شیشه ای )

در فضایی که حمام  و سرویس بهداشتی در یک محیط مشترک است مورد استفاده قرار میگیرد.درواقع کابین‌دوش ثابت یک دیوار شیشه ای است که به عنوان جداکننده حمام از سرویس بهداشتی استفاده میشود.

شیشه ریلی حمام

این نوع شیشه‌ها روی یک ریل در حرکت هستند و فضای دوش به صورت کامل از محیط حمام بوسیله ریل ها تفکیک شده اند.معمولا کابین‌دوش ریلی برای محیط هایی که وسعت زیادی ندارند مناسب است.

شیشه لولایی حمام

این شیشه ها همانند شیشه های ریلی محیط حمام را تفکیک میکنند, با این تفاوت که بجای قرار گرفتن شیشه ها روی ریل , بوسیله لولا باز و بسته میشوند. کابین‌دوش لولایی برای محیط هایی که وسعت بیشتری دارند مورد استفاده قرار میگیرد.

 

نتیجه‌گیری

حمام شیشه ای با ترکیبی از زیبایی، کاربردی بودن و امنیت، به یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌ها در طراحی داخلی حمام‌ها تبدیل شده است. با توجه به مزایا و معایب آن، انتخاب یک حمام شیشه ای باید با دقت و شناخت کامل انجام شود تا بهترین نتیجه برای فضا به دست آید. تیم متخصص جی گلس تک با بیش از چندین دهه تجربه در طراحی و اجرای انواع حمام شیشه ای اماده ارائه خدمات و مشاوره به شما عزیزان میباشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره در زمینه طراحی دکوراسیون داخلی و شیشه بالکنی, حمام شیشه ای و پارتیشن شیشه ای با شماره 91013838-021 با کارشناسان جی گلس در تماس باشید و یا برای مشاهده محصولات و خدمات بیشتر به وبسایت جی گلس تک مراجعه کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار تندباد و گرد و خاک برای خوزستان
  • حمام شیشه‌ای سازه‌ای نوین طراحی دکوراسیون داخلی
  • کشف «گذرگاه مردگان»
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • گذر زمان بر پل زمانخان سامان
  • احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان یزد
  • ایمن سازی سازه‌های آبی و خاکی و ساختمان‌های غیرایمن با سرعت پیگیری شود
  • مسمومیت ۵۳ نفر بر اثر مصرف قارچ وحشی/ رشد سه برابری مسمومیت با قارچ وحشی
  • فضانوردان چینی به ایستگاه فضایی رسیدند