Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: عملکرد پایین مزارع پنبه در خراسان شمالی از علل کاهش قیمت این محصول در این استان است.

دکتر تشکری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، در پاسخ به گلایه پنبه کاران درباره پایین بودن قیمت پنبه در این استان اظهار کرد: پنبه یکی از محصولاتی است که مقداری از آن برای رفع نیازهای داخلی کشور وارد می شود و فقط پنبه تولیدی، کفاف نیازهای کشور را نمی دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه کشور ترکمنستان یکی از مناطقی است که از آن پنبه وارد ایران می شود، ادامه داد: کشور ترکمنستان برای صادرات پنبه خود یک سری مشوق هایی را به واردکنندگان اعطا می کند که این امر نیز بر واردات پنبه در کشور و تاثیر آن بر قیمت این محصول در داخل کشور موثر است.

تشکری اظهار کرد: از سوی دیگر صنایع نساجی کشور اعلام می کنند که کیفیت پنبه های وارداتی خوب بوده و آن ها نیز متمایل به استفاده از آن هستند اما کیفیت محصول تولیدی در داخل کشور نیز مطلوب است.

وی تصریح کرد: هر چقدر میزان تولید محصول پنبه افزایش یابد قیمت آن نیز افزایش خواهد یافت و کشاورزان باید به دنبال مسائلی همچون عملیات به زراعی، شیوه های نوین آبیاری، استفاده از بذور کارآمد و تکنولوژی های نوین باشند.

این مقام مسئول تاکید کرد: متاسفانه برای کشت پنبه در خراسان شمالی دلال ها وارد عرصه می شوند و بذور کم بازده را در میان کشاورزان توزیع و همچنین مساعده هایی را نیز برای دریافت محصول به آن پرداخت می کنند.

وی خاطرنشان کرد: خرده مالکی یکی از مشکلات پیش روی کشت پنبه و کاهش میزان محصول در استان است که خود کشاورزان باید چاره ای برای آن بیندیشند و به سوی تجمیع این مزارع گام بردارند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: این سازمان در سال جاری برای حل مشکل کاهش قیمت پنبه در این استان قیمت تضمینی با رقم 3196 تومان را اعلام کردند که بعد از آن قیمت پنبه کاهش نیافت و البته واسطه ها رقم های بیشتری را نیز ارائه دادند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۸۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور

معاون وزیر صمت گفت: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد مجید فولادگر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در دیدار با استاندار خراسان شمالی، اظهار کرد: لازم است تسهیلات به صورت هدفمند هدایت شود تا شرکت یا واحد صنعتی برای خریداری و تأمین ماشین‌آلات خود مبادرت کند و در نهایت به تولید برسد.

وی افزود: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

معاون وزیر صمت تقویت بازارهای خارجی و افزایش مراودات بین‌المللی با هدف افزایش صادرات را مهم عنوان و خاطرنشان کرد: این وزارتخانه تلاش دارد میزان تولیدات را به برکت شعار سال با اجرای برنامه‌های مختلف با همکاری‌های بین بخشی افزایش دهد.

محمدرضا حسین‌نژاد، استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه، ناترازی منابع و مصارف بانک‌های استان را مورد توجه قرار داد و بر نیاز استان به خط اعتباری ویژه تاکید کرد و گفت: برای حرکت قوی و تحقق جهش تولید در استان نیاز است تا خط اعتباری ویژه در نظر گرفته شود که در جلسه هیئت دولت نیز این مهم برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان، مطرح شد.

وی اضافه کرد: با وجود محدودیت منابع خراسان شمالی در بسیاری از شاخص‌ها رتبه برتر کشور را دارد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به شناسایی ۱۳ زنجیره ارزش راهبردی در استان، تاکید کرد: تکمیل این زنجیره‌های ارزش در استان، ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارد تا در ابعاد مختلف، توسعه رخ دهد.

حسین‌نژاد ضمن برشمردن فرصت‌های استان و فراهم شدن زیرساخت‌های برای سرمایه‌گذاری، ادامه داد: حذف تعهد ارزی برای صادرکنندگان استان در جلسه هیئت دولت درخواست شد تا زمینه و رغبت برای ورود بیشتر سرمایه‌گذاران فراهم شود.

وی با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان، تخصیص آن را در پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان مهم عنوان کرد.

استاندار خراسان شمالی اهمیت و نقش محدودیت‌های انرژی بر تولید و صنایع استان را دانست و تاکید کرد: محدودیت انرژی موجب ضربه به تولید و تولیدکنندگان و کاهش ارزآوری می‌شود که پیشنهادهایی توسط استانداران برای این موضوع در جلسه هیئت دولت به رئیس جمهور ارائه شد.

کد خبر 751442

دیگر خبرها

  • هشدار نارنجی وضعیت جوی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • تلاش برای افزایش مراودات تجاری با کشور ترکمنستان
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • خبر جدید برای گندمکاران/ قیمت گندم مشخص شد
  • نواحی غربی کشور ۱۷ اردیبهشت ماه بارانی می‌شود
  • ایران قدرتمند در مدرسه‌ای قوی تجلی پیدا می‌یابد
  • بانوان وزنه‌بردار خراسان شمالی در مسابقات قهرمانی کشور حضور دارند
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • عملکرد بالای ۵ تن محصول گندم در مزارع کارون
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا