Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@22:43:49 GMT

طلاب در زمینه معرفی طب اسلامی کوشا باشند

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۹۹۱۵۲

طلاب در زمینه معرفی طب اسلامی کوشا باشند

خبرگزاری شبستان: کارشناس مذهبی گفت: طب اسلامی بر مبنای دانسته های امام ارائه شده است، اما هیچ مقاله ای که طب اسلامی را ارائه داده و در دانشگاه های دنیا مورد تایید قرار داده باشد، نیست و این کم کاری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان، نشست فرهنگی با موضوع فرهنگ طلبگی، با سخنرانی حجت الاسلام  اکبر ذوالفقاری، امام جمعه سابق و موسس حوزه علمیه خواهران خوروبیابانک، با حضور اساتید، کادر و طلاب در مدرسه علمیه خواهران ریحانه النبی(س) شهرستان خوروبیابانک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت الاسلام ذوالفقاری گفت: امروزه آمادگی در فضای مجازی زیاد شده است و اگر بدان زیاد شدند، خوبان هم زیاد شده اند، در ردیف خوبان، شهدا در کشورمان زیاد شده اند و آمادگی پا در رکاب بودن امام عصر (عج) را دارند، در شهرهای مختلف، مردم بیش از گذشته در انتظار امام هستند و اینها دلیل های خوبی برای امید به نزدیک شدن ظهور حضرت است.


وی افزود: لحظه ای که شما تلاش می کنید و وقت می‌گذارید، احساس نکنید، وقتتان تلف شده است، کم ترین بهره ای که شما می توانید از علم تان ببرید اینست که می توانید احکام را برای مردم بازگو کنید.

 

موسس حوزه علمیه با بیان اینکه طب اسلامی عاری از هر گونه عوارض است، افزود: این طب از اهل بیت است و اهل بیت تعارض ندارد، پس چرا این طب وسیع نشده؟ دلیل اول آن کوتاهی ماست. 

 

وی با تاکید بر اینکه طب اسلامی، با این وسعت و قدرت، بدون عوارض، همه  درد ها را درمان می کند اظهار داشت: دلیل دوم، می تواند ادعای واقعی نبودن طب اسلامی باشد، که قبول نداریم چون، طب اسلامی کامل است.


وی ادامه داد: طب اسلامی بر مبنای دانسته های امام ارائه شده است، اما هیچ مقاله ای که طب اسلامی را ارائه داده و در دانشگاه های دنیا مورد تایید قرار داده باشد، نیست، کم کاری ما موجب محرومیت طب اسلامی است، چون ما آن را به صورت دانش بر نداشتیم.


امام جمعه سابق شهرستان خوروبیابانک تاکید کرد: شما کار کنید، سربازان ریحانه النبی، وارد این کار شوید و این بارِ علمی را بردارید و  روی این خط و مقاله علمی تهیه کنید.


وی ابراز داشت:  شما دکتر اعتقادی هستید، دکتر روح و جسم هم باشید، علم دین را دارید، علم بدن را هم داشته باشید، بدن مریض در روح تاثیرگذار است.


حجت الاسلام ذوالفقاری افزود: چشم و دلم روشن است و این حوزه را ذخیره ای برای خودم می‌بینم و دلم می خواهد، قدرت علمی و ذخیره علمی و آبروی اسلام باشد.

پایان پیام/126

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۹۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوط خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به هنگام یاری کنند.

وی دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس‌جمهور با بیان این‌که «تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است»، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

وی با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • معرفی روشی برای شناخت بیشتر آفت‌کش‌ها
  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • چگونه دانشجویان، اساتید و طلاب بن خرید نمایشگاه کتاب را فعال کنند؟ + عکس
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند